vaterfa
Üye
Epeydir buralara uğramıyorum, ortalık karışmış...Eğer Kullandığın Yazılımın Sahibi Gavursa Gavuru Bırak Müslüman Değilse yada Müslümanlara Hizmet Yapmıyorsa (Yardım Zeka Sadaka Vs Gibi) O Kişinin Ürettiği Şeyleri Korsan Kullanabilirsin Onda bir Sorun Yok. Yani Winrarı Türk Yapmadığına Göre Dibine Kadar Kullan Crackle Hatta Yay İnternette Bir Sorun Olmaz.
Şimdi gelelim gayrimüslimlerin zulmüne, ben bunu daha öncede söyledim...Epeydir buralara uğramıyorum, ortalık karışmış...
Radikal yaklaşmak lazım bazı konulara, neden mi?
Kul demek sadece müslüman demek değildir, tüm yaradılmışlar Allahın kullarıdır...
Müslüman olan kişiden helallik alırsın amma sağ iken, amma musalla taşında iken...
Şayet gayrimüslimin hakkını alırsan helallik alman imkansız gibi bunu iyi anla...
Dinimiz özellikle gayrimüslimlerin hakları konusunda çok hassasiyet gösterir.
Hırsızlık bir müslümana yakışmaz ayrıca gayri müslim kişilerin islamı kabulünü baltalar ve yakınlaşmasını engeller...
Şimdi gelelim gayrimüslimlerin zulmüne, ben bunu daha öncede söyledim...
Müslümanlar kendi içlerindeki hainler yüzünden zulme uğrar.
Milyonlarca müslümanla uğraşmak yerine, toplumun itimat ettiği birilerini seçerler.
Böylece milyonlarla uğraşmak yerine, birkaç kişiyle uğraşırlar. O birkaç kişide kendi toplumunu onların kölesi eder...
Şu forumda söyleyemekten bıktım...
Orjinal yazılımları kullanın, ücretsiz yazılımları kullanın.Emeğe saygısı olmayan toplum üretken olamaz...
Neden ? hakkında fikrim yok, onu ölümünden önce yada sonra takip eden birisi de değilim, tabi olayları takip ederim.aklıma hrant dink geldi. nedense.
Kul Hakkına Girmezsin.Açık ve Net.Sana Birşey Söyleyeceğim Açık ve Net Bir Erkek Yüzüne Jilet Vuramaz Haramdır Açık ve Net.ama sen benim soruma cevap vermedin ki. ben seninkine veriyim cok asiri zengin biri olsam su anki aklimla oyle bi sey yapmam, ben dunyayi savasma dunyasi olarak gormuyorum, insanlar birlikte guzeldir. bunu yapan insan varsa yapsin ama bu bana gore hos bi durum degil. yabancinin urununu alma ki onlar gelismesin dedin -ki dusman gordugun kisiden bir sey almak yerine kendini gelistirmek daha iyisidir- ve onceki postunda da hafiza kartini yurticinden aliyorum dedin tamam bu iste araci olan yerli distrubitor kazaniyor ama asil para firmanin kendisini gitmiyor mu, yani sen kendi ogutledigin seye karsi gelmis olmuyor musun ? net bir soru sorucam lutfen ornek degil de kendi cevabini ver; yabanci menseili bir urunu hakkini odemeden almak kul hakkina girmez mi (bu muzik olur film olur cep telefonu olur televizyon olur icecek olur herhangi bir sey) ?
İşte İslam Dini Hassas Bir Dindir.Dediğin Gibidir Saygı Gözetir vs vs vs.Hatta Peygamberimiz Gayri Müslim Birinin Cenazesini Görünce Saygı İçin Ayağa Kalkmiştir Evet Haklısın Ama Konu Çok Farklı.Dedinya Müslümanlar Kendisine Ediyor.Fakat Gavurlarda Kendisine Ediyor Oyunlara ***** Yapan Cpy Reloded Kimin Türk Mü Onlar?Epeydir buralara uğramıyorum, ortalık karışmış...
Radikal yaklaşmak lazım bazı konulara, neden mi?
Kul demek sadece müslüman demek değildir, tüm yaradılmışlar Allahın kullarıdır...
Müslüman olan kişiden helallik alırsın amma sağ iken, amma musalla taşında iken...
Şayet gayrimüslimin hakkını alırsan helallik alman imkansız gibi bunu iyi anla...
Dinimiz özellikle gayrimüslimlerin hakları konusunda çok hassasiyet gösterir.
Hırsızlık bir müslümana yakışmaz ayrıca gayri müslim kişilerin islamı kabulünü baltalar ve yakınlaşmasını engeller...
Şimdi gelelim gayrimüslimlerin zulmüne, ben bunu daha öncede söyledim...
Milyonlarca müslümanla uğraşmak yerine, toplumun itimat ettiği birilerini seçerler.
Böylece milyonlarla uğraşmak yerine, birkaç kişiyle uğraşırlar. O birkaç kişide kendi toplumunu onların kölesi eder...
Şu forumda söyleyemekten bıktım...
Orjinal yazılımları kullanın, ücretsiz yazılımları kullanın.Emeğe saygısı olmayan toplum üretken olamaz...
Gelmesi Normal Çünkü Bu Ülkede Zamanında Alevilerden Aldılar Konuyu Bi Olaylar Bi Şeyler Yaşandı Sonra Üstesinden Geldik Sonrada Hırıstıyanlardan Milleti Ayağa Kaldırmaya Çalıştırlar Ama Yetmedi Bugün Tekrar Tekrar Deneniyor Bunlar Hatta En iyi Örneği Deaş Yani Işıd Adamların Müslümanlıkla Alakası Yok Abd Arkalarında Ama Niyeyse Müslüman Diye Damgalandılar Bununla Yetmezmiş Gibi Peygamberim En Kuvvetli sünneti Olan Sakalı Bırakanıda (Modaya Değil Sünnnete Uygun Olanı) Herkese Işıdçı Diyorlar.Dibinden Beri Süre Gelen Bişey.Şimdi gelelim gayrimüslimlerin zulmüne, ben bunu daha öncede söyledim...
Böylece milyonlarla uğraşmak yerine, birkaç kişiyle uğraşırlar.
bu cümle dikkatimi çekti çekti ve aklıma hrant dink geldi. nedense.
Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevapla Cevapla Bir Hal Oldum Roman Yazdım Romana Cevabın 3 Satır Oldu Bunu Diyen Sen Misin? Kaynak Atamıyorum İnternet Sıkıntım Var.ben kul hakkina girecegimi dusundugum bu tarz bi dusuncem yok ve jilet konusunun bu konuyla bi ilgidini goremedim. diger sorularima neden cevap vermdin ?
Tamamda ne alakası var adam sana onu sormuyor ki...Sana Birşey Söyleyeceğim Açık ve Net Bir Erkek Yüzüne Jilet Vuramaz Haramdır Açık ve Net.
Diğer İpucunu Vereyim Sana O Zaman Yüzünü Kazı Sakallarını Kazı Gögüs Kıllarından Bacak Kıllarınad Kadar Al (Özellikle Vucut Çalışanlar) Ee Noldu Kadınlara Benzemedin Mi? Buradaki Jilet Konusu Kazımak Dinen Doğru Değil İster Jilet İster Makine Çünkü Bunu Yaptığında Yine Örnek Verdiğin Gibi Liderler Vsler Zamanla İnsanin Yüzleri Sarkıyor Sırf Her Gün Traş Olmaktan.İşin Sağlık Yönüde Var Dediğim Gibi Kadınlara Benzeme Yönüde.Tamamda ne alakası var adam sana onu sormuyor ki...
İllegal yazılım paylaşan, kullanan kişinin dini inançları ne olursa olsun masumane görülemez.
Buradaki söz sahibi yazılımı üretendir ve çoğu yazılım (ücretsizlerde dahil) sahibinin rızası olmadan satılamaz, kullanılamaz...
Ayrıca sakal konusunu diyanet dahil bulabildiğim hoca vs. sordum. Sonuç ne biliyor musun ? Açık ve net değil işte
Bu sakal olayına eskiden hoş bakılmazdı ve peygamber efendimiz döneminde islam karşıtı bir grup vardı onlar bıyık bırakır sakal keserdi. Peygamberimizde onlardan ayıt edilmeniz için sakal bırakın demiş.
Diyanete göre tıraş makinası ile kazıyınca sorun yok ama jilete vurunca harammış eeeee şimdi öyle makinalar var ki jiletten daha iyi bile kazıyabiliyor.Kaldı ki bir çok devlet büyüğüde sakalını keser örnek vermeyeceğim.
İşin haram boyutu, sünnet olarak bırakılan sakalı kesmek. Diğer türlü makina ile jiletin farkı artık kalmadı mantıken...
Kimsenin kılığına karışmam ama malesef sakalda, kavukta keramet aramak gibi bir batıl inanç bu gün halen devam ediyor.
Böyle giderse senin bu açtığın konu da kapanır demedi deme Ahmet efendi
Çünkü konu maksadını aşmaya başladı. Tünelin ucu pek hayra alamet bir yere çıkmayacak gibi bakalım nereye çıkacak...
işte ben bunu anlamıyorum zaten... müslüman değil ne yaparsam haktır.... böyle mi yazıyor kitapta ,ben hep yanlış mı anlamışım [emoji848][emoji848]Serbest kullanıma açılmamış bir ürünü kullanmak caiz değildir. Program yapımcısının dini fark etmez.
Tüm varlıklar Allah'ın kuludur. Kimsenin hakkını yemek müslümanlığa yakışmaz. Kul hakkıdır...müslüman değil ne yaparsam haktır.... böyle mi yazıyor kitapta
sinan bey yürekten alkışlıyorum sizi.. düşünceniz den dolayı ayağa kalkıp alkışladım sizi.... [emoji122][emoji122][emoji122]Tüm varlıklar Allah'ın kuludur. Kimsenin hakkını yemek müslümanlığa yakışmaz. Kul hakkıdır...
İnsanlar bazı işine gelen şeyleri mübah saydıkça kendini kandırmaya devam eder.
Acaba merak ediyorum gayrimüslim bir toplumda dünyaya gelseydik, o zaman islama bakış açımız ne olurdu ?
İnsan önce kendi fıtratını sorgulayacak, mesela gayrimüslim doğup, islamı kabul etmiş, az sayıda kişiden biri olurmuyduk ?
Her insan, islam fıtratında doğar, inandığı fıtratta ölür. Anlayabilene çok ince bir çizgi var...
Kul hakkı diye bir şey var. Gayrimüslimler de Allah'ın kulu sonuçta. Bu konuda müslümanlarla aralarında bir fark yok.işte ben bunu anlamıyorum zaten... müslüman değil ne yaparsam haktır.... böyle mi yazıyor kitapta ,ben hep yanlış mı anlamışım [emoji848][emoji848]
Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolunsinan bey yürekten alkışlıyorum sizi...
Aslında onların hakkına daha saygılı olmalıyız. Neden mi ?Kul hakkı diye bir şey var. Gayrimüslimler de Allah'ın kulu sonuçta. Bu konuda müslümanlarla aralarında bir fark yok.
Alıntıyı kesme başkan şimdi biri atlar sazan gibi. Müslümanlarla gayrimüslimlerin arasında fark yok demişler falan der sadece alıntıyı görüp.Sağolun
Aslında onların hakkına daha saygılı olmalıyız. Neden mi ?
İslama imrenerek bakmasına vesile olursun. Bir kişiyi kurtardığında, odan gelecek nesilide kurtarmış olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?