Faturalı Taşıma Kampanyası (her yöne 600dk hediye)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Faturalı Taşıma Kampanyası (her yöne 600dk hediye)

Kampanya, 10 Eylül 2010 ile 31 Mart 2011 tarihleri arasında geçerlidir.

Rakip operatör numarasını Turkcell'e taşıyan bireysel yeni faturalı hatlar, 6 ay boyunca aylık yurtiçi her yöne tam 100 dakikalık konuşma kazanıyor. Toplam 600 dakika!

Kampanyadan yararlanabilmek için numaranın Turkcell’e bireysel ve faturalı hat olarak Yeni Faturalı Genç Tarife veya HAYDİ GEL tarifesi mini, küçük, büyük veya mega pakette taşınmasını takip eden 30 gün içinde TASIDIM yazıp 2222’e gönderilmesi gerekmektedir.

Öncelikli İller Kampanyası ile bir arada alınamaz.

Kampanya katılımı ile ilgili gelen bilgilendirme mesajının ardından kampanya dönemi başlar.

Katılım için gönderilen SMS ücretsizdir.

Kampanya kapsamında kazanılan haklar bir başka numaraya devredilemez.

Hediye dakika sorgulama:
Dakikalar bittiğin SMS ile gönderilecektir. Müşteri hizmetlerinden kalan dakiklar görülebilir.
1 ay içinde kullanılmayan hediye dakikalar iptal olur ve bir sonraki aya devretmez.

Ücretlendirme periyodu:
Tarifeniz ne olursa olsun hediye dakikalar 6 saniye üzerinden ücretlendirilir. Hediye dakikalarınız bittikten sonra mevcut tarifeniz üzerinden ücretlenirsiniz.

Tarife değişikliği:
Kampanyadan yararlandıkları dönem içinde tarifelerini değiştiren müşteriler haydi gel Mega, Büyük ve küçük paketler arasında geçiş yapmaları durumunda kampanyadan yararlanmaya devam ederler. Ancak başka tarifeye geçmeleri durumunda kampanya dakikaları değişiklikle birlikte iptal olur.

Ödemeli arama & Konferans görüşme:
Kazandığımız hediye dakikaları ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanamazsınız.

Numara değişikliği & Devir:
Kampanyaya katıldıktan sonra numara değişikliğinde kampanya devam eder, devirde ise kampanya devam etmez.
Yurtdışı görüşmeler kampanya ücretlendirmesine dahil değildir, bu görüşmeler abonenin var olan tarifesinden ücretlendirilir.
Kurumsal hatlar ve data hatları kampanyadan faydalanamaz.
Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
Abone istediği zaman mevcut 3G üyeliği iptal sürecindeki gibi sms atarak 3G üyeliğini iptal edebilir.

Sık Sorulanlar
Kampanyadan yararlandım, sonra Turkcell numaramı diğer operatöre taşıdım ve daha sonra tekrardan Turkcell'e geçtim. Kampanyadan tekrar yararlanabilir miyim?

Hayır, yararlanamazsınız
Kampanyadan yararlandım, sonra Turkcell numaramı diğer operatöre taşıdım ve daha sonra tekrardan Turkcell'e geçtim. Kampanyadan tekrar yararlanabilir miyim?

Hayır, yararlanamazsınız
Numaramı taşıdım, daha sonra ödeme tipi değişikliği yaptım bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

Hayır, yararlanamazsınız.
Kampanya onay SMS'i gelmeden yaptığım görüşmeler kampanyaya dahil midir?

Kampanyanız onay SMS’i ile başlayacaktır. Öncesinde yapılan kullanımlar tarifenizden ücretlendirilecektir.
Görüşme içerisinde hediye konuşma sürem bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?

Bir çağrı sırasında sadece bir promosyon kullanılabilir. Çağrı içinde indiriminizin süresi ya da hediye dakikalarınız biterse aynı çağrı içinde başka bir kampanyadan yararlanamaz ve kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Hediye dakikaları başka bir Turkcell numarasına devredebilir miyim?

Hayır devredemezsiniz.
Kazandığım hediye dakikaları bir ay içerisinde kullanmazsam sonraki aya devreder mi?

Hayır devretmez ve silinir.

Not: konu daha önce açılmışsa, bildiriniz.