Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı var ;)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Çoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı var ;)
Yaptıklarını kimse göz ardı edemez zaten :oke: iyıkı varsın hocam tekrar :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
tranduy

tranduy

Üye
please help me! how do you cook to C:Telefon up 763,7 Mb?I'm from VietNam :)

qweratomic

qweratomic

Üye
lumialara güncelleme geldi Evolsa güncelleme gelir mi :D:D :agla2::agla2::biggrin::biggrin:

tranduy

tranduy

Üye
I have a cfw for 603 v1506 from VietNam using smart controller :D, do you wants to try its?this is cfw used cotroller
and controller intruduce :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
lumialara güncelleme geldi Evolsa güncelleme gelir mi :D:D :agla2::agla2::biggrin::biggrin:
:) hehe. şuanlık hayır
please help me! how do you cook to C:Telefon up 763,7 Mb?I'm from VietNam :)
Nokia Cooker V.3.3 + ''C'' Hafızasını Artırma
I have a cfw for 603 v1506 from VietNam using smart controller :D, do you wants to try its?this is cfw used cotroller
and controller intruduce :
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

• Beğen
Tepkiler: tranduy

emrah674

Üye
c7 ye kurdum ama kullaklığı görmüyo takınca ve ses verip kısma tuşu bazen çalışıyo bazen çalışmıyo n8 dede aynı sürüm var ve hiçbir sorun yok sizce napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye kurdum ama kullaklığı görmüyo takınca ve ses verip kısma tuşu bazen çalışıyo bazen çalışmıyo n8 dede aynı sürüm var ve hiçbir sorun yok sizce napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kardeşim mutlaka hard format atıp depoyu ve hafıza kartını biçimlendirmelisin, eğer yapmamışsan böyle hata alman normaldir...
thanks you very much!!! :)
Are you read and try apps smart controller? it's very good :DI was try cfw 603 in top, it's good, I like it :D
ok. Use good-bye :)

tranduy

tranduy

Üye
Kardeşim mutlaka hard format atıp depoyu ve hafıza kartını biçimlendirmelisin, eğer yapmamışsan böyle hata alman normaldir...
ok. Use good-bye :)
it's deadphone when I flash :(. It isn't working on my cfw 603 :(

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Güncelleme gelecek mi?Gelecekse bekliyim yüklemek için :tşk:Tamam üstteki yorum gözden kaçmış :)

kucukdunyam

Üye
Arkadaşlar, Hangi Cfw de gördüm bilmiyorum ancak bir tanesinde Ekran Döndürme özelliği kapatıldığında bile, Galeri deki resimlerin dönmesine izin veriliyordu! Bilen Var mı acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, Hangi Cfw de gördüm bilmiyorum ancak bir tanesinde Ekran Döndürme özelliği kapatıldığında bile, Galeri deki resimlerin dönmesine izin veriliyordu! Bilen Var mı acaba
konu açarak sor, böyle yaparak konunun dağılmasına neden oluyor

Üst Alt