oktayceylan26
Üye
Maalesef yapamıyormuşuz bende diyorum bu kadar insan var bu işlerle uğraşan neden yapmıyorlar diye meğer sadece programı veya oyunu kim yaptıysa o portlayabiliyormuş. Tabiki uygulama eksik olur adamlar uğraşmıyor ne gerek var ki microsofta uygulama yapsın. Bilmiyorlar ki milyarlarca kişi var bu platformdaGithub'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?
Aslında şu anlık 350 milyonMaalesef yapamıyormuşuz bende diyorum bu kadar insan var bu işlerle uğraşan neden yapmıyorlar diye meğer sadece programı veya oyunu kim yaptıysa o portlayabiliyormuş. Tabiki uygulama eksik olur adamlar uğraşmıyor ne gerek var ki microsofta uygulama yapsın. Bilmiyorlar ki milyarlarca kişi var bu platformda
Github'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?
Maalesef yapamıyormuşuz bende diyorum bu kadar insan var bu işlerle uğraşan neden yapmıyorlar diye meğer sadece programı veya oyunu kim yaptıysa o portlayabiliyormuş. Tabiki uygulama eksik olur adamlar uğraşmıyor ne gerek var ki microsofta uygulama yapsın. Bilmiyorlar ki milyarlarca kişi var bu platformda
Yaparsın bir ara instagramı çeviren vardı gelmeden once ama çekindiği için yayınlamadıGithub'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?
Sadece telefon olarak görme tablet var pc var onlarıda koy al sana milyarAslında şu anlık 350 milyon
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
İşte windows 10 için 350 milyon var şu an 7-8 dekiler geçecek daha onlara daha vakit varSadece telefon olarak görme tablet var pc var onlarıda koy al sana milyar
350 milyon az geliyor herhalde onlara Microsoft para verip yaptırsın arkadaş o zaman hololensle uğraşacağına gitsin mağazaya uygulama satın alsın biraz dellendirdi yine beni Microsoft ya pazar pazarİşte windows 10 için 350 milyon var şu an 7-8 dekiler geçecek daha onlara daha vakit var
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Bence hololense yatırım yapmak mantıklı bir düşünün mobilde geridesiniz ve yeni bir pazar oluşuyor siz o pazara başlarken yatırım yaparsanız ileride o pazarın lideri olursunuz bir pazarın lider olmak varken neden geriden geldiği pazarda rekabet için uğraşsın? Hololens şu an rakipsiz ondan dolayı ileride sektörün tekeli olabilir Microsoft.350 milyon az geliyor herhalde onlara Microsoft para verip yaptırsın arkadaş o zaman hololensle uğraşacağına gitsin mağazaya uygulama satın alsın biraz dellendirdi yine beni Microsoft ya pazar pazar
GitHub’da açık kaynak kodlu yayınlanan uygulamaların orada yer almasının nedeni zaten henüz tamamlanmamış olmaları. Bu yüzden mevcut paketleri çevirmeniz bile bunlar kusa zaman sonra mağazadaki çöp uygulamalar arasında yerini alır.
Burada önemli olan Geliştiricinin kendisi port işini yaptıktan sonra eksik kalan yerleri tamamlaması. Sonuçta böyle bir port aracı var olsa da İos ve Windows 10 apileri birebir örtüşmüyor.
İos ya da Android portu olup %100 çalışan uygulama olması mümkün değil. Ayrıca gelişimini tamamlamış uygulamayı GitHub’dan paylaşmak Github'ın mantığına aykırı. GitHub zaten insanların projelere destek olması amacıyla oluşturulmuş.Yanlışın var, %100 çalışan uygulamalar da var ama geliştirme işi sonsuza kadar sürebileceği için başka kullanıcılar da destek olsun diye git'e koyabiliyorlar.
bak burada boyle uygulamalar var;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
instagram ios portu olarak windows 10 için var.Uwp olarak geleceğini pek sanmıyorum benInstagram ne zaman çıkacak universal app olarak? Windows daha ortağı olduğu uygulamaları getiremiyor platformuna!
instagram ios portu olarak windows 10 için var.Uwp olarak geleceğini pek sanmıyorum ben
Sent from mTalk
olmalı tabi bence de ama facebooka kalmış bir şey microsoft her şirkete uygulama yaptıramaz diyelim ki yaptırdı büyük uygulamaları sıkıntı olan oyun ve trend uygulamalar. uygulama geliştirilmesi organik olmalı zorla yapılırsa zorlama bitince gelişimi durur windows phone 8de biraz böyleydi ayrıca daha masaüstünde uygulama kullanma algısı pek yerleşmedi bunun oturması en az 2-3 yıl alacaktır bence.Güzel uwp uygulamalar çıkıyor eğer windows önceden yaptığı gibi herşeyi bir kenara atıp yine sıfırdan bir işe başlamazsa tek yapmamız gereken beklemek diye düşünüyorum ben.Neden? Bilgisayar için böyle bir şey gerekli değil mi? Browser'dan girdiğinizde hiçbir şey yapamıyorsunuz instagram'da. dm yok, resim ekleme yok vs. UWP instagram şart. Kendi sahip olduğu uygulamayı bile getiremiyorsa yazıklar olsun zaten.
Betası gitti kendisi kaldı. (Yanlış hatırlamıyorsam beta 90 küsur mb idi, kararlı hali 50 mb kadar.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?