facebooku işte bu yüzden hacklemeleri lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
facebooku işte bu yüzden hacklemeleri lazım
şu girdiğim gereksiz polemiğe bakın adam eviyle arabasıyla havalnıyor bu liseliyse ben neyim şimdi varlığımızı sıralıycam bi sürü yalan sıkcak nasıl kurtulayım bi tüyo verin

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
napalım yani

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
@2 git sütünü iç linki gördün hemen hesap açmışnı aıdımı nereden biliyon orda yazmıyoki ah cam olsanba sana şöyle güzel bi hareket çeksem içimde kaldı

----------Eklendi @ 22:28:36 ---------- Yazıldı @ 22:26:36 ----------

aholyly erzurumluymuşsun sorun yok ozaman.yav bu faceyi hackliyceklerdi ne olduo iş

mangdaşire

mangdaşire

Üye
adamı engelle gitsin.ama hacklemeleri lazım o konuda haklısın.hesabı silecem ama ne kadar silsende kayıtlar duruyormuş.o yüzden şimdilik ellemiyorum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
beyin bevadava :d:

• Beğen
Tepkiler: India
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
ya o kayıtların silinmesi gerekiyor aslındaşimdi biri hackler birine söver diye tel koruması yaptım o bilgilerde kalıyor bide la facebookun ta ben

enkazcı

Üye
adamı engelle kardeşim

Aege

Aege

Üye
bence ikinizin yazdıkları da çok saçma

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadasım bunde facebook un sucu ne adam sana hakaret etmis bunu gercek hayatta da edebilir di gercek hayatı mı hackleyecen hayır takmayacan oylesini iste anca paran degerli sen degil deyip gececen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sana karşı yazan kişi parasıyla mı övünüyor bana mı öyle geldi?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Böyleleriyle zaman kaybetmeniz hata.

Zaman değerlidir, böyle boş şeyler için harcamayın.

estorak

estorak

Üye
polemiğe girmemek lazım :)

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
seviyene uygun birini bulmuşun işte herşey akıl yada para değil bu hayatta ikinizde birbirinizden betersiniz :D

nalcam22

nalcam22

Üye
o bişeymi dün haberlerde gördüm kızın biri facede yazıştığı oglana kaçmış ilk oglan sonrada 23 arkadaşı tecavüzetmiş

fireman87

fireman87

Üye
o bişeymi dün haberlerde gördüm kızın biri facede yazıştığı oglana kaçmış ilk oglan sonrada 23 arkadaşı tecavüzetmiş

Ne cahiller var arkadas duruma bak.. Senmisin tanımadığın kişiye kaçan gerizekalı kız..

Ayrıca konuya dönücek olursak tamamiyle ergen muhabbeti olmuş bence polemiğe girip boşuna sinirlenme kafanda çıkıcak beyaz saçlara değmez. Engelle gitsin. Eğer yaralayacak sözler söylemek istiyorsan yardımcı olurum özelden ulaş :oke:

Masha

Masha

Üye
haha Standart boş çocuk ya :)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
engelle gitsin.:ehe
Face git gide çoluk çocuğun oyuncağı oldu zaten.

enkazcı

Üye
kesin yalandır bir kere o çocugun yazdıkları şey babasına güveniyorsa babasının şeyini

töbe töbe günaha giriyorum kesinde banlanacam :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Facebook cıvıttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt