f480 şarjı 6-7 saatte bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

erdinc_seray

Üye
    Konu Sahibi
f480 şarjı 6-7 saatte bitiyor
Arkadaşlar samsung f480 telefonumun şarjı hiçbir şey yapmadığım halde 6-7 saatte bitiyor. Bataryayı başka bir tele taktığımda 3 günü yakın duruyor da bunda niye böyle oluyor, anlamadım. Neden olabilir sizce?

zirve39

Üye
sa bende f480i var bende 2 gün gidiyor.

sanırım 3 g açık kapatmak lazım ama bende bulamadım:D

sekolayn06

Üye
kardes bendede oyleydı 3g yı kapattım sımdı 3gun gıdıyor.kapatmak için --------- ayarlar/sebeke ayarları/sebeke modu/gsm9001800 secersen kapanır.

eslem123

Üye
ya bn 3g yi de kapattım yine şarj çabuk bitiyo 3 kutu doluyken birinci kutu gidince diğer ikisi hemen bitiyo ve kapanıyo acaba telefon mu sorunlu bataryamı lütfen cwp acill !!

moko01

Üye
aynı sorun bende de oluyor ark.lar yardım edersenız çok sevınırım.. sımdıden çok teşekkurler

b.k

b.k

Üye
ArkaDaşLar ekran ışığını 4 e düşürün 3 g yi kapatın dokunmatikteki titreşimi kapatın rahat 2 gün gidiyor şarzı

tglekesiz

Üye
erdinç kardeşim bu f480 serisini sıvıya karşı duyarsız yapmışlar durup dururken bende de böyle bir sorun verdi garantiye gönderdim... şarj olma soketinde oksitlenme oluşmuş sıvı teması sebebiyle... 20 lira verdim şimdi canavar gibi en azından 4 - 5 gün götürüyor...

pasaoglu_05

Üye
sqLsnızz çoq yardımcı oldunz

biq_iskender

Üye
Arkadaşlar aynı sorunu ben de D880 de yaşıyorum. İlk diş gittikten sonra diğerleri de hemen gidiyo ve kapanıyo.

eslem123

Üye
Arkadaşlar bataryaya kağıt sıkıştırın emin olun eskisinden daha çok gidiyo şarjı .

Oguzzz12

Üye
S.a arkadaslar bendede Samsung F480 war bendede şarj sorunu war telefonumun sarjı çabuk bıtıyor 3 g yı de dedıqınız ayarlamalarda yaptım ama olmadı ekran ısıgıda 5 den 1 ındırdım .s , anlamadıgım sey şu telefonumda mı bır sorun war bataryada mı sarj aletınde mı yardımcı olursanız cok sewınırım ..

sımdıden Tesukkur ettım :)

Oguzzz12

Üye
Arkadaslar bende aynı sorunu yasıorm benım f480 de aynı hataları werıor dedıqınız gıbı 3 g yı kapattım ekran ısıqını 1 e kıstım tıtresım falan kaldırdım ama yınede şarj cabuk bıtıyor nedenını anlamadım telefondamı sorun war bataryada mı ?? Yardımcı olursanız cok sewınırım :bigstar:

sevaforum

Üye
Sorun telefonda arkadaşlar. Ben de aynı sorun vardı telefonun şarjı 2 saat gidiyordu. Her türlü yolu denedim olmadı. Telefonu geri yolladım değiştirdiler. Gittigidiyordan mı aldın telefonu?

eslem123

Üye
:hmmm

ogz_07

Üye
bugun aldım teli normalde 12 saat şarj etmek lazım yarım saat snra oldu ve tak cıkar yaptığımda tepki vermedı 6 saatte şarj btti hiç normal deyıl bn şarj aletınden şüpeleniyorum şimdi bide pc den denıyorum ayarları demıycem bu arda cok kurcaladm teli..

alperenemre42

Üye
arkadaslar bendede ole bı sorun vardı ama bende bazı arkadaslarımında dedıgı gıbı yaptım ama ben 3g yı kapatamak yerıne ekran ısıgını 1e dusurdum ve sarj yaklasık 2 gun gıdıor ve sureklı mesajlasıyorum ona gore sız nasıl yaparsnz yapın arkadaslar

olgun-aga

Üye
arkadaşlar benimde f480 telimde aynı sorun vardı.başka orjinal batarya aldım şimdi 3g falan herşey açık 3 gün gidiyor,,......

hamit_altan

Üye
arkadaşlar f480 spot aldım aynı sorun bende de var sarj gitmiyo yardım edebilir misiniz

ogz_07

Üye
Arkadaslar spot urunlerın ekıpmanları cın malı bu yuzden telpa orjınal batarya almak tek çözüm gözüküyor:naughty:
Ben alıcam aldığımda buraya yazarım kullanımı...

hamit_altan

Üye
arkadaşlar f480 batarya konusunda yardımcı olun yarım gün ancak gidiyor ne almalı

Üst Alt