No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack
Özel verileri korumak ve Android cihazınıza yetkisiz erişimi kısıtlamak söz konusu olduğunda, AppLock şüphesiz uygulama mağaza pazarında en iyi seçeneklerden biridir. Snooper'ı gizliliğinizden uzak tutmak için tüm uygulamalarınızı kilitlemenizi sağlayan sofistike bir uygulamadır. Bu güçlü aracın sadece ihtiyaç duyduğunuz olup olmadığını öğrenmek için kapsamlı bir AppLock Android incelemesi burada.


reklamları kaldırmak
Sinir bozucu reklamları kaldırırken telefonunuzun gizliliğini can sıkıcı snoop'lardan uzak tutun

Çoklu Kilit Seçenekleri
AppLock'un seçkin özelliklerinden biri, birden çok kilit seçeneği sunduğudır. Uygulamanın kilidini açmak için bir şifre veya desen ayarlayabilirsiniz.

SMS ve Kişileri Kilitleme
AppLock, SMS ve kişileri özel mesajlarınıza ve iletişim listelerine hiç kimsenin erişemediğinden emin olarak kilitler. Bu özellik, arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız telefonunuzun oyun oynamasını veya "acil" arama yapmalarını istediğinde kullanışlıdır. Buna ek olarak Facebook, Gmail uygulaması, Ayarlar ve çok daha fazlasını da kilitler.

Aramaları Kilitleyin
Sadece Kişileri kilitlemekle kalmaz, aynı zamanda gelen ve giden çağrılara erişimi de kısıtlar. Bu, herhangi birini aramak veya herhangi bir görüşmeye katılmak için şifre girmeniz gerektiği anlamına gelir. Bu özellik snoopper'ların akıllı telefonunuzu yanlış kullanmasını engeller.

Kilit Galeri
AppLock, resimlerinize ve videolarınıza erişimi kısıtlamak için Galeri'yi de kilitler. Başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğrafları ve videoları da bu AppLock'u kullanarak kilitli bir klasöre taşıyabilirsiniz.

Play Store'u Kilitle
AppLock, aygıtınızdaki Google Play Store'a erişimi kısıtlamanıza izin verir; böylece, erişim sağlamadıkça, çocuklar, arkadaşlar, iş arkadaşları veya iş ortakları cihazınızdaki herhangi bir uygulamayı indiremez.

AppLock Tema Mağazası
Bu AppLock'u en çok sevdiğim şey, seçmeniz gereken tonlarca güzel ve şık temalar sunmaktadır. Bu iyi tasarlanmış temalar yalnızca Android ekranınızı güzelleştirip kişiselleştiremez, ancak telefon cihazınızı kilitler.



Kullanıcı Dostu Arayüz
Teknoloji meraklısı bir adamsanız, bu uygulama kesinlikle sizin için iyi bir seçimdir. Basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve uygulamaları kilitlemeyi ve kilidini açmayı kolaylaştırır.

Uyumluluk
AppLock yalnızca Android 4.0.3 ile uyumludur. Eski Android sürümüyle bir mobil cihaz kullanıyorsanız, bu uygulamayı yüklemeden önce daha yeni bir sürüme geçmeyi unutmayın.

Genel olarak, AppLock, ondan beklenen sonuçları kesinlikle sağlayan mükemmel bir uygulamadır. Cihazınıza güvenilir bir uygulama dolabı yerleştirmeyi düşünüyor ve AppLock'un mevcut en iyi seçenek olduğundan emin olabilirsiniz. Bu inanılmaz uygulamayı denemek için şimdi Ivy AppLock'u arayın:
Play Store:

Facebook Chat:
 


Üst Alt