f480 şarjı 6-7 saatte bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

ogz_07

Üye
telpa orj bataryayı aldım ancak sarj olacagına sureklı sarj dusuyor batarya arzalı sanırım

eslem123

Üye
bataryayı değiştirn walla 3-4 gün gidiyor şarjı batarya 1200 mah süper bişy :)

serseri_1914

Üye
ben dede bı f480i var şarjı anca bı gun gıdıyor ekran ısıgını 1 e dusurdum tıtresım felan hıc bısı bırakmadım yıne aynı

torking

Üye
selam arkadaşlar, bende garantisi olmayan F480 aldım sahibinden.lakin dediğiniz gibi şarjı sıkıntılı.üzerinde gelen batarya bir bucuk gün gidiyor. telefoncudan 10 tl verdim başka batarya aldım o da 1 gün gidiyor.benim şarj aletide çakma.acaba ondan mı die pil şarj makinası aldım bataryayı onunla şarj etcem.sonucu sizinle paylaşırım

----------Eklendi @ 21:47:51 ---------- Yazıldı @ 21:45:46 ----------

bişey daha söylemek istiyorum bana biraz saçma geldi ama deneme imkanı olan varsa diye yazcam. arkadaşın biri netten farklı model samsung almış.dediğine göre usb kablosuyla şarj edince 3 gün gidiyor şarjım diyor. F480 usb den şarj oluyor mu ? Kablosu olan bu olayı denedi mi ?

sinanpp

sinanpp

Üye
batarya değiş format at

torking

Üye
arkadaşlar, ben usb şarj kablosu aldım.bakalım birde onunla şarj ediyim neticeyi buraya yazarım

girayhan43

girayhan43

Üye
arkadaslar 3G büyük bı ıhtımal ama dıger ıhtımallerde olabılır mesela orj olmaya n batarya kısa devre vs benımde bırbucuk gun gıdıyodu 3G ıle sonra kapatınca 3 gun 24 saat acık duruyor tam sarjla

ilo53

ilo53

Üye
3g kapattım 1200mah lık batarya aldım gunde 200sms gonderıyorum 2-3saat muzık dınlıyorum 1.5gun gıdıyor. 1saatte telefonla knstm Telefon acık 1000mahlık bataryalarda var onlarda sarj 1gun dolmadan bıtıyor..1200mahlık batarya alın farkı anlarsnz..

arslan_2519

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ TÜM SAMSUNG MADURLARINA MÜJDE... #7465625*638*27131837# LOCK: #7465625*782*00000000#Enter codes WITHOUT simcard inside the phone.You can check the current lock status using this code: *#7465625#UNFREEZE PHONE: 46803849 + OK sim kilidini kırmak girdiğim kodlar şarj süresini uzattı şimdi en az 3 gün gidiyor şarjı.eskiden 12 saati geçmezdi.denemenizi öneririm.ben bütün kodları sırayla girdim sorunu çözen hangi kod bilmiyorum sizde deneyin iyi şanslar :)

ugur atık

Üye
kardes bendede oyleydı 3g yı kapattım sımdı 3gun gıdıyor.kapatmak için --------- ayarlar/sebeke ayarları/sebeke modu/gsm9001800 secersen kapanır.

kardeşim ben 3g yi kapattım titresim kapalı akran 1 de 3 gün gidiyor ve 1200 mahlık batarya yeni aldım 1 diş dayanıyor birinci diş bittik ten sonra 2 diş hemen bitiyor yardımcı olursanız sevinirim

ugur atık

Üye
abi dediklerini hepsini kapattım 2 günden 3 güne yük seldi batarya 1200 mahlık şarj aleti yeni bir diş bittikten sonra diğerleri 1 gün sürmüyor yardımcı olursanız sevinirim :dry:

50emre50

50emre50

Üye
benm f480 in ekranındakiler kayboldu ve menüye giremiyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz...

Üst Alt