facebook oyun ve videyo sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
facebook oyun ve videyo sorunu
arkadaşlar samsung s5670 telefonum var adobe flash player 10.2 yüklenmedi bende 10.1 yükledim

ama skyfire den videoya tıkladıgımda hala adobe uptade diyor sonra alltan videoya çıkıyor izlyebiliyorum burdan sorun yok nasılsa izliyorum ama oyun oynıyamıyorum farm ville batak okey tarzı facebooktan

farm ville giriyorum oyunda herkeze bişielr gönderebiliyoroum hatta videoya tıkladım farmda videoya oyuna giriyor ciftciyi bile goruyorum ama normalde girmiyor adobe update diyor : ( okey tavla da ise hiç yüklemiyor yardıma ihtiyacım var

----------Eklendi @ 21:03:36 ---------- Yazıldı @ 20:18:25 ----------

yok mu yardım etcek biri ya çözmem lazım bunu :S

----------Eklendi @ 21:17:53 ---------- Yazıldı @ 21:03:36 ----------

android ten anlayanlar şuan forumda 20 25 online var yardım edin ya

mc_shekil

mc_shekil

Üye
keşke bendede flash player olsaydı da sana yardım edebilseydim fakat 2.1 deyiz maalesef :kotu: oyüzden bilgim yok...arkadaslar görmemiş olabilirler zaten mesajın yeni sana yardımcı olurlar :ok2:

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler inşllah çıkar bi yardım etcek biri sinirden napcagımı bilmiyom sabahtan beri yapmaya urasıyorum şu facete okeyden 1 taş aldıımmı tamam dır rahatlıcam

----------Eklendi @ 21:42:26 ---------- Yazıldı @ 21:31:18 ----------

bide telefonun s5670 android 2.2 sistemi var bunu güncellemeyle 2.3 oluyormu çok bilgim yok bu konularda ama telefonumdan tam verim almak istiyorum

----------Eklendi @ 22:39:33 ---------- Yazıldı @ 21:42:26 ----------

off city ville girdim oda öle video izle dedim city villede adamlar yürüyo şehir hareket halinde vidyoda ama gel gelelim gercek ekren yüklemiyor yazan yazı bu

loading game
ıf your does not loadwithin 10 seconds,you may need to upgrade your version og flash please do so by cling here

here tıklıyorum adobe sitesine atıyor ordanda inmiyor bişi :S

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
bugun çözmem lazım bu sorunu yardım eden çıkcak mı

zaza

zaza

Üye
bide kendi tarayıcından gir belki farklı tarayıcı kullanman sorun yaratıyordur :hmmm

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
ordanda girdim aynı değişen bişy yok adobe güncel istiyor

mc_shekil

mc_shekil

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Fiery1928

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
evde değildim geldiğimde yazmıştır biri dedim ama yok valla çıldırmak üzereyim :S

----------Eklendi @ 18:05:48 ---------- Yazıldı @ 17:56:53 ----------

ya bnm tek sorunum adobe 10.2 yüklenmemesi android 2.2 için uyumlu deniliyor ama yüklenmiyor yükleyebilen varmı 2.2 kullanan ?

----------Eklendi @ 19:39:47 ---------- Yazıldı @ 18:05:48 ----------

dolu denedim adobe flash olmuyo olmuyo yüklenmiyo son sürümü

mustafayldrm53

Üye
her telefona olmuyor bende galaxy mini var yüklenmiyor 10.2
güncelleme istiyor da o da olmuyorr

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bi çözümü olması lazım ya

----------Eklendi @ 15:43:34 ---------- Yazıldı @ 13:55:44 ----------

çıldırmak üzereyim ya yokmu bi çözümü :S

----------Eklendi @ 17:24:07 ---------- Yazıldı @ 15:43:34 ----------

cevap atmak bukadar mı zor ya

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
daha beklemedeyim inş çıkcak yardım etcek biri

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
bekliyelim bakalım 1 2 gün daha yapcak bişey yok.:vur:vur:vur

xinsurer

xinsurer

Üye
Android markette Adobe Flash Player 10.2'nin Samsung cihazları desteklemediği yazıyor. Güncelleştirmeler geldiğinde bu sorun aşılır sanırım. Ancak video izlemede sorun yok, sadece internette flash tabanlı oyunlar oynanamıyor.

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonu kiese takınca güncelleme var diyo ama güncellerken en sonunda baglantı kesiliyor pc le tel arasında.

xinsurer

xinsurer

Üye
Fit için güncelleme var mı, ilginç.. Gio için güncelleme yok diyor Kies..

Fiery1928

Üye
    Konu Sahibi
valla arkdstada var fit ondada öle diyo

attakkann1

Üye
arkdaşım telefonunun moedelı ne bılmıyorum ancak senın tel buyuk ıhtımalle armv6 işlemci yongasıyla üretilmiş bu tip yongalar malesef flas desteklemıyorlar onceden android2.1 bı engeldı ancak 2.2 dede armv7 yongasıyla uretılmeyen modellerede flas yuklenmez malesef

xinsurer

xinsurer

Üye
Opera mobile 11'de de flash desteği var video için, hatta skyfire'dan daha bile iyi diyebilirim (android versiyonu).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt