İpucu Facebook uygulamasının yeni arayüzü

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Facebook uygulamasının yeni arayüzü
Arkadaşlar görüldüğü üzere facebook'un arayüzü değişmiş play store daki önizlemelerde de bu belli.

Ancak bende öyle değil hala eskisi mevcut ve en güncel hali. Biraz önce güncelledim hatta. Yine aynı. Android versiyonum 4.2.2. S4 mini. Arkadaşımda HTC Desire 500 var onun versiyonu daha eski ancak onda yeni arayüz var birşey anlamadım bu işten. Sizde nasıl?

reflex

reflex

Üye
Bendede s4 mini var yeni hali var eski hali yok

tapatalk

tapatalk

Üye
bende g.nexus var android 4.4.2 hala eski arayüz

kuchikibyakuya

kuchikibyakuya

Üye
Bende yenisi görünüyor discovery

best1905

best1905

Üye
S3 mini yeni versiyonu var sırasıyla veriyorlar her kullanıcıya

personable

personable

Üye
Playstore da arayüz yenilendi güncelleme geldi

Silinen Üye 2384076

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
CM 11 rom kullanırkende yeni arayüz vardı bende ama neyse uygulama yapımcısının bileceği iş

ykpknl

ykpknl

Üye
Cm 11 kullanniyorum bu gun yeni surume gectim bnde :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bugün geçtim sanırsam son parti bizleriz :D

ykpknl

ykpknl

Üye
Abimde s4 mini var baya zmndr yeni srumdeydi biz hala yeni gectik :D

tapatalk

tapatalk

Üye
bugün yeni sürüme geçtim

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Hepimiz geçtik maşallah

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
mertekin34

mertekin34

Üye
Arkadaşlar görüldüğü üzere facebook'un arayüzü değişmiş play store daki önizlemelerde de bu belli.

Ancak bende öyle değil hala eskisi mevcut ve en güncel hali. Biraz önce güncelledim hatta. Yine aynı. Android versiyonum 4.2.2. S4 mini. Arkadaşımda HTC Desire 500 var onun versiyonu daha eski ancak onda yeni arayüz var birşey anlamadım bu işten. Sizde nasıl?

Bende güncelledim ama hala eski görünüm var. Güncelleme ile alakası yok hesaplar ile alakalı bir durum. Bir kaç haftaya bizde de değişir.

PriZm

PriZm

Üye
Güncellemede sorun var.Güncelledikten sonra ayarlardan facebooka gelin ve durdurmaya zorla'ya tıklayın.Ben bu şekilde çözüm.Uygulama güncellemeden sonra kapanmazsa bugta kalıyor.

3onur5

3onur5

Üye
sırayla veriliyor sanırım eski s3 ümde şuan eski hali note 2imde ise yeni arayüz var facebook bilgisayar içinde böyle yapıyodu arkadaşlarımın hesapları yeni arayüzken benimkinin eski olduğunu hatırlıyom

Slapper33

Slapper33

Üye
bende de s4 mini var yaklaşık 1 ay yada daha fazla bir süredir yeni arayüzü kullanıyorum ben

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar facebook messenger da güncellendi bugün güncelledim arayüz birazcık değişti

Üst Alt