Fenerbahçeliliği diğerlerinden ayıran en büyük fark işte bu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Hacı kanıt istedin al sana kanıt daha ne yapayım:ehe neyse köprüden atlama yazın atlarsın serinlersin:D

merakın geçmiştir umarım :pro:

Ben köprüden atlarım diye bir laf söylemedim ki ? :ehe Aziz Yıldırım ın konuşmaları seni de herhalde derinden sarsmış anlaşılan Halitcim :ehe
Köprüden atlamaya çok meraklıysan , yazın birlikte atlarız :ehe
Şimdi zature oluruz :D

Maç sonu Manisasporlu Ömer Aysan ın açıklaması neymiş hemen bakalım ?

"BİZİ ALKIŞLADILAR ŞAŞIRDIK"

Maçtan önce sahaya çıkarken taraftarların kendilerini alkışlamasının kendilerini şaşırttığını söyleyen Ömer Aysan , "Bizi Fenerbahçeli mi sandılar diye şaşırdık birbirimize sorduk. Ancak maçın içerisinde aynı güzel tepkiler oldu. Her ne kadar hemen hepsi Fenerbahçeli taraftarlar olsa da çok güzel keyif yaşattılar" şeklinde konuştu.

Demek ki taraftarın yaptığı bir
JESTMİŞ ...:oke:

3-4 medyanın şişirdiği , çekememezliği ve attığı çamur olarak nitelendirebiliriz ...

haltie

haltie

Üye
kanıt istemedin mi pro :pro: içtin hatta şekil yaptın kanıtları sundum sadece:D aziz başkanda kanıtlayın köprüden atlayacağım dedi ya ordan bağlantı kurdum:ehe neyse kanıtlar ortada işin şakası bir yana konu başındada söyledim güzel rakam tebrikler bunlar işin latifesi kızdırması.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
oraya gitmekte erdemliktir,erkeklerle 10bin kişilik stadı dolduramayanlara güzel bir örnektir mesela

----------Eklendi @ 20:39:54 ---------- Yazıldı @ 20:38:55 ----------

Semih bir kere fesatlığı kıskançlığı bırak ta tebrik etmeyi öğren be kardeşim ...
Yıllar geçti halen kıskançsın be :ehe
Birazcık üzerine kat be :D

arkadaşın bu forumda söylediği şeylerin hep tersi çıktığı için sen tersten düşün dostum :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Senin dediklerinin hepsi doğru mu çıkıyor arkadaş kahin mi sanıyorsun kendini :) ergenliğe indin yine.Ben de senin yazdıklarını araştırıp tersi çıkanları bulayım,1 tane bulursam hep tersi çıkıyor diyeyim mi? :)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediklerinin hepsi doğru mu çıkıyor arkadaş kahin mi sanıyorsun kendini :) ergenliğe indin yine.Ben de senin yazdıklarını araştırıp tersi çıkanları bulayım,1 tane bulursam hep tersi çıkıyor diyeyim mi? :)

1 tane mi?:ehe

sayabildiklerimi sayayım 1) direk kırmızı kart,2)sow olayı,3)bjk fark yer:ehe

sende istiyorsan sayabilirsin.Burada konuştuğum ve emin olduğum tek şey var.O da fenerbahçe ve aziz yıldırımın suçsuz olduğu onu da dava sonunda göreceğiz.Zaten ciddi olarak burada kesin birşey söylediğimi hatırlamıyorum.Yoksa seninde espirilerini saymadım yani laf arasında onlar olabiliyor tabiki:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tartısılcak bisey göremiyorum ben.
Hele hele bu konu üzerinden.Herkes kendi camiasına bakmalı.Hemen hemen 2 senede bir standart olarak mali sıkıntı çekip baskandan baskana bankadan bankaya kosanlar,futbolcuları kaçan,maçlara çıkmayan,ufacık maddi sıkıntılarda camiası ters düz olan da var,
en zor günlerde bile destegi kesmeyip bataklıktan çıkacak olan camialarda var.
Kimi takımlar bu konudaki gibi haberlerle manset olur,kimileriyse futbolcusuna ödemedigi paralarla ve futbolcusunun ülkesinden dönmek istememesiyle.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Tartısılcak bisey göremiyorum ben.
Hele hele bu konu üzerinden.Herkes kendi camiasına bakmalı.Hemen hemen 2 senede bir standart olarak mali sıkıntı çekip baskandan baskana bankadan bankaya kosanlar,futbolcuları kaçan,maçlara çıkmayan,ufacık maddi sıkıntılarda camiası ters düz olan da var,
en zor günlerde bile destegi kesmeyip bataklıktan çıkacak olan camialarda var.
Kimi takımlar bu konudaki gibi haberlerle manset olur,kimileriyse futbolcusuna ödemedigi paralarla ve futbolcusunun ülkesinden dönmek istememesiyle.

Galatasarayın avrupaya gidememe konusu da tamamen parasal,borç batağındalar.Türkiye'de en kötü durum Beşiktaş ve Galatasaray'da.Asıl borcu olan kulübü araştırmaları lazım.Mesela ben olsam sorarım Galatasaraya Shaqiri diyorsun Necatiyi alıyorsun.Bu paraları nereye harcadın?Hesap ver derim.Ama diyen kim:D

arslansem

arslansem

Üye

1 tane mi?:ehe

sayabildiklerimi sayayım 1) direk kırmızı kart,2)sow olayı,3)bjk fark yer:ehe

sende istiyorsan sayabilirsin.Burada konuştuğum ve emin olduğum tek şey var.O da fenerbahçe ve aziz yıldırımın suçsuz olduğu onu da dava sonunda göreceğiz.Zaten ciddi olarak burada kesin birşey söylediğimi hatırlamıyorum.Yoksa seninde espirilerini saymadım yani laf arasında onlar olabiliyor tabiki:ehe
1 tane 3 tane değil hepsi demek TDK'da bütün tüm anlamlarında yavrum senin Türkçende kıtmış :ehe Sow gelmeyeceğini söyledi Fransa basınına.Ben de zaten madem o kadar takip ediyorsun bilirsin o yaştaki adam gelmez dedim.Yanıldım yazdığımız şeyi inkar etmeyiz.
Beşiktaş fark yer diye tahmin yaptım tersi çıkıyor diye sevindin mi?Sen iddaa oynuyorsun herhalde her hafta tutturuyorsun.Bunu mu malzeme yaptın?İyi takip ediyorsun beni Murat sevindim buna :ehe
Konu fazla dağılmasın.Beni izlemeye devam et Murat :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:yuru

arslansem

arslansem

Üye

Galatasarayın avrupaya gidememe konusu da tamamen parasal,borç batağındalar.Türkiye'de en kötü durum Beşiktaş ve Galatasaray'da.Asıl borcu olan kulübü araştırmaları lazım.Mesela ben olsam sorarım Galatasaraya Shaqiri diyorsun Necatiyi alıyorsun.Bu paraları nereye harcadın?Hesap ver derim.Ama diyen kim:D
Senin Avrupa'ya gidemeyince tazminat davası açma konun ne, manevi mi? Sen bayağı takıntı yapmışsın yalnız Kazım neden apar topar gönderildi Shaqiri neden gelmedi şok şok şok! Telegol programına çıksana :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

1 tane 3 tane değil hepsi demek TDK'da bütün tüm anlamlarında yavrum senin Türkçende kıtmış :ehe Sow gelmeyeceğini söyledi Fransa basınına.Ben de zaten madem o kadar takip ediyorsun bilirsin o yaştaki adam gelmez dedim.Yanıldım yazdığımız şeyi inkar etmeyiz.
Beşiktaş fark yer diye tahmin yaptım tersi çıkıyor diye sevindin mi?Sen iddaa oynuyorsun herhalde her hafta tutturuyorsun.Bunu mu malzeme yaptın?İyi takip ediyorsun beni Murat sevindim buna :ehe
Konu fazla dağılmasın.Beni izlemeye devam et Murat :ehe

varya komiksin ha:ehe,söyleyipte tutan birşeyini görmediğim için geriye kalanlar hepsi oluyor işte:ehe Sow konusunda adam fransız basınına hayal kurmasınlar falan mı demiş?:ehe Parayı bastık aldık. Bi arada başkanın carlosun posterini alırlar demişti,aynı yoldasın aga tutarsa tutar,tutmassa başkasından duydum:D

Braga konusuna gelelim semihcim braga her maç fazla gol atan bir takım değil ki,onu da geçtim Beşiktaşta önüne gelenden 5-6 gol yiyor sanki:ehe

neyse şimdi sen böyle şike konusunda da konuşuyorsun ya diyorum biz cidden suçsuzuz,biraz şike falan yok desen belki istediğin olur diyorum:ehe

----------Eklendi @ 15:20:57 ---------- Yazıldı @ 15:16:17 ----------

Senin Avrupa'ya gidemeyince tazminat davası açma konun ne, manevi mi? Sen bayağı takıntı yapmışsın yalnız Kazım neden apar topar gönderildi Shaqiri neden gelmedi şok şok şok! Telegol programına çıksana :ehe

sen doğmamış çocuğa don biçmiş oluyorsun.Galatasaray Avrupa gideceğini nerden biliyor.Yada ön elemede elendi diyelim.Ne olacak? Yine para mı isteyeceksiniz.Biz ortada hiçbir kanıt olmadan men edildik.Eğer uefa tffye bir ceza verirse sonuçla ilgili birşey olacak,sürecin başıyla sonu bir değil yani.Ayrıca uefa hangi federasyona ceza vermiş böyle bir olaydan,tırsmayın olum bu kadar uefaya karşı biraz dik olun,fransıza karşı biraz türklüğünüzü gösterin:D

arslansem

arslansem

Üye
Öyle mi olum? :) burası forum birader Fransıza karşı Türklüğünü göstereceğine forumda Türkçeyi doğru kullan sana yeter :)
Ünal Aysal:"Avrupa yolumuz kapanırSA sorumlusu federasyondur" dedi.-se -sa eki olasılık bildirir bunu bilmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...