Farkli batarya kullandim eski batarya çalişmaz oldu :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
Farkli batarya kullandim eski batarya çalişmaz oldu :s
Elimde 2 adet orjinal batarya var birini yedek olarak yanımda taşıyodum biri bittiğinde diğerini takıyodum . bi tanesini 2 hafta kadar telefondan çıkarmadım . diğerini de tam dolu olarak beklettim , sonradan bekleyen bataryayı taktım telefon gormedi şarj aleti bağladım şarj olmadı :S çıkarıp ölçtüğümde 3,7 V gösteriyo ama telefonu açmıyo , sizce neden dir ne yapmam gerekir ? (telefon 5800 xm)

Mert Gürbüz

Üye
Git şoklat bataryayi.

• Beğen
Tepkiler: KRALCEZ46
EneSinan

EneSinan

Üye
Ilginç

• Beğen
Tepkiler: KRALCEZ46
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonla gelen mi sonradan aldığın mı arızalı?

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Telefon görmedi derken telefon açılmadımı yani ?

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5109038' Alıntı:
telefonla gelen mi sonradan aldığın mı arızalı?

benim telefonun kutusundan çıkan çalışmaz oldu . zaten ikiside kutudan çıkan batarya birini arkadaştan almıştım .

Telefon görmedi derken telefon açılmadımı yani ?

yok dostum telefonda hiç bi tepki olmuyo ne açılıyo ne şarj oluyo , denemek için bataryaya 2 tane led bağladım epeydir yanıyo hala sonmedi ama telefona bağlayınca tık yok :dry:

KırcalıHolding

Üye
bi ara bendede olmuştu yeni batarya aldım kendi bataryasınıda bozuk diye bi köşeye koymuştum aradan 5 ay geçtikten sonra bi deniyim dedim taktım çaliştı 2 hafta sonra tekrar bozuldu tel 5800

serinaga

serinaga

Üye
Batarya rutubetli ortamda bulundu ise sorun çıkartıyor olabilir. Pirinç içerisinde beklet bakalım düzelecekmi ...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benim telefonun kutusundan çıkan çalışmaz oldu . zaten ikiside kutudan çıkan batarya birini arkadaştan almıştım .

yok dostum telefonda hiç bi tepki olmuyo ne açılıyo ne şarj oluyo , denemek için bataryaya 2 tane led bağladım epeydir yanıyo hala sonmedi ama telefona bağlayınca tık yok :dry:

kutudan çıkanı servıse götür bence

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Batarya rutubetli ortamda bulundu ise sorun çıkartıyor olabilir. Pirinç içerisinde beklet bakalım düzelecekmi ...

Evet pirinç içinde bekletmek yararlı olabilir arkadaşımda da aynı sorun olmuştu işte 2 gün kadar falan bekletmen yeterli olacaktır ;)

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
bi ara bendede olmuştu yeni batarya aldım kendi bataryasınıda bozuk diye bi köşeye koymuştum aradan 5 ay geçtikten sonra bi deniyim dedim taktım çaliştı 2 hafta sonra tekrar bozuldu tel 5800

Gerçekten acaip bi durum hala çözemedim neden telefonda çalışmadığını , batarya bozuk desem içerisinde şarj tutabiliyo başka bi alıcıya bağlayarak kullanabiliyorum, hala anlamadım neden böyle oluyo.

prinç derken bildiğimiz yemeklik prinç mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt