Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Şu Fp3teki duvar kağıdını hiçbir yerde bulamadım en sonunda kafayı yedim :D evolsu kendime göre düzenledim şu duvar kağıdı olsa süper olcaktı :D Şarj süper gidiyo zaten orjinal yazılımda 1 gün dayanmayan şarj evolsta 1.5 gün rahat gidiyor emeklerin için teşekkür ederim hakan :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu Fp3teki duvar kağıdını hiçbir yerde bulamadım en sonunda kafayı yedim :D evolsu kendime göre düzenledim şu duvar kağıdı olsa süper olcaktı :D Şarj süper gidiyo zaten orjinal yazılımda 1 gün dayanmayan şarj evolsta 1.5 gün rahat gidiyor emeklerin için teşekkür ederim hakan :)

:) hehe. Evet şarj yönünden fena cimri bir cfw ve hızıda gayet iyi. Güle güle kullan kardeşim

faysal26

Üye
emeğine sağlık en son mayısta atmıştım seninkini,madem yeni güncelleme geldi bunu deneyek :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: faysal26

faysal26

Üye
refresh flash attım sıkıntı yok ama, dediğin şekilde atsam dahamı iyi olurdu :) bunuda sormadam geçmiyim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: faysal26
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
ben bu cfw kurdum herseyinden çok memnunum sarj falan çok iyi gidiyor telefon acayip hizli ama galeri cok yavas aciliyo bi 10 saniye falan takiliyo ayni sorunu yasayan varmi veya nedenini bilen ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

- - - Eklendi - - -

ben bu cfw kurdum herseyinden çok memnunum sarj falan çok iyi gidiyor telefon acayip hizli ama galeri cok yavas aciliyo bi 10 saniye falan takiliyo ayni sorunu yasayan varmi veya nedenini bilen ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

- - - Eklendi - - -

bişey daha soracam bu cfw yükledikten sonra üzerine nokia nın kendi güncellemelerini kursak sıkıntı olur mu 13 tane güncelleme görünüyor yüklemedim hala bekliyo ?

MaxipmaN

Üye
evolsun kabuk temayı vercek veya nereden çıkaracağımı söyleyebilecek birisi varmı :)?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
galeri sıkıntısı çeken varmı galeri çok geç açılıyor sorun cfw de mi yoksa ben yanlış birşey mi yaptım ona göre tekrar flash atacam yardım edin :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
galeri sıkıntısı çeken varmı galeri çok geç açılıyor sorun cfw de mi yoksa ben yanlış birşey mi yaptım ona göre tekrar flash atacam yardım edin :D
yaptığın modlamalar yüzündendir...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bişey daha soracam bu cfw yükledikten sonra üzerine nokia nın kendi güncellemelerini kursak sıkıntı olur mu 13 tane güncelleme görünüyor yüklemedim hala bekliyo ?
güncellemeleri yükleyebilirsin sana kalmış bir şey...

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye

yaptığın modlamalar yüzündendir...

- - - Eklendi - - -

güncellemeleri yükleyebilirsin sana kalmış bir şey...
yüklesem cfw ye zarar vermez degil mi çakışma falan olmaz sonra yavaşlamasın

Polymath

Polymath

Üye
kardeş evols 603 dosyasını oldugu gibi indirdim fakat sw reset ile flashlayım derken hata verdı. Dead flash atmak zorunda kaldım sebebi nedir ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kameranın geç kapanmasına karşı bir çözüm bulunmadı sanırım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş evols 603 dosyasını oldugu gibi indirdim fakat sw reset ile flashlayım derken hata verdı. Dead flash atmak zorunda kaldım sebebi nedir ?

tekrar deneseydin...

- - - Eklendi - - -

kameranın geç kapanmasına karşı bir çözüm bulunmadı sanırım

sorun filan yok. Arkaplanda çalışan uygulamalar için kapatma modları kullanıldı ve kapanırken arka planda değilde tam çıkış yapıyor. Ofw ile kıyaslamayın. Ofw de hep arka planda çalışıyor... O yüzden 1 2 saniye geç açılma, geç kapanma gibi şeyleri sorun belirtmeyin...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
merhaba Hakan. son 1 ay içinde 701 için güncelleme yaptın mı acaba? takip edemedim.

telefonu garantiye gönderdim ama birşey yapamadılar. (imei klonlandığı için başka sim takıp deneyemediler) bi şebeke testinden geçti ve durumu normal. ofw de de şebeke gidiyor ve şebeke taramıs yaptırmıyor. sabit aramaya geçip kapatmaya çalıştığımda kapalı diyor. ayrıca sim kaydı yapılmadı deyip küsüyor telefon bana :ehe hiç uygulama yüklü değil. aynısını hem ofw de hemde cfw de yapıyor. bir ara nokia suite bağlayıp güncellemelere baktım "3g düzeltmesi" diye birşey görüp hemen sevindim ve yükledim ama bi işe yaramadı :off: yarın türkcell le görüşmeye gidecem, bakalım ne diyecekler

StranqeR

Üye
Tek kelime ile muhteşem. Adam nokianin yapmadığını yaptı. Teşekkürler. Sayenizde nokialar can buldu :)

Üst Alt