haqanguven
Üye
kardeşim denedim yine aynı yazılar çıkıyor
Allah allah... Onları seçince ekrana ne geliyor
kardeşim denedim yine aynı yazılar çıkıyor
Allah allah... Onları seçince ekrana ne geliyor
yine o resimdeki aynı yazılar çıkıyoru orjinal yazılıma dönüp geri evolsa döneyim mi bide öyle deniyeyim sence ?
Kaliteli Cfw Yapmışsın Teşekkür Ederim
abi yazı tipini flashsız uygulayamazmıyız
uygulanır önceki yorumlarda bak anlatıldı
hocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu wıdgetı yukluyorum guncelleme hatalı dıyo ? onceden bu saati kullanıyodum sıkıntı cıkarmıyodu ?
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık...

helal gerçekten çok güzel cfw eline sağlık hakan kardeş..
çok saol istediğim gibi oldu
Hakan o favori uygulamalarda ki bozuk yazı sorunu bende de var. Yeni mesaj yeni mail felan. Aynı fotoğraftaki gibi. Ama işlevini yerine getiriyor. Kurduğumdan beri karşılaştığım tek bir sorun var o da tarayıcı. evols fp3de de başıma gelirdi.
Örneğin maxicep sitesine gireyim 2 sayfa açayım anında telefon kilitleniyor ve pili çıkarmadan düzelmiyor. Keza; girdiğim her 10 siteden 2sinde 3ünde donma kilitlenme yaşıyorum. Opera kullanayım diyorum o da flash desteklemiyor. Kurulumu dediğin gibi yaptım hem bunu hemde eski evolsu
pekı bu wıdgetın surumunu yukseltemezmıyız edıtor den ?dijital clock içinde yüklü olduğu için kurmuyor . Güncelleştirme olarak görüyor kardeş.
efekti değiştirmek istiyorsan yapacaksın... o isteğe göredir onunla alakası yoktur...
- - - Eklendi - - -
teşekkürler güle güle kullan. elimde bütün diller var ama İngilizce yok... biraz araştırayım dönerim sana
- - - Eklendi - - -
buyur nfe ile rofs2 e ekliyceksinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cok tesekkur ederim zamanini aldim.. orlara nasil eklenir bilmiyorum ama yarin bulabilirim umarim tekrardan tesekkurler özellikle burda ihtiyaci olan herkesin yardimina kosman cok guzel bir sey cok takdir ediyorum böyle arkadaslari. Iyi calismalar..
teşekkütler yorumun için. ana sayfada klasörsüz menü paylaştım nokia cooker ile rofs2 e at tamamdırHakan bey 808'de herşey sorunsuz çalışıyor bir sıkıntı yok herkes sorunları bildiriyor bende sorun olmadığını bildireyim dedim..benim bir ricam var bende Araçlar ve İnternet klasörleri boş kullanmıyorum fakat bu klasörleri sil deyincede silemiyorum NokiaCooker ile hangi dosyaları silmem gerek bu dosyalardan kurtulmam için,teşekkürler

Hakan o favori uygulamalarda ki bozuk yazı sorunu bende de var. Yeni mesaj yeni mail felan. Aynı fotoğraftaki gibi. Ama işlevini yerine getiriyor. Kurduğumdan beri karşılaştığım tek bir sorun var o da tarayıcı. evols fp3de de başıma gelirdi.
Örneğin maxicep sitesine gireyim 2 sayfa açayım anında telefon kilitleniyor ve pili çıkarmadan düzelmiyor. Keza; girdiğim her 10 siteden 2sinde 3ünde donma kilitlenme yaşıyorum. Opera kullanayım diyorum o da flash desteklemiyor. Kurulumu dediğin gibi yaptım hem bunu hemde eski evolsu