DiaBLoS
Admin
Hacı kanıt istedin al sana kanıt daha ne yapayımneyse köprüden atlama yazın atlarsın serinlersin
merakın geçmiştir umarım![]()
Ben köprüden atlarım diye bir laf söylemedim ki ?
Aziz Yıldırım ın konuşmaları seni de herhalde derinden sarsmış anlaşılan Halitcim 
Köprüden atlamaya çok meraklıysan , yazın birlikte atlarız

Şimdi zature oluruz

Maç sonu Manisasporlu Ömer Aysan ın açıklaması neymiş hemen bakalım ?
"BİZİ ALKIŞLADILAR ŞAŞIRDIK"
Maçtan önce sahaya çıkarken taraftarların kendilerini alkışlamasının kendilerini şaşırttığını söyleyen Ömer Aysan , "Bizi Fenerbahçeli mi sandılar diye şaşırdık birbirimize sorduk. Ancak maçın içerisinde aynı güzel tepkiler oldu. Her ne kadar hemen hepsi Fenerbahçeli taraftarlar olsa da çok güzel keyif yaşattılar" şeklinde konuştu.
Demek ki taraftarın yaptığı bir JESTMİŞ ...
3-4 medyanın şişirdiği , çekememezliği ve attığı çamur olarak nitelendirebiliriz ...
Maçtan önce sahaya çıkarken taraftarların kendilerini alkışlamasının kendilerini şaşırttığını söyleyen Ömer Aysan , "Bizi Fenerbahçeli mi sandılar diye şaşırdık birbirimize sorduk. Ancak maçın içerisinde aynı güzel tepkiler oldu. Her ne kadar hemen hepsi Fenerbahçeli taraftarlar olsa da çok güzel keyif yaşattılar" şeklinde konuştu.
Demek ki taraftarın yaptığı bir JESTMİŞ ...

3-4 medyanın şişirdiği , çekememezliği ve attığı çamur olarak nitelendirebiliriz ...

ergenliğe indin yine.Ben de senin yazdıklarını araştırıp tersi çıkanları bulayım,1 tane bulursam hep tersi çıkıyor diyeyim mi?