effect klasörünü e yapmayı yüklersem e effects mi olacak o zaman
video ve fotoğraf düzenleyici yüklüyorm ama menude görükmüyor yüklü uygulamalarda yüklü gözùküyr naptysam olmamı
tlfn 700
[h=2]QT bileşeni yüklememe gerek var mı yoksa yükleyeyim mi[/h]Bazı prog. qt bileşeni gerekir diye not yazıyorlar
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...4-8-0-symbian-3-anna-belle-signed-689392.html
üstteki linki yükleyeyim mi
olmadı kardeşim ya 3-4 kere denedim olmadı
bulamazsın.. cfw özel düzenlenmiştir...bunun teması lazım rica etsem nasıl bulabilirim
bunu nasıl attıysan ofw dosyaları aynı şekil ataacaksın... tlfn nu usb den çıkart phoenix i tekrardan kurhakan kardeş herşey güzel de benim telefondai bayağı kasma yapıyor tekrar owf ye dönmek istiyorum , fakat phoenix de telefonu bulmuyor not connect yazan yere basıyorum telefonu görmüyor yARDIM edermişin
kardeşim ilgilenirsen birkaç sorum olacak sana benim, telefonum N8 Black (Ofw renk renk seçmemizi istiyor bi sıkıntı çıkarmaz dimi?)
2. olarak rom patcher cfwnin içinde var mı?

bende teşekkür edeyim buradan haqanguven'e. güzel iş çıkarmış gerçekten.
N8'deki evols u beğendiğim için 603'ü de flashlamak istiyorum fakat ne yaptıysam olmuyor. 2011 ve 2012 versiyonların hiçbirinde scan product e tıklayamıyorum ve telefonu tanıtamıyorum. 2010 versiyonlarda böyle bi sıkıntım yok halbuki. koca forumda 64 bit win7 kullanıp 603'e flash atmak isteyen bi ben mi varım diye merak etmiyor değilim![]()
Tamam üstad eve gidince deneyeceğim umarım olur
- - - Eklendi - - -
Yok ya benimde win 7 64 bit bende yapamıyorum
bilgisayar eski olduğu zamanlarda çok oyun oynayamadım ama bilgisayar yeni olduğu için çalışmayan programı ilk defa phoenix le gördümara ki xp li pc bulasın şimdi
![]()
sonunda becerebildim 603ü de flashlamayı fakat merak ettiğim şey şu;
603, 1.nesil cihaz mı 2.nesil mi? ben 2. diye biliyorumda.
sorma nedenim ise büyük tuşlu klavyeyi(alfanumerik di sanırım diğer adı) bulamıyor oluşum. parmakları biraz büyük biri kullanacak telefonu ve şu anki tuşlar çok küçük olduğu için kullanması pek mümkün değil gibi :/
teşekkürler![]()

teşekkürler emeğinize sağlık