haqanguven
Üye
Çoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı varPaylaş gör![]()
![]()
Çoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı varPaylaş gör![]()
![]()
Yaptıklarını kimse göz ardı edemez zatenÇoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı var![]()
iyıkı varsın hocam tekrar 
Sizlerde saolun iyiki varsınız. Symbian can bulma dileğiyle bir gün inş. yine çalışırız birlikteYaptıklarını kimse göz ardı edemez zateniyıkı varsın hocam tekrar
![]()

lumialara güncelleme geldi Evolsa güncelleme gelir mi![]()
![]()
hehe. şuanlık hayır
Nokia Cooker V.3.3 + ''C'' Hafızasını Artırmaplease help me! how do you cook to C:Telefon up 763,7 Mb?I'm from VietNam![]()
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]I have a cfw for 603 v1506 from VietNam using smart controller, do you wants to try its?this is cfw used cotroller
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
and controller intruduce :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
thanks you very much!!!

I was try cfw 603 in top, it's good, I like it 
Kardeşim mutlaka hard format atıp depoyu ve hafıza kartını biçimlendirmelisin, eğer yapmamışsan böyle hata alman normaldir...c7 ye kurdum ama kullaklığı görmüyo takınca ve ses verip kısma tuşu bazen çalışıyo bazen çalışmıyo n8 dede aynı sürüm var ve hiçbir sorun yok sizce napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
ok. Use good-byethanks you very much!!!
Are you read and try apps smart controller? it's very goodI was try cfw 603 in top, it's good, I like it
![]()

it's deadphone when I flashKardeşim mutlaka hard format atıp depoyu ve hafıza kartını biçimlendirmelisin, eğer yapmamışsan böyle hata alman normaldir...
ok. Use good-bye![]()
. It isn't working on my cfw 603 
What is the computer operating system?it's deadphone when I flash. It isn't working on my cfw 603
![]()
windows 8. I'm using phoenix 2011 and nokiacooker 3.4What is the computer operating system?
However with Flash...windows 8. I'm using phoenix 2011 and nokiacooker 3.4
Güncelleme gelecek mi?Gelecekse bekliyim yüklemek içinTamam üstteki yorum gözden kaçmış
![]()
Sağlık olsun kardeşimok, I will retry

do you have phoenix patch english? I don't know Turkis

Phoenix is in English in the original. Turkish installing patchok, I will retry
thanks !
do you have phoenix patch english? I don't know Turkis![]()
konu açarak sor, böyle yaparak konunun dağılmasına neden oluyorArkadaşlar, Hangi Cfw de gördüm bilmiyorum ancak bir tanesinde Ekran Döndürme özelliği kapatıldığında bile, Galeri deki resimlerin dönmesine izin veriliyordu! Bilen Var mı acaba