Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
evet hard format falan hepsi tamamolmazsa bunu kapatan mod falan varsa onu at ben ugrasirim

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Sen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat olmadı başka pcde dene
Abi klasör derken sadece rofs 2 dosyası birde başka bir yazılım dosyası var bu sayının 8 olması gerekmiyor muydu abi ben bunu soruyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi klasör derken sadece rofs 2 dosyası birde başka bir yazılım dosyası var bu sayının 8 olması gerekmiyor muydu abi ben bunu soruyorum
Sen klasör dedin ben onu diyorum. Onlar yazılım dosyasıdır. Evet 8 tanedir. Senin pc ile ilgili sorun var....
evet hard format falan hepsi tamamolmazsa bunu kapatan mod falan varsa onu at ben ugrasirim
onunla ilgili elimde bir mod yok. Oraya hiç mod uygulamadım zaten ki...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
punemr123

punemr123

Üye
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Sen klasör dedin ben onu diyorum. Onlar yazılım dosyasıdır. Evet 8 tanedir. Senin pc ile ilgili sorun var....
merhaba abi dediğini yaptım winrar5 ile çıkardım ve evolsu yükledim eline emeğine sağlık.Abi rompatcherı kurdum falan ses yamaları yoktu :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
zaten aktif degil ki kulakliktayken ses yariya geldimi kulaklik sub woofer oluyor en kisikta bile disardaki hicbirsey duyulmuyor
Ben kaldırdım ses arttırmayı normal olması gerek...
merhaba abi dediğini yaptım winrar5 ile çıkardım ve evolsu yükledim eline emeğine sağlık.Abi rompatcherı kurdum falan ses yamaları yoktu :hmmm
Muhtemelen depo hafızanda patches klasörü kalmıştır ve rom patcher orayı görüyordur o yüzden çıkmamıştır. Depoyu biçimlendirmedin mi?

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Ben kaldırdım ses arttırmayı normal olması gerek...
Muhtemelen depo hafızanda patches klasörü kalmıştır ve rom patcher orayı görüyordur o yüzden çıkmamıştır. Depoyu biçimlendirmedin mi?
Abi harder format attım depoyu biçimlendirdim hafıza kartını da biçimlendirdim sonra evolsu kurdum rompatcherı yükledim ve ses yamaları falan yoktu ne yapabilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi harder format attım depoyu biçimlendirdim hafıza kartını da biçimlendirdim sonra evolsu kurdum rompatcherı yükledim ve ses yamaları falan yoktu ne yapabilirim
herhangi bir dosya yöneticisi ile c sürücüsü patchese gir bak bakalım varmı ses yamaları

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Mod bölümünde var onları atarak kullan
peki abi teşekkürler benimle ilgilendin:) bugün seni de yordum abi hakkını helal et:) bir de abi cfwden ofwye dead flash ile mi dönebiliyoruz merakımdan sordum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki abi teşekkürler benimle ilgilendin:) bugün seni de yordum abi hakkını helal et:) bir de abi cfwden ofwye dead flash ile mi dönebiliyoruz merakımdan sordum
Rica ederim. İster dead ile dön istersen benim anlattığım gibi farketmez kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
cubeyr

cubeyr

Üye
kardeş ben yükledim benim c7ye ancak setup dosyalarının çoğunda hata veriyor ''Dosya Bozuk!'' diye bir uyarı alıyorum bunun bir çözümü var mıdır?

Üst Alt