Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
effect klasörünü e yapmayı yüklersem e effects mi olacak o zaman

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
olmadı kardeşim ya 3-4 kere denedim olmadı

ali1288

Üye
video ve fotoğraf düzenleyici yüklüyorm ama menude görükmüyor yüklü uygulamalarda yüklü gözùküyr naptysam olmamı
tlfn 700

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
video ve fotoğraf düzenleyici yüklüyorm ama menude görükmüyor yüklü uygulamalarda yüklü gözùküyr naptysam olmamı
tlfn 700

fp2 ile gelen sorun. Çalışmıyorlar...

- - - Eklendi - - -

[h=2]QT bileşeni yüklememe gerek var mı yoksa yükleyeyim mi[/h]Bazı prog. qt bileşeni gerekir diye not yazıyorlar
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...4-8-0-symbian-3-anna-belle-signed-689392.html
üstteki linki yükleyeyim mi

qt bileşenleri cfw de var yükleme...

- - - Eklendi - - -

olmadı kardeşim ya 3-4 kere denedim olmadı

sis i kurduktan sonra tlf nu kapatıp aç

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
bunun teması lazım rica etsem nasıl bulabilirim

DarkwaLe

Üye
hakan kardeş herşey güzel de benim telefondai bayağı kasma yapıyor tekrar owf ye dönmek istiyorum , fakat phoenix de telefonu bulmuyor not connect yazan yere basıyorum telefonu görmüyor yARDIM edermişin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bunun teması lazım rica etsem nasıl bulabilirim
bulamazsın.. cfw özel düzenlenmiştir...

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş herşey güzel de benim telefondai bayağı kasma yapıyor tekrar owf ye dönmek istiyorum , fakat phoenix de telefonu bulmuyor not connect yazan yere basıyorum telefonu görmüyor yARDIM edermişin
bunu nasıl attıysan ofw dosyaları aynı şekil ataacaksın... tlfn nu usb den çıkart phoenix i tekrardan kur

real_turco

Üye
kardeşim ilgilenirsen birkaç sorum olacak sana benim, telefonum N8 Black (Ofw renk renk seçmemizi istiyor bi sıkıntı çıkarmaz dimi?)
2. olarak rom patcher cfwnin içinde var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ilgilenirsen birkaç sorum olacak sana benim, telefonum N8 Black (Ofw renk renk seçmemizi istiyor bi sıkıntı çıkarmaz dimi?)
2. olarak rom patcher cfwnin içinde var mı?

renk önemli değildir n8 indir flaşhla. rom patcher yoktur, ana başlıkta ekte verdim. uygun olanı indirip kurabilirsin...

anilkoc

Üye
bende teşekkür edeyim buradan haqanguven'e. güzel iş çıkarmış gerçekten.
N8'deki evols u beğendiğim için 603'ü de flashlamak istiyorum fakat ne yaptıysam olmuyor. 2011 ve 2012 versiyonların hiçbirinde scan product e tıklayamıyorum ve telefonu tanıtamıyorum. 2010 versiyonlarda böyle bi sıkıntım yok halbuki. koca forumda 64 bit win7 kullanıp 603'e flash atmak isteyen bi ben mi varım diye merak etmiyor değilim :)

DarkwaLe

Üye
Tamam üstad eve gidince deneyeceğim umarım olur

- - - Eklendi - - -

Yok ya benimde win 7 64 bit bende yapamıyorum

anilkoc

Üye
bilgisayar eski olduğu zamanlarda çok oyun oynayamadım ama bilgisayar yeni olduğu için çalışmayan programı ilk defa phoenix le gördüm :D ara ki xp li pc bulasın şimdi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende teşekkür edeyim buradan haqanguven'e. güzel iş çıkarmış gerçekten.
N8'deki evols u beğendiğim için 603'ü de flashlamak istiyorum fakat ne yaptıysam olmuyor. 2011 ve 2012 versiyonların hiçbirinde scan product e tıklayamıyorum ve telefonu tanıtamıyorum. 2010 versiyonlarda böyle bi sıkıntım yok halbuki. koca forumda 64 bit win7 kullanıp 603'e flash atmak isteyen bi ben mi varım diye merak etmiyor değilim :)

Tamam üstad eve gidince deneyeceğim umarım olur

- - - Eklendi - - -

Yok ya benimde win 7 64 bit bende yapamıyorum

bilgisayar eski olduğu zamanlarda çok oyun oynayamadım ama bilgisayar yeni olduğu için çalışmayan programı ilk defa phoenix le gördüm :D ara ki xp li pc bulasın şimdi :)

en iyisi 5 dk internet cafeye gidip flaşhlamak arkadaşlar...

anilkoc

Üye
sonunda becerebildim 603ü de flashlamayı fakat merak ettiğim şey şu;
603, 1.nesil cihaz mı 2.nesil mi? ben 2. diye biliyorumda.
sorma nedenim ise büyük tuşlu klavyeyi(alfanumerik di sanırım diğer adı) bulamıyor oluşum. parmakları biraz büyük biri kullanacak telefonu ve şu anki tuşlar çok küçük olduğu için kullanması pek mümkün değil gibi :/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sonunda becerebildim 603ü de flashlamayı fakat merak ettiğim şey şu;
603, 1.nesil cihaz mı 2.nesil mi? ben 2. diye biliyorumda.
sorma nedenim ise büyük tuşlu klavyeyi(alfanumerik di sanırım diğer adı) bulamıyor oluşum. parmakları biraz büyük biri kullanacak telefonu ve şu anki tuşlar çok küçük olduğu için kullanması pek mümkün değil gibi :/

603 2. Nesil cihazdır. Alfasayısal ı ayarlardan seçeceksin. ayarlar/ telefon / dil / türkçe / alfasayısal ı seç

anilkoc

Üye
teşekkürler :)

mkaya79

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık

Üst Alt