Facebook cepten bedava olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

mevlut_204

mevlut_204

Üye
    Konu Sahibi
Facebook cepten bedava olacak!

Cep telefonundan Facebook'a girerken kontörlerinizin gitmemesini, faturanızın kabarmamasını sağlamak mümkün mü? Turkcell, beklenmedik bir kampanya başlattı. İşte detaylar:

Turkcell, kendi sitesinden yayına açtığı ankette 1 milyon tıklamaya ulaşıldığı takdirde, cepten Facebook'a girmeyi ücretsiz yapacağını iddia ediyor. Oy verdiğiniz zaman anında yükselen sayacın 1 milyona ulaşması için eşe dosta da haber salmanızı tavsiye ediyor. Oy vermek için

• Beğen
Tepkiler: suskun_56

rapman

rapman

Üye
tıkladım :) inşallah 1 milyon kişi tıklarda facebook'a cepten bedava gireriz..

zeybal

Üye
tıkladım :) inşallah 1 milyon kişi tıklarda facebook'a cepten bedava gireriz..
slm arkadaşlar rıca etsem bırı bana n97 facebook programı ındırmem ıcın link atabılırmı:)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar rıca etsem bırı bana n97 facebook programı ındırmem ıcın link atabılırmı:)

programla ücretsiz giremezsin telin kendi web tarayıcısından ücretsiz olur.

müşeref

Üye
slm beyler samsung d900i için programını indirmem için link atabilirmmi

Larock

Larock

Üye
slm beyler samsung d900i için programını indirmem için link atabilirmmi

facebook'a cepten girmek için extra bir program kullanman şart değil. eğer ücretsiz olarak girmek istiyorsan telefonunun web tarayıcısından 0.facebook.com adresini kullanarak wap erişim noktasını kullanarak erişebilirsin. bunda resim ve görsel öğeler yoktur.

fakat m.facebook.com adresini kullanarak görsel olarak kullanabilirsin, ama bu ücretlidir. internet paketin varsa sorun yok.

betulgreen

Üye
Ya bişey sorabilirmiyim.. Ben 0.facebook.com dan girdiğin zaman daha sonra kontür yüklediğinde kontürler gidiyomu haberi olan var mı acil..Ben girdim başkasının telinden sohbet edilmiyo ama faceden mesajlaştım daka sonra bana kullanım miktarı olarak geldi ama köntür yğklese kontürlere gidermi?

Aksi

Aksi

Üye
Ya bişey sorabilirmiyim.. Ben 0.facebook.com dan girdiğin zaman daha sonra kontür yüklediğinde kontürler gidiyomu haberi olan var mı acil..Ben girdim başkasının telinden sohbet edilmiyo ama faceden mesajlaştım daka sonra bana kullanım miktarı olarak geldi ama köntür yğklese kontürlere gidermi?

Hayır Gıtmez.
Ucretsız denılmıs ya neden gıtsın :)

betulgreen

Üye
ΛKƧİ;2637073' Alıntı:
Hayır Gıtmez.
Ucretsız denılmıs ya neden gıtsın :)

Teşekkürler :):) Ya ben amcamın telinden girmiştim ama amcam kontür yolluyunca kontürleri gitmişte ondan sordm :D tekrar teşekkürler :)

umutgidik

umutgidik

Üye
Teşekkürler :):) Ya ben amcamın telinden girmiştim ama amcam kontür yolluyunca kontürleri gitmişte ondan sordm :D tekrar teşekkürler :)
Facebook'a girerken m.facebook.com PARALI, 0.facebook.com ÜCRETSİZ'dir. Ancak 0.facebook'ta resim açarsanız yine tl'niz düşer. Bu arada kontür devri kapanmamışmıydı. :)

betulgreen

Üye
Facebook'a girerken m.facebook.com PARALI, 0.facebook.com ÜCRETSİZ'dir. Ancak 0.facebook'ta resim açarsanız yine tl'niz düşer. Bu arada kontür devri kapanmamışmıydı. :)

Bilgilendirme için teşekkürler :)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
0.facebook tamam da m.facebook ücretsiz olamaz kanımca

islampele

Üye
faturalı hatlar içinde bedavamı bu 0.facebook bilgilendirirseniz sevinirim :aha:

isqq

isqq

Üye
sayfa acılmıor bitti mi kampanya

Soraux

Soraux

Üye
inşallah olur

Phytion

Phytion

Üye
arkadaşlar bende avea şirket hattı var. ancak ben facebook.a nasıl girmeliyim.baglantı ayarları nedir? bir ara gireyim dedim bir ton para kesti şirket benden. bu işi baştan sona anlatacak yürekli arkadaş arıyorum :)

sorhatto

Üye
6670 tamamdir eywallah

oxigenn01

oxigenn01

Üye
teşekürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt