Faturasını sms veya mail ile alana 30 dakika hediye

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Faturasını sms veya mail ile alana 30 dakika hediye
Fatura istemeyen kazanıyor
“Fatura İstemiyorum ağaçlarımızı koruyorum!” diyene 30dk konuşma hediye...

Şimdi “Fatura İstemiyorum” diyen ve kağıt kullanımını engelleyerek ağaçlarımızı koruyan müşterilerimiz Turkcell'llerle 30 gün geçerli 30 dk bedava konuşma kazanıyor.

Yada faturanızı mail ile al yine 30 dakika kazan.
Faturan mail adresine gelsin 30 dakika bedava konuş. Bunun için mail adresini örnek: adı[email protected] şeklinde yazarak 7078e kısa mesaj yollamanız yeterlidir.

Fatura istemiyorum diyorsanız, faturanızı sms ile almak için FATURAISTEMIYORUM yazıp 2222 ye yollamanız gerekiyok.

Her iki şekilde kazanılan dakikalar 30 gün süre ile turkcell ile yapılan görüşmelerde kullanılır.

Bu kampanyanın süresi şu anlık anladığımız kadarı ile 1 ay geçerlidir. Turkcell sitesinde tarih ile ilgili bölümleri yanlış yazdığından, sizlere ayrıntılı bilgi veremiyoruz..

• Beğen
Tepkiler: vehbiakaltun

cool_eagle

Üye
ya ben zaten fatura almıyorum. E-fatura geliyor. Peki bu kampanyaya nasıl katılabiliriz...

fbdr1907

fbdr1907

Üye
bende fatura almıorum nasıl yaralanacaz

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yenilik uygun olmamış :) Ben zaten e-fatura alıyordum. Sanırım daha önceden e-fatura alanları bu kampanyaya dahil etmez sistem. Sağlık olsun. Duyuru için teşekkürler :oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
yine de müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunabilirsiniz bence deneyin :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Turkcell'i tebrik ederim. Doğaya olan borcumuz için el ele verelim!

yasinadil

Üye
nasil katililiyor bu kampanyaya? sitesinde bulamadim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Nadide kardeşim, öncelikle bilgi için teşekkürler.

Küçük bir hatırlatma: açtığın konu başlığında kampanya ile ilgili küçük bir bilgi ver. Mesela "turkcell den yenilik" değilde şu anki düzenlediğim başlık olan "faturasını sms veya mail ile alana 30 dakika hediye" şeklinde yazarsan, hem daha yararlı olur hemde aynı konudan ikinci kez açılmasını önlemiş oluruz. ;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
recep bey asıl ben teşekkür ederim konu daha derli toplu olmuş elinize sağlık :)

SlashGun

SlashGun

Üye
Vay Be ..! Turkcell insanlık ölmemiş :)
Hep zaten böyle işleri gizliden duyurur bu Turkcell dakkalar
Azalmasın diye :ehe

Üst Alt