Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebooku işte bu yüzden hacklemeleri lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus
Üye
Konu Sahibi
facebooku işte bu yüzden hacklemeleri lazım
şu girdiğim gereksiz polemiğe bakın adam eviyle arabasıyla havalnıyor bu liseliyse ben neyim şimdi varlığımızı sıralıycam bi sürü yalan sıkcak nasıl kurtulayım bi tüyo verin
Silinen Üye 1703541
Kapalı Hesap
napalım yani
Cestus
Üye
Konu Sahibi
@2 git sütünü iç linki gördün hemen hesap açmışnı aıdımı nereden biliyon orda yazmıyoki ah cam olsanba sana şöyle güzel bi hareket çeksem içimde kaldı
aholyly erzurumluymuşsun sorun yok ozaman.yav bu faceyi hackliyceklerdi ne olduo iş
mangdaşire
Üye
adamı engelle gitsin.ama hacklemeleri lazım o konuda haklısın.hesabı silecem ama ne kadar silsende kayıtlar duruyormuş.o yüzden şimdilik ellemiyorum.
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
beyin bevadava
Cestus
Üye
Konu Sahibi
ya o kayıtların silinmesi gerekiyor aslındaşimdi biri hackler birine söver diye tel koruması yaptım o bilgilerde kalıyor bide la facebookun ta ben
enkazcı
Üye
adamı engelle kardeşim
Aege
Üye
bence ikinizin yazdıkları da çok saçma
mstf_l
Üye
arkadasım bunde facebook un sucu ne adam sana hakaret etmis bunu gercek hayatta da edebilir di gercek hayatı mı hackleyecen hayır takmayacan oylesini iste anca paran degerli sen degil deyip gececen
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Sana karşı yazan kişi parasıyla mı övünüyor bana mı öyle geldi?
.eRCaN.
Üye
Böyleleriyle zaman kaybetmeniz hata.
Zaman değerlidir, böyle boş şeyler için harcamayın.
estorak
Üye
polemiğe girmemek lazım
senhor_diabo
Üye
seviyene uygun birini bulmuşun işte herşey akıl yada para değil bu hayatta ikinizde birbirinizden betersiniz
nalcam22
Üye
o bişeymi dün haberlerde gördüm kızın biri facede yazıştığı oglana kaçmış ilk oglan sonrada 23 arkadaşı tecavüzetmiş
Ne cahiller var arkadas duruma bak.. Senmisin tanımadığın kişiye kaçan gerizekalı kız..
Ayrıca konuya dönücek olursak tamamiyle ergen muhabbeti olmuş bence polemiğe girip boşuna sinirlenme kafanda çıkıcak beyaz saçlara değmez. Engelle gitsin. Eğer yaralayacak sözler söylemek istiyorsan yardımcı olurum özelden ulaş