Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

escape72

escape72

Üye
c6-01 silver mi benim siyah ama ne olacak

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan ben dün extra button programını yüklememiştim rampblowda boş ram'e baktıgımda 297 mb di fakat şimdi aynı şekil hiç bişey açık olmadığı halde 285 Mb fakat extra button programı kurulu o alt bölümde tuşlar falan var o 10mb civarı ram yiyormu neden böyle oldu acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan ben dün extra button programını yüklememiştim rampblowda boş ram'e baktıgımda 297 mb di fakat şimdi aynı şekil hiç bişey açık olmadığı halde 285 Mb fakat extra button programı kurulu o alt bölümde tuşlar falan var o 10mb civarı ram yiyormu neden böyle oldu acaba ?

yiyorki o kadar kalıyor ram.. Ben kullanmadığım için ne kadar ram yiyor bilmiyorum...

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hakan hazır burdayken sana yine bir işim düştü.Tanıdık kimseye bulamadım.Bir kaç kişiden yardım almayı denesemde yanıt bulamadım.

Minus'dan bir türlü avkon modunu indiremedim.Idm ile bağlantı kurmuyor.Sana zahmet upload edersen çok memnun olurum.Bir tek bu mod kaldı senin moddaki avkonları bir bir denedim pek içime yatmadı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan hazır burdayken sana yine bir işim düştü.Tanıdık kimseye bulamadım.Bir kaç kişiden yardım almayı denesemde yanıt bulamadım.

Minus'dan bir türlü avkon modunu indiremedim.Idm ile bağlantı kurmuyor.Sana zahmet upload edersen çok memnun olurum.Bir tek bu mod kaldı senin moddaki avkonları bir bir denedim pek içime yatmadı.

kardeş yarın baksam buna olurmu mobildeyim şuan bu gün yorucu bi gündü.

- - - Eklendi - - -

neyse mobilden hallettim buyur http://qfs.mobi/f449239

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

kardeş yarın baksam buna olurmu mobildeyim şuan bu gün yorucu bi gündü.

Tamamdır Hakan daha fazla dar boğaz etmeyim seni.Gününün büyük bir bölümünü heba ettim.Artık sende yatmalısın diye düşünüyorum.Bu ağırlığı üzerinden atman faydalı olacakdır.Ve bir an için beni aklından çıkarmanda yerli yerinde olur :) Hadi hayırlı geceler.Görüşmek üzere.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Hakan daha fazla dar boğaz etmeyim seni.Gününün büyük bir bölümünü heba ettim.Artık sende yatmalısın diye düşünüyorum.Bu ağırlığı üzerinden atman faydalı olacakdır.Ve bir an için beni aklından çıkarmanda yerli yerinde olur :) Hadi hayırlı geceler.Görüşmek üzere.

teşekkürler. Snde saolasın bu arada dosyayı paylaştım tekrardan buyur http://qfs.mobi/f449239

achambo

achambo

Üye

bende 135.37 den 134.97 ye düştü programı açınca yani 0,4 mb ram yiyor o kadar yemesi anormal zaten

MaxipmaN

Üye
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

teşekkürler. Snde saolasın bu arada dosyayı paylaştım tekrardan buyur

Her ne kadar alışılagelmiş bir deyim olsada Adamın dibisin bu tabir yaptıklarına kıyasen sana özgü olur :) Teşekkür ettim kardeşim.

EmreSalman

Üye
hakan kardeşim sen ne yapmışsın ya çok güzel olmuş herşey telefon hızdan uçuyor resmen eline koluna sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim sen ne yapmışsın ya çok güzel olmuş herşey telefon hızdan uçuyor resmen eline koluna sağlık

tam finallik bir yazılım oldu uzun zaman güncelleme düşünmüyorum tabi büyük bir gelişme olmazsa. Güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Her ne kadar alışılagelmiş bir deyim olsada Adamın dibisin bu tabir yaptıklarına kıyasen sana özgü olur :) Teşekkür ettim kardeşim.

:) hehe teşekkürler. Rica ederim

isamey

Üye
herşey güzel eline sağlık yalnız
ramı ve şarzı çabuk yiyiyor.

teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam attım o zaman yarım kaldı tabi tamamladım sonra sabah taktım akşam bida taktım 2 mi desem 3mü bilemedim :S

şarj sorunu olmaması gerek. Gelçi yazılım daha yeni çok uğraşıyorsun belki ondandır ama zamanla oturacaktır şarj

- - - Eklendi - - -

herşey güzel eline sağlık yalnız
ramı ve şarzı çabuk yiyiyor.

teşekkürler

allah allah telefonun ne? Rica ederim

EmreSalman

Üye

hakan benim tek sorunum giriş ekranına kısayol eklerken Yeni Mesaj yazmayı ekleyecektim ama bu yazılar çıkıyor ismi yazmıyor neden acaba tek sorun bendemi yok diğer arkadaşlarda da var mı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hakan benim tek sorunum giriş ekranına kısayol eklerken Yeni Mesaj yazmayı ekleyecektim ama bu yazılar çıkıyor ismi yazmıyor neden acaba tek sorun bendemi yok diğer arkadaşlarda da var mı

öyle bir sorun yok.. Anabaşlıkta yükleme talimatlarını yaptınmı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

emre.koc

emre.koc

Üye
Güzel bir düzenlemeyle süper oldu çok şükür :)

Üst Alt