Abi klasör derken sadece rofs 2 dosyası birde başka bir yazılım dosyası var bu sayının 8 olması gerekmiyor muydu abi ben bunu soruyorumSen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat olmadı başka pcde dene
Sen klasör dedin ben onu diyorum. Onlar yazılım dosyasıdır. Evet 8 tanedir. Senin pc ile ilgili sorun var....Abi klasör derken sadece rofs 2 dosyası birde başka bir yazılım dosyası var bu sayının 8 olması gerekmiyor muydu abi ben bunu soruyorum
onunla ilgili elimde bir mod yok. Oraya hiç mod uygulamadım zaten ki...evet hard format falan hepsi tamamolmazsa bunu kapatan mod falan varsa onu at ben ugrasirim
abi hallettim dolby açan modu değiştirdim açmayan mod yaptım olduÖyle bir hata ile karşılaşmadım. Ana başlıktaki talimatları yaptın mı?
hallettim abi saolaynı anda mesaj attık galibaSen klasör dedin ben onu diyorum. Onlar yazılım dosyasıdır. Evet 8 tanedir. Senin pc ile ilgili sorun var....
onunla ilgili elimde bir mod yok. Oraya hiç mod uygulamadım zaten ki...

Tamam kardeşimabi hallettim dolby açan modu değiştirdim açmayan mod yaptım oldu
hallettim abi saolaynı anda mesaj attık galiba![]()
kardes bu kulaklik sesi cok yuksek kulagim patlatiyor en kisikta dinleyebiliyorum bunu orjinaline getirebilir miyizTamam kardeşim
Rom patcherdan yamayı aktif etme normalleşirkardes bu kulaklik sesi cok yuksek kulagim patlatiyor en kisikta dinleyebiliyorum bunu orjinaline getirebilir miyiz
thanksSen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat... olmadı başka bir pc de dene....
S^3 Sistem Modlama - MaxiCep In this section I am saying that the need for research...

zaten aktif degil ki kulakliktayken ses yariya geldimi kulaklik sub woofer oluyor en kisikta bile disardaki hicbirsey duyulmuyorRom patcherdan yamayı aktif etme normalleşir
merhaba abi dediğini yaptım winrar5 ile çıkardım ve evolsu yükledim eline emeğine sağlık.Abi rompatcherı kurdum falan ses yamaları yoktuSen klasör dedin ben onu diyorum. Onlar yazılım dosyasıdır. Evet 8 tanedir. Senin pc ile ilgili sorun var....

Ben kaldırdım ses arttırmayı normal olması gerek...zaten aktif degil ki kulakliktayken ses yariya geldimi kulaklik sub woofer oluyor en kisikta bile disardaki hicbirsey duyulmuyor
Muhtemelen depo hafızanda patches klasörü kalmıştır ve rom patcher orayı görüyordur o yüzden çıkmamıştır. Depoyu biçimlendirmedin mi?merhaba abi dediğini yaptım winrar5 ile çıkardım ve evolsu yükledim eline emeğine sağlık.Abi rompatcherı kurdum falan ses yamaları yoktu![]()
Abi harder format attım depoyu biçimlendirdim hafıza kartını da biçimlendirdim sonra evolsu kurdum rompatcherı yükledim ve ses yamaları falan yoktu ne yapabilirimBen kaldırdım ses arttırmayı normal olması gerek...
Muhtemelen depo hafızanda patches klasörü kalmıştır ve rom patcher orayı görüyordur o yüzden çıkmamıştır. Depoyu biçimlendirmedin mi?
herhangi bir dosya yöneticisi ile c sürücüsü patchese gir bak bakalım varmı ses yamalarıAbi harder format attım depoyu biçimlendirdim hafıza kartını da biçimlendirdim sonra evolsu kurdum rompatcherı yükledim ve ses yamaları falan yoktu ne yapabilirim
var abicimn ama aktif değilherhangi bir dosya yöneticisi ile c sürücüsü patchese gir bak bakalım varmı ses yamaları
ses yamaları yok abiherhangi bir dosya yöneticisi ile c sürücüsü patchese gir bak bakalım varmı ses yamaları
Mod bölümünde var onları atarak kullanses yamaları yok abi
peki abi teşekkürler benimle ilgilendinMod bölümünde var onları atarak kullan
bugün seni de yordum abi hakkını helal et
bir de abi cfwden ofwye dead flash ile mi dönebiliyoruz merakımdan sordumRica ederim. İster dead ile dön istersen benim anlattığım gibi farketmez kardeşimpeki abi teşekkürler benimle ilgilendinbugün seni de yordum abi hakkını helal et
bir de abi cfwden ofwye dead flash ile mi dönebiliyoruz merakımdan sordum
tamam abi teşekkürlerRica ederim. İster dead ile dön istersen benim anlattığım gibi farketmez kardeşim