greenmile
Üye
Ben kıyas yapmadım ki sadece önemli oyuncular gereken önemi hakediyor zaten aklı olan yapmaz ama alexede önemsiz diyemezsiniz aziz y öyle diyor diye.
Kim bedava hizmet ediyor lefter de para aldı o zaman futbolcular 1 alırken şimdi 1000 alıyor bu zamanla alakalı ve alex haketmedigim parayı almam diyip 2.2 milyon euroyu almadan gitti isterse alırdı bunları unutmamak lazım.ve lefter ayrı bir isimdir türk futbol efsanesidir bunları söylemeye gerek yok.
Bence kulüpten ziyade taraftarın yaptırması daha yüce bişey ve ben biliyorum taraftarın yaptırdigini.
Sen aziz y birebir tanıştinmi murat oturup kalkıyor musun?sen dürüst oldugu kanısına nasıl variyorsun?
Ahmet cakara inanacaksak kabulkaldı ki çoğu zaman doğru söyler cesur adam belki o yüzden vuruldu
Ben şunu dedim savcıya inanırım aziz y değil.anayasaya inanırım hukuka inanırım kanuna inanırım kulhanbeyi olan asker kaçağı suçuyla sikeyle çete kurma suçuyla yargılanan birine değil aklı selim herkes zaten buna inanır.
lefter bu kulübe sadece hasta babasının parası için geldi.Amacı sadece fenerbahçe'ydi.Çok açık konuşuyorum.Bir takımda hocasıyla anlaşamadığını söyleyen bir oyuncu gider.Yani hoca falan gitmez,anlaşamıyorsan gidersin.
Bende herşeyden önce aklıma ve mantığıma inanırım.Sahada gördüğüme inanırım.Yukarıdan vahiy gelse Fenerbahçe'nin o sezon oynadığı maçlarda şike yapıldı dese ona bile inanmam.Kaldı ki hakim,savcılarda insan.İnsanın olduğu heryerde şüpheye yer vardır.
Aziz Yıldırım'la oturmadım, konuşmadım da.Ancak tanımadığım birine art niyetle sen dürüst değilsin demem,diyemem.Ayrıca kime göre dürüst değil? Bakın adamın haklı olduğu konuda bile başkan haklı diyemeyecek kadar objektiflikten uzak,sırf birine düşman olduğu için askerlik üzerinden polemik yaratanlar mı bu dürüstlüğe karar veriyor?
Biz Aziz Yıldırım'a spor camiası içinde mi bakıyoruz yoksa genel mi? Bakın bende gs ve bjk başkanlarını sevmem ama futbol harici tek konuda bel altı vurmam.
Yazın bjk başkanı hakkında neler gösterildi hepimizin malumu ancak tek bir cümlemi göremezsiniz o konuda.İşte düşmanlıkla sevgisizlik farkı budur.Spor çercevesinde mi değerlendireceğiz yoksa nefret ediyoruz diye sporla alakası olmayan şeylerde bile yerden yere mi vuracağız önce buna karar vermemiz gerekiyor.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Ahmet Çakar kendisine göre birşeye inanabilir o konuda onu eleştirmiyorum bu onun bileceği bir iştir en azından diğerleri gibi düşmanlıklarını açıkca belli etmiyor doğru tarafları göremeyecek kadar gözü dönmemiş.
kaldı ki çoğu zaman doğru söyler cesur adam belki o yüzden vuruldu

kısacası fenere daha iyi bir başkan lazım bu başkan feneri bozuyor