Gözler Alex'te

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gözler Alex'te


[h=2]Alex de Souza, beklenmeyen ayrılığının nedenlerini bugün açıklayacak. Brezilyalı yıldızın düzenleyeceği basın toplantısında, tercümanlığını Samet Güzel'in mi yoksa başkasının mı yapacağı ise merak konusu[/h]
Fenerbahçe’de gözler, kadro dışı kaldıktan sonra sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Alex de Souza’nın düzenleyeceği basın toplantısına çevrilecek. Brezilyalı futbolcunun, bugün saat 14.00’te Marriott Otel Asia’da gerçekleştireceği basın toplantısında, süreçle ilgili açıklamalar yapması bekleniyor. Alex’in, sözleşmesi feshedildikten sonra kendi internet sitesinde yaptığı açıklamalara karşılık Başkan Aziz Yıldırım, Mönchengladbach maçı için kafileyle birlikte Almanya’ya giderken Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sert ifadeler kullanmıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman ise eski kaptanının yaptığı yazılı açıklamanın bir kısmını, “Alex ile yaptığım görüşmede, kendisine ‘Sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum’ gibi bir cümle asla kullanmadım” ifadesiyle yalanlamıştı.

Tercümanı kim olacak

Öte yandan Aziz Yıldırım’ın, Alex hakkında yaptığı açıklamalarda, basın mensuplarına adeta şahit olarak gösterdiği tercüman Samet Güzel’in bugünkü basın toplantısında yer alıp almayacağı merak konusu.

Dağıtılan maskeler girişte toplatıldı

Beşiktaş derbisi öncesi, geçtiğimiz günlerde Alex de Souza için gazeteye ilan veren Fenerbahçe eski yönetici Hulusi Belgü, bu kez de taraftarlara, Alex maskesi dağıttırdı. Maskelerin üzerinde Belgü’ye ait şirketin internet sitesinin adresinin bulunması ise Sarı-Lacivertli taraftarlarca, “Reklam kokan hareketler” yorumunun yapılmasına neden oldu. Stat çevresindeki seyyar satıcılar ise Alex maskelerini tanesi 3 liradan sattı. Öte yandan güvenlik görevlileri tarafından Şükrü Saracoğlu Stadı’nın giriş kapıları önünde, provakasyona yol açmaması adına, dağıtılan ve satılan Alex maskelerinin yanı sıra Brezilyalı oyuncu için hazırlanan dövizler de toplandı.



’Love You Alex’


Kadın ve çocuk taraftarlar maçtan önce tribünleri “I love you Alex” tezahüratlarıyla inletti. Maskelerin aksine, Sambacı figürlü tişörtler stada sokulurken, taraftarlar yine FANATİK gazetesini tercih etti.

Ayrılık günü cuma

Alex de souza’nın önümüzdeki cuma günü Türkiye’den ayrılacağı bildirildi. Brezilyalı yıldız, eşi Daianne ve 3 çocuğuyla birlikte, cuma günü ülkesi Brezilya’nın yolunu tutacak.

Locası boş kaldı

Brezilyalı yıldızın, ailesi ve yakınları için parasını vererek satın aldığı Saracoğlu’ndaki locası dün akşam boş kaldı. Ne Alex’in kendisi, ne eşi, ne de çocukları derbiyi tribünden izlemedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
248
NEXUS
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
1
Görüntüleme
344
haltie
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
6
Görüntüleme
392
DiaBLoS
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
364
@Safak


Üst Alt