Farm Frenzy (Nokia 5800 XM and N97)

Sponsorlu Bağlantılar

murat_83

murat_83

Üye
kardeşim ovi deki gibi değil inşallah, çünkü ovide de free yazıyor 5-6 bölüm sonra tam sürümünü al diyor.

bhdr.35

Üye
teşekkürler

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağolasın.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi oyunlar

adem067117

Üye
tsk edrım

trkym38

trkym38

Üye
eee bu bitti yeni versiyonu yokmu:)) bu arada paylaşım için çok teşekkür ederim ama not doğru bağımlılık yapıyor ve 1 gecede uyumadan bitiriyorsunuz:P yeni sürüm varsa ltfn paylaşalım ben arıyorum ama daha bulamadım...

mustytiker01

Üye
allah razı olsun

OTHERWORLD

Üye
tşkler dostum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eee bu bitti yeni versiyonu yokmu:)) bu arada paylaşım için çok teşekkür ederim ama not doğru bağımlılık yapıyor ve 1 gecede uyumadan bitiriyorsunuz:P yeni sürüm varsa ltfn paylaşalım ben arıyorum ama daha bulamadım...

çıkmadı galiba çıkınca ekleriz:oke

erdigutekin

erdigutekin

Üye
ben ovi den indirip bitirdim bu oyunu ama kısıtlıydı bu tam sürüm mü???????????????????

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet tam sürüm

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Simdiye kadar gordugum en iyi oyun. Pc yi bile bırakıyo insan

kolisavra3

Üye
ya sız enteresanmısınız? mehmet gereksız seylere cvp vercegıne adam gıbı nasl acıldıgını anlatsana bı mılyar kısı sorumus

gumbur

Üye
arkadaşlar oyun çok süper demo falan değil indirdim 5800 da oynuyorum acayip bağımlılık yapıyo oyun versiyonu 1.00 hemde türkçe oluyor ovide ki demoydu bu tam sürüm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya sız enteresanmısınız? mehmet gereksız seylere cvp vercegıne adam gıbı nasl acıldıgını anlatsana bı mılyar kısı sorumus

senden başka soran yok at telefona açılsın yok bilmiyorsan hiç uğraşma o halde:off:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkkürler ama benim telefonlara olmazz :hmmm

xazrailx

xazrailx

Üye
bu yüklü halimi nasıl yapıczz?

gumbur

Üye
bu yüklü halimi nasıl yapıczz?

rar dosyasını masaüstüne indiricen ondan sonra ona sağ tıklayıp buraya çıkar seçeneğini tıklacan çıkan .jar dosyasını telefona atıp kurucan o kadar (dosya rar olarak gözükebilir ama uzantısı .jar dır)

boramir1981

Üye
evet tam sürüm arkadaşlar

aramis32

Üye
teşekkürler kardeş

Üst Alt