Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farm Frenzy (Nokia 5800 XM and N97)
Sponsorlu Bağlantılar
hoca58
Üye
Çok teşekkürler...
nazmidokur
Üye
tam surumu demomu
muaythai
Üye
TAMMMMMMM SÜRÜMMMMMMMMMM arkadaşlar ben denedimmm
george138
Üye
Çok güzel bir oyun. Bu tip başka oyunlar var mı arkadaşlar. İsim verebilrimisiniz?
talat64
Üye
oyun cok guzel surum baska versiyonu var mı acaba bu oyunun? pc icin cok versiyonu var da cep icin de bulabilir miyiz acaba
byreader
Üye
Çok teşekkürler ya ovi storeden indirmiştim demoymuş burda gördüm acaip sevindim saol
Mehmet ben bu oyunu ovide indirdim ama 5 bölüm sonra sürümü satın al dedi bu damı aynısı ? yoksa mü?
emine_3403
Üye
Arkadaşlar elinize sağlık bu oyunu indirdim oynadım ve bitirdim. Bunun 2. Veya 3. Falan yokmu cep için. 5800 kullanıyorum.şimdiden teşekkürler
antalyayavu
Üye
gercekten cok guzel oyunmus birakamiyorum
aqkaan
Üye
ya baba ben indirdim fakat tel acmiyo desteklemiyormus ovi den demo indirdim acmadi ne olacak bi yardim etseniz
alialp9502
Üye
teşekkürler
majorx
Üye
eline sağlık çok sağol daha önce demosunu oynamıştımgerç.ektençok bağımlılık yapan bi oyun ama ben rar dosyasını çıkartıyorumiçerisi boş çıkıyo elinde olan varsa tekrar upload edebilir mi