Duyuru Evrensel Windows Platformu (UWP APP) ve Yeni Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Teamviewer da bize tekmeyi vurdu

furyzer0

furyzer0

Üye
Beyler sadece bende mi sorun var guncellemeler birikince oluyor en az 7 tane güncelleme olunca güncellemeler yükleniyor?redstone slow

Sent from mTalk using lumia950

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Çoğumuzun beklediği Teamviewer QuickSupport

Uzaktan yönetim-yardım denildiğinde yıllardır akla ilk gelen uygulama olan TeamViewer’ın yeni Windows uygulaması TeamViewer QuickSupport; Windows 10 Mobile cihazın uzaktan kontrol edilmesine imkan sağlıyor.

TeamViewer QuickSupport uygulamasının özellikleri şu şekilde paylaşılıyor;

• Canlı ekran paylaşımı
  • Uzaktan kontrol
  • Bilgileri kopyalayarak paylaşım
  • 256 bit AES ile şifrelenerek korunan bağlantı
  • Cihaza Windows, Mac, Linux masaüstü cihazdan yardım edebilirsiniz
Eline koluna sağlık Hasan'm;)

• Beğen
Tepkiler: afwerker
furyzer0

furyzer0

Üye
e

uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olur

uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olur
Bir garezi var adamların herhalde başka açıklaması yok iostan çevirme yaptılar uygulama yapan neredeyse uğraşmıyor bile. evrensel uygulama yaptılar 350 milyon potansiyel kullanıcı ancak kimse umursamıyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir garezi var adamların herhalde başka açıklaması yok iostan çevirme yaptılar uygulama yapan neredeyse uğraşmıyor bile. evrensel uygulama yaptılar 350 milyon potansiyel kullanıcı ancak kimse umursamıyor.

Bol miktarda hemen her yerde bağırta bağırta reklamlar lazım. MS bunu becerebiliyor mu?

Emekli Amiral Lumia 920.

furyzer0

furyzer0

Üye
Bol miktarda hemen her yerde bağırta bağırta reklamlar lazım. MS bunu becerebiliyor mu?

Emekli Amiral Lumia 920.
Developer bunlar normal kullanıcı değil ki illa ki duymuşlardır azıcık ilgileri varsa

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Developer bunlar normal kullanıcı değil ki illa ki duymuşlardır azıcık ilgileri varsa

mTalk'tan gönderildi
Öyle de adamlar "win 10 için uygulama geliştirmek bu sıralar yeni bir trend, bir tür moda" gibi algı yaratabilirlerse ki bu da bence bol bol reklam demek, o zaman başarılar.

Emekli Amiral Lumia 920.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Explorer for Youtube diye bi uygulama buldum arayüz aynı android gibi ben çok beğendim üstelik cihazınız desteklemese bile 4k, 2k, 1080p gibi seçenekleri kullanabiliyorsunuz 512mb ram ile dona dona 4k video izleyebiliyorum, 2k ve 1080p sorunsuz :ehe
Tek kötü yani arkada video oynatmıyor oda olsa 10 numara 5 yıldız.

furyzer0

furyzer0

Üye
Explorer for Youtube diye bi uygulama buldum arayüz aynı android gibi ben çok beğendim üstelik cihazınız desteklemese bile 4k, 2k, 1080p gibi seçenekleri kullanabiliyorsunuz 512mb ram ile dona dona 4k video izleyebiliyorum, 2k ve 1080p sorunsuz :ehe
Tek kötü yani arkada video oynatmıyor oda olsa 10 numara 5 yıldız.
Onun yerine awesome tube tavsiye ederim arayuzu çok benzer ama çok daha özelliği var bununla birlikte biraz yavaş

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar ben pc de nachizane ios programlarından veya uygulamalarından portlamak istiyorum. Lakin programlama bilgim kocaman "0" visual Studio ve bridge programını indirdim kurdum. Şimdi gelelim asıl meseleye bu portlama işini öğreten video ve dokümantasyonu nerden bulabilirim? Birde ios uygulamalarını nereden indirebilirim? Kusura bakmayın programsızlık insana neler yaptırıyor :ehe

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar ben pc de nachizane ios programlarından veya uygulamalarından portlamak istiyorum. Lakin programlama bilgim kocaman "0" visual Studio ve bridge programını indirdim kurdum. Şimdi gelelim asıl meseleye bu portlama işini öğreten video ve dokümantasyonu nerden bulabilirim? Birde ios uygulamalarını nereden indirebilirim? Kusura bakmayın programsızlık insana neler yaptırıyor :ehe
Bildiğim kadarıyla uygulamanın kaynak kodlarından donuşum yapıyor yani .ipa dosyasını değil.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bildiğim kadarıyla uygulamanın kaynak kodlarından donuşum yapıyor yani .ipa dosyasını değil.

Evet evet İşte bu dediğin herneyse nasıl yapılıyor bende bunu öğrenmek istiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet evet İşte bu dediğin herneyse nasıl yapılıyor bende bunu öğrenmek istiyorum
uygulamanın kaynak kodlarını sadece geliştiricisi bilir. O yüzden sadece kendi yazdığın uygulamayı dönüştürebilirsin

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
uygulamanın kaynak kodlarını sadece geliştiricisi bilir. O yüzden sadece kendi yazdığın uygulamayı dönüştürebilirsin
Bende heveslendim dedim ios uygulama bulur kaynak kodunu değiştirir mağazaya katkımız olur diye düşündüm amma velakin sandığım gibi değilmiş. Yazık oldu mağazaya şimdi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Github'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?

Üst Alt