Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Kaliteli Cfw Yapmışsın Teşekkür Ederim

achambo

achambo

Üye
abi yazı tipini flashsız uygulayamazmıyız

Moruk

Moruk

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık...

fthcsgn

Üye
helal gerçekten çok güzel cfw eline sağlık hakan kardeş..

COJR3

COJR3

Üye
Hakan o favori uygulamalarda ki bozuk yazı sorunu bende de var. Yeni mesaj yeni mail felan. Aynı fotoğraftaki gibi. Ama işlevini yerine getiriyor. Kurduğumdan beri karşılaştığım tek bir sorun var o da tarayıcı. evols fp3de de başıma gelirdi.

Örneğin maxicep sitesine gireyim 2 sayfa açayım anında telefon kilitleniyor ve pili çıkarmadan düzelmiyor. Keza; girdiğim her 10 siteden 2sinde 3ünde donma kilitlenme yaşıyorum. Opera kullanayım diyorum o da flash desteklemiyor. Kurulumu dediğin gibi yaptım hem bunu hemde eski evolsu

SalihByk

SalihByk

Üye
hocam bu wıdgetı yukluyorum guncelleme hatalı dıyo ? onceden bu saati kullanıyodum sıkıntı cıkarmıyodu ?

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam bu wıdgetı yukluyorum guncelleme hatalı dıyo ? onceden bu saati kullanıyodum sıkıntı cıkarmıyodu ?

dijital clock içinde yüklü olduğu için kurmuyor . Güncelleştirme olarak görüyor kardeş.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık...

tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

helal gerçekten çok güzel cfw eline sağlık hakan kardeş..

sende saolasın güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

çok saol istediğim gibi oldu

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Hakan o favori uygulamalarda ki bozuk yazı sorunu bende de var. Yeni mesaj yeni mail felan. Aynı fotoğraftaki gibi. Ama işlevini yerine getiriyor. Kurduğumdan beri karşılaştığım tek bir sorun var o da tarayıcı. evols fp3de de başıma gelirdi.

Örneğin maxicep sitesine gireyim 2 sayfa açayım anında telefon kilitleniyor ve pili çıkarmadan düzelmiyor. Keza; girdiğim her 10 siteden 2sinde 3ünde donma kilitlenme yaşıyorum. Opera kullanayım diyorum o da flash desteklemiyor. Kurulumu dediğin gibi yaptım hem bunu hemde eski evolsu

hımm bende neden ypk anlamadım... Web browser yüzünden orjinal yazı fontuna döndüm yine aynı. demekki tarayıcı genel hatası nokianın çözmesi gerek malesef

SalihByk

SalihByk

Üye
dijital clock içinde yüklü olduğu için kurmuyor . Güncelleştirme olarak görüyor kardeş.
pekı bu wıdgetın surumunu yukseltemezmıyız edıtor den ?

- - - Eklendi - - -

yok hocam siscontentle surumu yukselttım olmadı yemedı =) yok mu bı care ?

emre.koc

emre.koc

Üye
siscontent ile açıp yazılıma gömdün mü ? Yani

MuRti20

Üye

efekti değiştirmek istiyorsan yapacaksın... o isteğe göredir onunla alakası yoktur...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güle güle kullan. elimde bütün diller var ama İngilizce yok... biraz araştırayım dönerim sana

- - - Eklendi - - -

buyur nfe ile rofs2 e ekliyceksin

cok tesekkur ederim zamanini aldim.. orlara nasil eklenir bilmiyorum ama yarin bulabilirim umarim tekrardan tesekkurler özellikle burda ihtiyaci olan herkesin yardimina kosman cok guzel bir sey cok takdir ediyorum böyle arkadaslari. Iyi calismalar..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim zamanini aldim.. orlara nasil eklenir bilmiyorum ama yarin bulabilirim umarim tekrardan tesekkurler özellikle burda ihtiyaci olan herkesin yardimina kosman cok guzel bir sey cok takdir ediyorum böyle arkadaslari. Iyi calismalar..

tesekkürler. her zaman yardım ederim. Sende saolasın. Kolay gelsin

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey 808'de herşey sorunsuz çalışıyor bir sıkıntı yok herkes sorunları bildiriyor bende sorun olmadığını bildireyim dedim..benim bir ricam var bende Araçlar ve İnternet klasörleri boş kullanmıyorum fakat bu klasörleri sil deyincede silemiyorum NokiaCooker ile hangi dosyaları silmem gerek bu dosyalardan kurtulmam için,teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey 808'de herşey sorunsuz çalışıyor bir sıkıntı yok herkes sorunları bildiriyor bende sorun olmadığını bildireyim dedim..benim bir ricam var bende Araçlar ve İnternet klasörleri boş kullanmıyorum fakat bu klasörleri sil deyincede silemiyorum NokiaCooker ile hangi dosyaları silmem gerek bu dosyalardan kurtulmam için,teşekkürler
teşekkütler yorumun için. ana sayfada klasörsüz menü paylaştım nokia cooker ile rofs2 e at tamamdır :)

EmreSalman

Üye

o yeni msj sorunu bende de var daha çözemedik

Üst Alt