Şu Fp3teki duvar kağıdını hiçbir yerde bulamadım en sonunda kafayı yedimevolsu kendime göre düzenledim şu duvar kağıdı olsa süper olcaktı
Şarj süper gidiyo zaten orjinal yazılımda 1 gün dayanmayan şarj evolsta 1.5 gün rahat gidiyor emeklerin için teşekkür ederim hakan
![]()
hehe. Evet şarj yönünden fena cimri bir cfw ve hızıda gayet iyi. Güle güle kullan kardeşimemeğine sağlık en son mayısta atmıştım seninkini,madem yeni güncelleme geldi bunu deneyek![]()

refresh flash attım sıkıntı yok ama, dediğin şekilde atsam dahamı iyi olurdubunuda sormadam geçmiyim..
daha iyi olur. çünkü tamamen herşeyini sıfırlıyor sw reset ile...

rica ederim. kolay gelsinyardım için teşekkür ederim sw reset atıyorum![]()
kamera herkeste mi geç kapanıyo yoksa tek bende mi
veya sorunu çözen var mıyaptığın modlamalar yüzündendir...galeri sıkıntısı çeken varmı galeri çok geç açılıyor sorun cfw de mi yoksa ben yanlış birşey mi yaptım ona göre tekrar flash atacam yardım edin![]()
güncellemeleri yükleyebilirsin sana kalmış bir şey...ben bu cfw kurdum herseyinden çok memnunum sarj falan çok iyi gidiyor telefon acayip hizli ama galeri cok yavas aciliyo bi 10 saniye falan takiliyo ayni sorunu yasayan varmi veya nedenini bilen ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
- - - Eklendi - - -
ben bu cfw kurdum herseyinden çok memnunum sarj falan çok iyi gidiyor telefon acayip hizli ama galeri cok yavas aciliyo bi 10 saniye falan takiliyo ayni sorunu yasayan varmi veya nedenini bilen ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
- - - Eklendi - - -
bişey daha soracam bu cfw yükledikten sonra üzerine nokia nın kendi güncellemelerini kursak sıkıntı olur mu 13 tane güncelleme görünüyor yüklemedim hala bekliyo ?
yüklesem cfw ye zarar vermez degil mi çakışma falan olmaz sonra yavaşlamasın
yaptığın modlamalar yüzündendir...
- - - Eklendi - - -
güncellemeleri yükleyebilirsin sana kalmış bir şey...
yüklesem cfw ye zarar vermez degil mi çakışma falan olmaz sonra yavaşlamasın
kardeş evols 603 dosyasını oldugu gibi indirdim fakat sw reset ile flashlayım derken hata verdı. Dead flash atmak zorunda kaldım sebebi nedir ?
kameranın geç kapanmasına karşı bir çözüm bulunmadı sanırım
hiç uygulama yüklü değil. aynısını hem ofw de hemde cfw de yapıyor. bir ara nokia suite bağlayıp güncellemelere baktım "3g düzeltmesi" diye birşey görüp hemen sevindim ve yükledim ama bi işe yaramadı
yarın türkcell le görüşmeye gidecem, bakalım ne diyecekler