kullanıcıadları
Üye
bu ateistler öldükleri zaman bütün bunlar karşılarına çıktığı zaman surat ifadelerini çok merak ediyorum...ne olur beni dünyaya gerı gönderin he
tezim bu zaten ateistlerin cehenneme gireceği..çünkü kuranı kerimde bu açık açık söleniyor...ben buna inanıyorum. Ateistlerde sadece çürüyüp toprak olacağına inanıyor kavga değilki bu iki ayrı düşünce..bu 2 düşüncedende biri doğru bunuda ölünce görücez...buyrun size teZ.
Hayır eğer ateizmin görüşü doğru ise öldükten sonra haklı ya da haksız olduğunu öğrenemeyeceksin...Teizm bu zaten derken ? Teizm nedir bana onu açıklar mısın ? Teizm müslümanlık mıdır ?
teizm dememiş ki tezim demiş
tek din islamdır zaten...öbür dinlerin ilk geldiklerinde şu anki islam dininin kurallarını taşıdığını daha sonra insanlar tarafından değiştırildiğini söylemek isterim.anca kuranı kerim kıyamete kadar değismeyecek ayetle sabittir...şu an milyonlarca insan bunun için uğraşıyor ama boşuna uğraşıyolar..orada teizm yazmadım tezim yazdım i harfi yok...eğer benim sölediğim doğruysa vay haline,senin sölediğinin hiçbir amacı yok yaşa öl bu kadar...
'' İslam'a gore bir sey daha var ki o da hic peygamber gonderilmemis bir millet olmamasi. '' bunu açıklarmısın
Hic peygamber gonderilmemis millet yoktur. Bu kadar... Neyini aciklayayim?
millet kavramı hmm .. genelde ortadoğu dışında pek bilmem
Buna cevap vermeye gerek duymuyorum.
- - - Eklendi - - -
Bana boyle basit seylerle gelme...
insanları irşad etmek istiyorsanız veya dinden döndürmek istiyorsanız burası yeri değil uygun da değil zaten. Sadece fikrimi söyler geçerim ben. Evrim insanoğlunun uydurdugu en kapsamlı düzmecesidir bana göre iyi geceler tüm forumdaşlara...
Acikliyorum. Gecen bizim Bahri abi var. Onunla konusurken: "Hadi Ozi gel tum milletlere peygamber gonderilmis diyelim" dedi. "Abi inanirlar mi?" dedim. "İnanirlar." dedi. Boylece salladik bir yalan gelen gecen inandi. Kisaadan hisse İslam'i biz bozduk gencler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?