Sarangni
Üye
Benim bir dusuncem var bu konuda. Ateistler oldukleri zaman yok olacaklarini dusunurler. Muslumanlarda ise ahirwt inanci vardir. O halde musluman olun. Ne kaybedersiniz ki? Eger sizin dediginiz dogruysa zaten simdi dediginiz gibi yok olup gideriz. O zaman bir sey kaybetmeyiz. Ama islam dogruysa karli cikiyorsun. Dusunun bak bir bence iyi bir yontem.
bu söylediğiniz bir kere kuran'a ters içinden gelmeyipte inanınca sence ne olur ?
ve ayrıca din bazı özgürlükleride kısıtlıyor değil mi ?
Benim bir dusuncem var bu konuda. Ateistler oldukleri zaman yok olacaklarini dusunurler. Muslumanlarda ise ahirwt inanci vardir. O halde musluman olun. Ne kaybedersiniz ki? Eger sizin dediginiz dogruysa zaten simdi dediginiz gibi yok olup gideriz. O zaman bir sey kaybetmeyiz. Ama islam dogruysa karli cikiyorsun. Dusunun bak bir bence iyi bir yontem.
olm onlara deizm denmiyo mu
- - - Eklendi - - -
1-2 mesajı okudum
bence evrim var fakat din ile bir alakası yok ve evrim bir insan ömründe gerçekleşebilecek bir şey değil
belki 1 milyon yıla kadar evrim geçiririz
kanatlar çıkar solungaç olur ve bu şu anki bizim sayemizde olacak bir şey
mesela mağarada yaşayan insanları düşünün baş parmak ile işaret parmağını bir birine değdirmek bile bir evrimdir çonki insan elini kullanmayı öğrenmiştir artık parmaklar uzamıştır
el kasları gelişmiştir anladınız mı
olm onlara deizm denmiyo mu
- - - Eklendi - - -
1-2 mesajı okudum
bence evrim var fakat din ile bir alakası yok ve evrim bir insan ömründe gerçekleşebilecek bir şey değil
belki 1 milyon yıla kadar evrim geçiririz
kanatlar çıkar solungaç olur ve bu şu anki bizim sayemizde olacak bir şey
mesela mağarada yaşayan insanları düşünün baş parmak ile işaret parmağını bir birine değdirmek bile bir evrimdir çonki insan elini kullanmayı öğrenmiştir artık parmaklar uzamıştır
el kasları gelişmiştir anladınız mı
Ortami yumusatalim dedik ciddiye aldin.
bu söylediğiniz bir kere kuran'a ters içinden gelmeyipte inanınca sence ne olur ?
ve ayrıca din bazı özgürlükleride kısıtlıyor değil mi ?
Hangi özgürlük?
belki bu özgürlüklerin bazıları hoşuna gitmez ama:
alkol almak
domuz eti yemek
sex diğer adıyla cima
ve buna benzer bir çok şey
İzmirli aklıma hep şu geliyor
Adam canı istediği her kızla yada kadınla yatmak istiyor. Peki bu adamın bir kız kardeşi olsa ve canı istediği her erkekle ilişkiye girse nasıl karşılar? Eğer bu onun hayatı o karar verir diyebiliyorsa inan bence domuz eti yemesine gerek yok. Bilmem anlatabildim mi...
belki bu özgürlüklerin bazıları hoşuna gitmez ama:
alkol almak
domuz eti yemek
sex diğer adıyla cima
ve buna benzer bir çok şey
konuyu takip etmiyodum ama başlıktan anladığım kadarıyla baya tren raydan çıkmışbu arada haklısınız beyler
Bir şey söyleyeceğim de, yine bütün forum bana karşı cephe alacak.
Evrim kanıtlanmadı arkadaşlar henüz, yani var mı yok mu bilemiyoruz.
Evrimin dine ters bir yanı yok. Lütfen bana saldırmadan önce biraz düşünün bu sözümü.
Sen bosver Metin'i. Din hakkindaki bilgileri eksik. Arastirdim Diyor ama iki siteye girmekle ogrenilmez bu isler.
Ya Metin ALLAH rızası için sen hangi evrimden bahsediyorsun ?
Yazılanlara baktım ama sadece şunu çıkardım, dini o kadar eksik yaşayanlar varki o olabilir şu olabilir deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?