Alex Tesislerden Ayrıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Alex Tesislerden Ayrıldı!



Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Alex tesislerden ayrıldı.


İlişkili Haberler
Kaptan Alex Kadro Dışı
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılıp A2 takım ile antrenmanlara çıkmasına karar verilen Alex de Souza kendisi hakkında alınan kararın ardından antrenmanın bitiminden 1.5 saat sonra özel eşyalarını aldı, takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldı.

Fenerbahçe'de beklenen oldu ve kaptan Alex de Souza kadro dışı bırakıldı. Sarı lacivertli takımın sembol isimlerinden biri olan ve kısa süre önce heykeli dikilen Alex, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problemlerin ardından kadro dışı bırakıldı.

Önce Marsilya, ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve önceki gün de Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Can Bartu tesislerinde futbolcularla yaptığı kritik toplantı sona erdi. Toplantıdan Alex'e süresiz kadro dışı kararı çıktı.

Kararı Alex'e Aykut Kocaman'a söyledi

Aykut Kocaman’ın bu sabah yapılan antrenmandan önce Alex ile görüştüğü ve Brezilyalı oyuncuya kadro dışı kaldığı kararını tebliğ ettiği bildirildi.
Kocaman’ın, antrenmandan önce oyuncularıyla yaptığı toplantının başında da Alex’in kadro dışı kaldığını futbolcularına söylediği kaydedildi.

Arkadaşlarıyla vedalaşıp tesislerden ayrıldı

Kendisi hakkında alınan kararın ardından Brezilyalı futbolcu, antrenmanın bitiminden 1.5 saat sonra özel eşyalarını aldı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Alex, tesislerin çıkışında bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadı.

A2 takım ile çalışacak

Süresiz kadro dışı bırakılan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, bundan sonra A2 takımı ile çalışacak.

Stoch ve Cristian'a para cezası

Fenerbahçe'de yönetim Miroslav Stoch ve Cristian Baroni'ye para cezası verme kararı aldı.

Fenerbahçe'den resmi açıklama

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden de konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir."

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Kasımpaşa maçının ilk yarısının ardından oyundan aldığı Alex, mücadelenin ikinci yarısını kale arkası tribününden takip etmişti.

Fenerbahçe’nin, Kasımpaşa’ya 2-0 yenildiği maçın ardından kulüp başkanı Aziz Yıldırım da soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt