exper easypad h7d yardım

Sponsorlu Bağlantılar

GALLAXY

GALLAXY

Üye
    Konu Sahibi
exper easypad h7d yardım
Exper EASYPAD-H7D elimde birtane var fakat exper yazısında kalıyor experin kendi sitesinde romu indirdm fakat yükleme işlemini bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?Acilll teknik servise göndermek istemiyorum.

Not:Sadece güç tuşu var başka tuş bulunmuyor yardım lütfen.AMACIM CWM MODUNA GİRMEK.

Son düzenleme:

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye

GALLAXY

GALLAXY

Üye
    Konu Sahibi
valla çok saolun çok yardımcı oldunuz allah razı olsun.

GALLAXY

GALLAXY

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz exper yazısında kalıyor onun için bende experin kendi sitesinden romunu indirdim yükleme talimatı var fakat ayrıntılı deil belki ayrıntılı anlatan birileri vardır dedim

BİDE SADECE GÜÇ TUŞU VAR BAŞKA TUŞ YOK

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Cihaz exper yazısında kalıyor onun için bende experin kendi sitesinden romunu indirdim yükleme talimatı var fakat ayrıntılı deil belki ayrıntılı anlatan birileri vardır dedim

BİDE SADECE GÜÇ TUŞU VAR BAŞKA TUŞ YOK
indirdiğin yazılım içinde ki 3 tane dosyayı hafıza kartının ana bölümüne at

GALLAXY

GALLAXY

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğin yazılım içinde ki 3 tane dosyayı hafıza kartının ana bölümüne at

YALNIZ KOPYALAMADA SORUN YAŞAMIYORUM YÜKLEMEDE SORU YAŞIYORUM.
BİRKAÇTANE TABLET TE ROM YÜKLEDİM HAFIZA KARTINA ATTIKTAN SONRA GÜÇ TUŞU+VOLUME(-,+) BASTIKAN SONRA YÜLEMEYE GEÇİYORDU FAKAT BU TABLETTE SADECE GÜÇ TUŞU VAR ÇILDIRCAM :D BİDE BOZULMASI UMRUMDA DEĞİL, SADECE KAFAYA TAKTIM İLLA YAPCAM:D

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
YALNIZ KOPYALAMADA SORUN YAŞAMIYORUM YÜKLEMEDE SORU YAŞIYORUM.
BİRKAÇTANE TABLET TE ROM YÜKLEDİM HAFIZA KARTINA ATTIKTAN SONRA GÜÇ TUŞU+VOLUME(-,+) BASTIKAN SONRA YÜLEMEYE GEÇİYORDU FAKAT BU TABLETTE SADECE GÜÇ TUŞU VAR ÇILDIRCAM :D BİDE BOZULMASI UMRUMDA DEĞİL, SADECE KAFAYA TAKTIM İLLA YAPCAM:D
hafıza kartına dosyaları attıktan sonra tableti kapat usb bağla sonra 3 kere ardarda açma tuşuna bas ama basılı tutma

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
evet

Webstır

Üye
kardeşim peki recovery moda ulaştıktan sonra napmam lazım ses tuşları olmadığı için wipe data factory reset seçeneğine tıklayamıyorum

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
dokunmatik ekran çalışıyor mu

Webstır

Üye
Recovery moddayken hicbir cihazda dokunmatik calismaz

goldmobile

goldmobile

Üye
çok sağol kardeşm sayende tablet oldu.
çok sağol kardeşm sayende tablet oldu.
kardeş nasıl yaptın söylermisin bendede aynısından var ama benşm sorunum cşhaz kitlrnmiş desen kilidini kırmam lazım recovery moduna girmek istiyorum ama nasıl bide bu cihazın güç butonunun alt kısmında içerde bir tuş var acaba bu tuş recovery tuşu olmasın

goldmobile

goldmobile

Üye
Exper EASYPAD-H7D elimde birtane var fakat exper yazısında kalıyor experin kendi sitesinde romu indirdm fakat yükleme işlemini bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?Acilll teknik servise göndermek istemiyorum.

Not:Sadece güç tuşu var başka tuş bulunmuyor yardım lütfen.AMACIM CWM MODUNA GİRMEK.
haletdinmi etmediysen yardımcı olayım bende de aynısından vardı yapdım

Üst Alt