Fenerbahçe UEFA'ya örnekli savunma verecek

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe UEFA'ya örnekli savunma verecek
Fenerbahçe yönetimi, 22 Haziran'da UEFA Disiplin Kurulu'nda yapacağı savunma için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda adeta üs kurdu. Sarı-lacivertli takımın savunmasında şike ve teşvik suçu işlendiği iddia edilen maçların görüntüleri de koydu.
[h=4]TRABZONSPOR'UN MAÇLARI ÖRNEK VERİLECEK[/h] AMK'nın haberine göre, 16. Ceza Mahkemesi tarafından şikeli bulunan maçların nasıl kazanıldığını UEFA'ya anlatacak olan başkan Aziz Yıldırım ve ekibi, Trabzonspor'un karşılaşmalarını da yanına koyarak, karşılaştırma talep edebilir.
[h=4]AVRUPA'DAN ÖRNEKLER KONULACAK[/h] Yönetimin tek savunması kendi maçları değil. Kendilerinin üzerine çok gelindiğini ve Avrupa'daki örneklerin görmezden gelindiğinin altını çizecek olan Fenerbahçe, savunmasında Lyon'un Şampiyonlar Ligi'nde 7-1 kazandığı Dinamo Zagrep maçının görüntülerini de koyarak, "Bizim hiçbir maçımızda böyle bir durum olmadı. Tüm maçlarımızı zorlanarak kazandık" diyecek.
[h=4]GÖTZE VE EMENİKE KARŞILAŞTIRMASI[/h] Ayrıca Emenike ile kulübün izni alınarak yapılan transfer görüşmesinin de şike olarak nitelendirildiği belirtilen savunmada Dortmund'dan B.Münih'e transfer olan Götze'nin durumu örnek olarak gösterilecek. Oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinden önce, finaldeki rakibi B.Münih'e transfer olan ve ne hikmetse bu maçta sakat olduğu için oynamayan Götze'nin durumu Emenike'den daha vahim diye yorumlanacak.
[h=4]BELHANDA'NIN PENALTISI[/h] Avrupa'da böyle birçok transfer görüşmesinin yer aldığı, ancak spor mahkemelerinde normal olarak nitelendirilecek bu durumun mahkeme tarafından transfer şikesi olarak nitelendirildiği vurgulanacak. Ayrıca geçen ay kamuoyuna yansıyan Belhanda'nın penaltı atarken görüntüsü de savunmaya konulacak.
Rakibin küme düşme maçında penaltı kazanan Montpellier adına topun başına geçen Faslı futbolcu, önce yedek kulübesinden talimat almış, ardından kaleciye atacağı tarafı göstererek ellerine nişanlamıştı. Yönetim de Fenerbahçe'nin hiçbir maçında böyle bir durumun yaşanmadığının altını çizecek.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Platinin işine gelmiyor ...
Avrupa da yapılan ne düzenbazlıkların üstünü kapatıyor ...
İşine geldiği zaman olayların üzerine gidiliyor , işine gelmediği zaman o konu uefa nın sorunu değil diyor ...

Resmen ön yargılı bakılıyor bu olaya ... Bu tartışılmaz bir gerçek ...
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
527
Kingmortall
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
410
MasteLaa


Üst Alt