Cihazındaki müzik dosyalarını müzik klasörüne atmalısın sanırım bir de musicden sağa kaydırıp sağ üstteki sembolüne tıklayınca istediğin kladoru ekleyebiliyorsunMerhaba Arkadaşlar ;
''VLC' 'Bu uygulamayı az önce kurdum, fakat '' Music '' bölümüne geldiğimde üstte sürekli noktalar gidip geliyor. Telefonumda yer alan müzikleri göremiyorum. Ortalama 30 dakikadır böyle. Uygulamayı kurdum, yeniden yükledim fakat sonuç yine aynı. Nereye girsem (Video, Music) noktalar gidip gelmeye devam ediyor. Müzik listemi nasıl oluşturabilirim ..?
Uygulamanın test sürümüne ait linki paylaşılmış ancak indirmeye açık değil.Buralarda hala kullanan var mıdır bilmiyorum ancak önümüzdeki ay WeChat mesajlaşma platformunun evrensel uygulamasının geleceği belirtiliyor.
Bu konuda malesef Türkçe kaynak yok. Ama Microsoft'un paylaştığı kılavuzlar mevcutArkadaşlar uwp programlama öğrenmek istiyorum uwp kodlama öğreten turkçe video ya da yazılı kaynak var mı? Ben bir kitap buldum onu ileride alacağım şimdi pdf ya da video ders arıyorum.
Sent from mTalk using lumia950
uwp değil amaArkadaşlar uwp programlama öğrenmek istiyorum uwp kodlama öğreten turkçe video ya da yazılı kaynak var mı? Ben bir kitap buldum onu ileride alacağım şimdi pdf ya da video ders arıyorum.
Sent from mTalk using lumia950
diğer uygulamadan farkı ne acabaÇoğumuzun beklediği Teamviewer QuickSupport
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzaktan yönetim-yardım denildiğinde yıllardır akla ilk gelen uygulama olan TeamViewer’ın yeni Windows uygulaması TeamViewer QuickSupport; Windows 10 Mobile cihazın uzaktan kontrol edilmesine imkan sağlıyor.
TeamViewer QuickSupport uygulamasının özellikleri şu şekilde paylaşılıyor;
- Canlı ekran paylaşımı
- Uzaktan kontrol
- Bilgileri kopyalayarak paylaşım
- 256 bit AES ile şifrelenerek korunan bağlantı
- Cihaza Windows, Mac, Linux masaüstü cihazdan yardım edebilirsiniz
Diğer uygulama kontrol etmeye yarıyordudiğer uygulamadan farkı ne acaba
bunda ise telefon Pcden yada başka bi telefondan Teamviewer programı ile kontrol edebiliyoruz.bu arada bende şuan 10058.. yapısı var verdiğiniz linkle tıklayıp magazaya gidince windows sürümünü yükseltin diyor galiba sadece redstone için uyumluDiğer uygulama kontrol etmeye yarıyordubunda ise telefon Pcden yada başka bi telefondan Teamviewer programı ile kontrol edebiliyoruz.