haqanguven
Üye
çok güzel![]()
güle güle kullan...
çok güzel![]()
Hakan kardeş n8 de fotoğraf çekme tuşuna basınca kamera açılıyordu cfw de açılmıyor ekleyebilirmisin yada yardımcı olurmusun ?![]()
bendede aynı ama dert değil
selamun aleyküm hakan bey iyi çalışmalar... benim kamera ile ilgili bi problemim var. daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım. 720p ile video çekmeye çalıştığımda 00:10 dan sonra 3 sn boyunca donuyor. kaydettiğimde ise bekliyor 2-3 dk burda sorun nerde? daha önce 3dklık video çektiğim bile olmuştu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız minnettar kalırım
efendim? sorun senndemi derken? önceki cfw'nizde böyle bir sorun yoktu benlik bi sorun olsa buraya yazmazdım zaten. kusura bakmayın hayırlı geceler

efendim? sorun senndemi derken? önceki cfw'nizde böyle bir sorun yoktu benlik bi sorun olsa buraya yazmazdım zaten. kusura bakmayın hayırlı geceler
hakan bu resimdeki tercihler widgetini normal kullanabilir miyiz kullanabilirsek ismi nedir acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sendemi derken sadece senin cihazdamı yoksa genel bir sorunmu demek istiyor yani alınmaya gerek yok![]()
tamam benımkı hartla duzeldi abi saol
5800 a olurmu evols x7 acil cevap lütfen
çıkışa tıkladığın zaman sana soruyor taslağa kaydedilsinmi evet e tıkalyınca kaydediyor...Abi bir kişiyle mesajlaşırken orjinal yazılımda mesajı yazarken yanlışlıkla çıkış yaptığımızda taslaklara kaydoluyodu , fakat bu cfw de kaydolmuyo , abi bundada aynı böyle bir şey yapma şansımız var mı ?