pRime.
Üye
otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.arayüz gidip duruyo tam ekrana falan mı geçiyo anlamadım?
otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.arayüz gidip duruyo tam ekrana falan mı geçiyo anlamadım?
otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.

[ENGİN];5746687' Alıntı:
Fennec setting'de henüz bir ayar yok düzeltirler ilerde![]()
Bende ikisi de yüklü şimdiye kadar bir sorun yokeksikleri neler anlatirsan ona gore yukleyebilirim.
birde sorum var, yeni surum firefox ile cakisiyor mu?
yeni sürüm mü geldi?
İkisi birden yükleniyor o zaman.[ENGİN];5769185' Alıntı:
Bende ikisi de yüklü şimdiye kadar bir sorun yok]
- - - Eklendi - - -
firefox kuruluyken de yüknenebilen paketi Serdar paylaşmıştı ilk sayfa da

çok hızlı ve akıcı ama bazen kullanıcı adı parola girişi gibi kutucuklarda giriş yaparken can sıkıyor, onun dışında pek bi sorun göremedim şimdilik, hd videoları youtube tan açabildiği için diğer tarayıcılara fark atıyo bu konuda.

webkit qt/qml tabanli tarayicisi bu ay iOS icin, gelecek ay Android icin cikacakmis. umarim MeeGo icin de en kisa surede cikar.[ENGİN];5769594' Alıntı:otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.
Serdar'ın cevabı
dikkatten kacirmisim konuda orayi tekrardan okuyunca fark ettim. her ikinize de tesekkurler. 

eksikleri neler anlatirsan ona gore yukleyebilirim.
birde sorum var, yeni surum firefox ile cakisiyor mu?
[ENGİN];5795866' Alıntı:Burası yeri degil ama bu "Helium" browser nasıl bişey iyiye benziyor hızlı da ama belli bir süre sonra uygulama kapanıyor niyeki![]()
Eyvallah serdar,belli zaten görsel yüklü sayfalar da hemen kapanıyor browser
o tarayıcı sorunlu. geliştiricisi de üstünde durmayacağını söyledi. güzel ancak yüklü sayfalarda çakılıyor. snowshoe daha iyi bence ona göre. hızları aynı sayılır.