Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
Hocam benim arkadaşımın Nokia E6 telefonu var bu klavyeli olandan sizin cfw Nokia E6 da olur mu ( )
Birde Nokia E6 için bir cfw bulamadım bana yardımcı olur musunuz yabancı kaynaklıda olur bir cfw önerebilir misin (bunu Türkçe yapılabiliyor herhalde öyle okumuştum)
Lütfen yardım Edin
Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benim arkadaşımın Nokia E6 telefonu var bu klavyeli olandan sizin cfw Nokia E6 da olur mu ( )
Birde Nokia E6 için bir cfw bulamadım bana yardımcı olur musunuz yabancı kaynaklıda olur bir cfw önerebilir misin (bunu Türkçe yapılabiliyor herhalde öyle okumuştum)
Lütfen yardım Edin
Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...
Ana başlıkta e6 dosyaları zaten var ki. indirip yükleyebilirsiniz

qweratomic

qweratomic

Üye
hım tamam ben görmedim çok teşekkür ederim .. :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
merhaba abi ben ilk kez cfw yükleyecemde o yüzden pek bilmiyorum n8 için 2 tane klasör var bu normalde 8 klasör olması gerekmiyor muydu abi ben indirdiğimde 2 tane yazılım dosyası çıkıyor bi yardım etsen :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba abi ben ilk kez cfw yükleyecemde o yüzden pek bilmiyorum n8 için 2 tane klasör var bu normalde 8 klasör olması gerekmiyor muydu abi ben indirdiğimde 2 tane yazılım dosyası çıkıyor bi yardım etsen :)
Merhaba. Klasörlerle işin yok. Normal dosya olması lazım...

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Merhaba. Klasörlerle işin yok. Normal dosya olması lazım...
abi yazılım dosyaları 8 tane olması gerekmiyor muydu ben indirdiğimde 2 tane vardıne olur yardım et abi cfw kurmak çok istiyorum 8 tane olması gereken yazılım dosyaları 2 tane abi ne olur yardım et :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi yazılım dosyaları 8 tane olması gerekmiyor muydu ben indirdiğimde 2 tane vardıne olur yardım et abi cfw kurmak çok istiyorum 8 tane olması gereken yazılım dosyaları 2 tane abi ne olur yardım et :(
Sen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat... olmadı başka bir pc de dene....

I don't understand. can you give me link or name of its?

S^3 Sistem Modlama - MaxiCep In this section I am saying that the need for research...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Sen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat... olmadı başka bir pc de dene
teşekkürler abi seni de yorduk deniyecem abi tekrardan teşekkürler

punemr123

punemr123

Üye
merhaba abi yukledim bir tek soyle bi sorunla karsilastim muzik calarda dolby i kapatiyorum fakat cikip geri acinca dolby kendi kendine acilio ayarlarda kapali gozukuyor fakat simgesi gozukuyor sarki ekraninda ac/kapa yapinca kapaniyo bunun direkt kapali kalmasini saglayabilir miyiz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba abi yukledim bir tek soyle bi sorunla karsilastim muzik calarda dolby i kapatiyorum fakat cikip geri acinca dolby kendi kendine acilio ayarlarda kapali gozukuyor fakat simgesi gozukuyor sarki ekraninda ac/kapa yapinca kapaniyo bunun direkt kapali kalmasini saglayabilir miyiz
Öyle bir hata ile karşılaşmadım. Ana başlıktaki talimatları yaptın mı?

Üst Alt