Haber facebook messenger free call

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
facebook messenger free call
artık yeni bir program çıkıtğında veya bir programa yeni bir özellik eklendiğinde,yazının yada reklamın hemen altında tüm android ve ios telefonlarda yazısını görmekten öyle usandım ki!
diyorum ki ya ne zaman windows phone mağazalarında da yazacak. daha ne kadar ay yada yıl bekleyeceğiz bizleride görmeleri için.sabah sabah böyle intizar etmek istemezdim ama facebook messenger üzerinden telefonlarda free call uygulaması başlatmış ve artık facebook messenger üzerinden ücretsiz konuşulabiliyor.tabikii andorid ve ios da !
zamanında "nokia bağımlılığı yüzünden" ios a geçmedim ve tren öyle bir kaçtı ki,şimdi wp8 çok güzel olacak diye beklemekten geçiş yapamıyorum.eminim benim gibi birçoğumuzda öyledir.
umarım yakın bir zamanda artık wp8 kullanıcılarınıda es geçmeyip tüm windows phone mağazalarında yazısını görürüz.!
böyle diye diye de herşeyi geriden takip ettiğimde bir gerçek sanırım.insanlar için kullanılması basitleşmiş programlar bize yeni geldiğinde oo çok güzel oldu diyoruz ya hani adamlar onun daha iyisini çoktan kullanmaya başlamış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, cesurpolis61, maydinmaydin ve 1 kişi daha

edtaah

Üye
bende sizin gibi düşünüyordum çok fazla ısrarcı olmak istemiyorum artık daha önemli şeyler var hayatta varsın olmasın telefonum veya uygulamalar eksik olsun ne bileyim çok öenmli değil yani sonuçta bir çok kişi hava olsun diye bunları gösteriyor bence hiç gerek yok önemli olan başkalarını yaptıkları değil bizim ne yapabileceğimiz bu kadar ilgilenen insanımız var ama ortada elle tutulur hiç bi şey yok sadece laf üretiyoruz o yuzdende sıkma canını hepsi gelir geçer

• Beğen
Tepkiler: csll
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence haklı bir sitem olmuş. Bir uygulama çıktığında sadece hava atanlar kullanmıyor. Ayrıca yapana da sormak lazım ios ve android işletim sistemi de Windows Phone mahalle kasabımı? Yaptıkları gerçekten ayıp. Şu anda Windows Phone 8 işletim sistemini tanımama lüksü olamaz.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Turkcell bile tanımıyor bizi. Müzik ve Tv paketlerine üyeliğim var telefondan kullanamıyorum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Turkcell bile tanımıyor bizi. Müzik ve Tv paketlerine üyeliğim var telefondan kullanamıyorum.

Ben Avea kullanmama rağmen Türkiye'de en çok Windows Phone 8'i Türkcell'in desteklediğini düşünüyorum.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
bende sizin gibi düşünüyordum çok fazla ısrarcı olmak istemiyorum artık daha önemli şeyler var hayatta varsın olmasın telefonum veya uygulamalar eksik olsun ne bileyim çok öenmli değil yani sonuçta bir çok kişi hava olsun diye bunları gösteriyor bence hiç gerek yok önemli olan başkalarını yaptıkları değil bizim ne yapabileceğimiz bu kadar ilgilenen insanımız var ama ortada elle tutulur hiç bi şey yok sadece laf üretiyoruz o yuzdende sıkma canını hepsi gelir geçer
öyle tabi ama bazı programlar var gerçekten hem kullanım hemde maddi açıdan kullanıcı dostu.mesela bu program sayesinde belkide zaten sorunlu olan skype ve viber uygulamaları yerine buradan ücretsiz konuşma imkanımız olacaktı.bu açıdan bakıldığında gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne diye bu kadar moral bozuluyor anlamıyorum. Etrafta acayip miktarda karamsar ve memnuniyetsiz insan dolu yaa. Milletimizi bu kadar negatif düşüncelere, yaşama iten, zorluklar çıkaran kişiler utansın.
Lütfen arkadaşlar Skype denilen birşey var, bi zahmet facebooktaki şahsiyetleri telefonunuza entegre olan skype ile arayın. Nedir yani inatla facebooktan zorlamak? Ha face te ekli kişiler skype ta yoksa söyleyin skype kursun hesap alsınlar. Siz niye kendinizi kastırıp duruyorsunuz ki onlar kastırsın, onlar uğraşsın yani. Üste çıkın biraz ya. Ezik miyiz arkadaşlar yapmayın, etmeyin gözünüzü seveyim :)
öyle tabi ama bazı programlar var gerçekten hem kullanım hemde maddi açıdan kullanıcı dostu.mesela bu program sayesinde belkide zaten sorunlu olan skype ve viber uygulamaları yerine buradan ücretsiz konuşma imkanımız olacaktı.bu açıdan bakıldığında gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Arkadaşım skype ta ücretsiz ve görüntülü görüşmede tamamen sorunsuz.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Haftaya geliyor kardeşim sıkıntı yapmayın

TurboCall

TurboCall

Üye
Ççok kısa bir zamanda Allah İzin Verirse Özellik Geliyor Konusunu Açtım :-)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: keremunye
Takipçi Satın Al

Üst Alt