Eyrie-Müzik Bulma Programı (Shazam,Soundhound tarzı)

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Eyrie-Müzik Bulma Programı (Shazam,Soundhound tarzı)
Eyrie şuanda dinlediğiniz müziği bulmak için yapılmış bir program. Yani programa dinlediğiniz müziği dinlettiriyorsunuz size ismini sunuyor. Bu sürüm erken sürüm olduğundan sıkıntılar olabilir. Müzik bulurken The echonest'in veri tabanını kullanıyor.

0.2 Sürümü sunuldu buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulama ile ilgili videoya buradan ulaşabilirsiniz:

Uygulamaya ise buradan:

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___, osmanayman ve pRime.

pRime.

pRime.

Üye
dosyayı eklenti olarak ekledim, sağol hacı.

Ekli dosyalar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tesekkurler...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
hani bir ara konuştuk ya API ile alakalı, onu kullanmışlar uygulamada. ama çok verimli olmamış, nedeni ise aslında kullanılan API lere sahip sitenin arama mekanizması, hava yolu ile gelen sesler üzerinden sadece 200 bin tanesini bulabiliyormuş. ben de bugün gördüm, tam konu açacaktım sen açmışsın :oke:

keşke SoundHound API lerini kullanabilseler. umarım geliştirirler uygulamayı. en çok kullandığım uygulamanın olmaması üzüyor :islik

emreerkut

Üye
daha şarkı bulamadı

dawid

dawid

Üye
bendede bulmuyor

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
hani bir ara konuştuk ya API ile alakalı, onu kullanmışlar uygulamada. ama çok verimli olmamış, nedeni ise aslında kullanılan API lere sahip sitenin arama mekanizması, hava yolu ile gelen sesler üzerinden sadece 200 bin tanesini bulabiliyormuş. ben de bugün gördüm, tam konu açacaktım sen açmışsın :oke:

keşke SoundHound API lerini kullanabilseler. umarım geliştirirler uygulamayı. en çok kullandığım uygulamanın olmaması üzüyor :islik

Evet oradada mesajınızı gördüm developer cevaben soundhound'un apisini kullanamayız paylaşmıyorlar demiş. Tahmin ettiğim gibi bir olay öyle olsa bu tarz programlar cihaz almaya sevk etmezdi insanları. Yada soundhound özel bir program haline gelmezdi.

Bu arada programın 0.2 sürümü sunuldu. Anamesaja eklenmiştir.

erknylmz88

Üye
bu uygulama neden çalışmıyo ya

dawid

dawid

Üye
arkadaslar neden shazam yok

Üst Alt