pRime.
Üye
Fennec Qml - IPCLiteAPI
Maemo/MeeGo topluluğu tarafınfan geliştirilmekte olan Firefox sürümüdür.
Öncelikle neler çalışıyor neler çalışmıyor?
-linklere tıklama çalışmakta ve input'a basınca klavye çıkmakta.
-ileri, geri, yenileme tuşları çalışmakta.
-geçici olan ortalama bir arayüz var.
-google'a girince klavyeyi açmak için uğraşmanız gerekiyor.
-adres çubuğundan arama yok.
-çok akıcı ve hızlı.
-yeni sürümde flash player'ın çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı var, tarayıcı ayarlarında mevcut ancak çalışmıyor. QmlMozBrowser'da flash player yok.
-tarayıcı ayarlarına müdahale edilemiyor.
Bu anlatım eskidir ve tarayıcı eski sürümdür. Coderus'un yaptığı yeni tarayıcı'ya bakınız:
http://www.maxicep.com/meego-uygulamalari/qmlmozbrowser-v0-1-3-a-780463.html#post5946687
Öncelikle neler çalışıyor neler çalışmıyor?
-linklere tıklama çalışmakta ve input'a basınca klavye çıkmakta.
-ileri, geri, yenileme tuşları çalışmakta.
-geçici olan ortalama bir arayüz var.
-google'a girince klavyeyi açmak için uğraşmanız gerekiyor.
-adres çubuğundan arama yok.
-çok akıcı ve hızlı.
-yeni sürümde flash player'ın çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı var, tarayıcı ayarlarında mevcut ancak çalışmıyor. QmlMozBrowser'da flash player yok.
-tarayıcı ayarlarına müdahale edilemiyor.
Şimdi kurulum:
1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyasını indirip cihazımızın home/user/MyDocs dizinine atıyoruz.
2. terminali açıp root oluyoruz (devel-su, rootme). daha sonra cihazımıza attığımız dosyamızı
koduyla cihaza yüklüyoruz (terminalde bir sürü yazı çıkacak bir süre bekleyeceksiniz).Kod:[COLOR=#333333]tar -xvzf /home/user/MyDocs/Documents/mozbuildhm.tar.gz -C /opt/[/COLOR]
3. çalıştırmak için önce
ardındanKod:[COLOR=#333333]cd /opt/mozbuildhm/[/COLOR]
yazıp çalıştırıyoruz. terminalde bir dizi yazı çıkıyor ve ardından tarayıcı açılıyor.Kod:[COLOR=#333333]./qmlMozEmbedTest[/COLOR]
anlatıma uyarsanız sorunsuz olarak çalıştırırsınız. iyi eğlenceler.
Bu anlatım eskidir ve tarayıcı eski sürümdür. Coderus'un yaptığı yeni tarayıcı'ya bakınız:
http://www.maxicep.com/meego-uygulamalari/qmlmozbrowser-v0-1-3-a-780463.html#post5946687
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

bir de o son sürümü ben de kurayım. En son 15'te kaldı bendeki.