Fennec Qml - IPCLiteAPI

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5840417' Alıntı:

Eyvallah bu arada sende fonksiyon tuşlarındaki 3 çizgili simge çalışıyor mu?

çalışıyor abi ancak bir linkin üstüne gelip basılı tuttuğunda seçenekler geliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çalışıyor abi ancak bir linkin üstüne gelip basılı tuttuğunda seçenekler geliyor.
normalde deaktive bende de linklerde denemedim.nasıl peki tarayıcı gelecek vaadeder mi?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
vaadeder tabi abi. Daha çok uzun bir geleceği var. Bireysel olarak geliştiriliyor olmasa bu kadar gecikmez. Tarayıcıdaki sorunlar zamanla düzeltilecek. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
vaadeder tabi abi. Daha çok uzun bir geleceği var. Bireysel olarak geliştiriliyor olmasa bu kadar gecikmez. Tarayıcıdaki sorunlar zamanla düzeltilecek. :)

valla nokia bu geliştircilere adam gibi destek vermiş olsaydı varya bu adamlar meego'yu uçururlardı.
Adamlar desteksiz bile ugraşıyorlar sistem için

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
gönül işi abi. Topluluk zaten desteğin kendisi artık.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sohbetinizi bölmek gibi olmasın da :D bu iki tarayıcıdan hangisi daha iyi, qmlMoz fennec in biraz geliştirilmiş hali mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sohbetinizi bölmek gibi olmasın da :D bu iki tarayıcıdan hangisi daha iyi, qmlMoz fennec in biraz geliştirilmiş hali mi?

QmlmozBrowser daha iyi gibi sadece suanlik flash destegi yok

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

qmlmoz daha kullanışlı. fennecqml'de de flash var. birbirinden ayrı iki tarayıcı aslında. ikisini de kullanabilirsiniz zaten ileriki zamanlarda bunlar birleşip çok daha güzel bir tarayıcı ortaya çıkacak.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
qmlmoz'da yakınlaştırma ile ilgili sorun var sanki , çok kararsız , bazen de tek parmak dokunmama rağmen çift algılayıp yakınlaştırma/uzaklaştırma yapıyor.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
o sorun öbüründe de var. Düzeltileceğini umuyorum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
html 5 skorlari;

fennec: 389
qmlmoz: 388
firefox: 353
opera: 335
meego: 299
ucweb meego-beta1: 161

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ucweb çok kötüydü ilk çıktığında kullanılabilitesi nasıl şu anda?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm çıkmadı yani?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yeni sürüm çıkmadı yani?

yok cikmamis. ucweb'in forumunda ingilizce surumunun cikacagi hakkinda biseyler yaziyor ama 2011 tarihli bir yazi ciksaydi elbet yayinlanirdi diye dusunuyorum.

dawid

dawid

Üye

ayni. zaten çin'ce. kullanilabilir bisey olsa koyacaktim foruma.
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala
aynı uc web işte.

Seglopsi

Seglopsi

Üye

bu surumdur kesin. pek bir artisi var diyemeyecegim en azindan java konusundaki uc java browser bence daha iyi. bulursam eklenti dosyasini deb yapar her ikisini de koyarim foruma. suan hicbirsey anlasilmiyor.