haqanguven
Üye
kardeş eline sağlık yeni yükledim çok güzel olmuş oldukça hızlıymış tekrar tşk
rica ederim güle güle kullan

kardeş eline sağlık yeni yükledim çok güzel olmuş oldukça hızlıymış tekrar tşk

Renk farketmiyor diye biliyorum amac6-01 silver mi benim siyah ama ne olacak
Hakan cevaplar şimdi o daha iyi biliyor bu konuları.c6-01 silver mi benim siyah ama ne olacak
Hakan ben dün extra button programını yüklememiştim rampblowda boş ram'e baktıgımda 297 mb di fakat şimdi aynı şekil hiç bişey açık olmadığı halde 285 Mb fakat extra button programı kurulu o alt bölümde tuşlar falan var o 10mb civarı ram yiyormu neden böyle oldu acaba ?
Hakan hazır burdayken sana yine bir işim düştü.Tanıdık kimseye bulamadım.Bir kaç kişiden yardım almayı denesemde yanıt bulamadım.
Minus'dan bir türlü avkon modunu indiremedim.Idm ile bağlantı kurmuyor.Sana zahmet upload edersen çok memnun olurum.Bir tek bu mod kaldı senin moddaki avkonları bir bir denedim pek içime yatmadı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş yarın baksam buna olurmu mobildeyim şuan bu gün yorucu bi gündü.
Hadi hayırlı geceler.Görüşmek üzere.Tamamdır Hakan daha fazla dar boğaz etmeyim seni.Gününün büyük bir bölümünü heba ettim.Artık sende yatmalısın diye düşünüyorum.Bu ağırlığı üzerinden atman faydalı olacakdır.Ve bir an için beni aklından çıkarmanda yerli yerinde olurHadi hayırlı geceler.Görüşmek üzere.
Hakan ben dün extra button programını yüklememiştim rampblowda boş ram'e baktıgımda 297 mb di fakat şimdi aynı şekil hiç bişey açık olmadığı halde 285 Mb fakat extra button programı kurulu o alt bölümde tuşlar falan var o 10mb civarı ram yiyormu neden böyle oldu acaba ?
sen yazılımı atalı çok olmuyormu 2. Dolum nasıl oluyor![]()
teşekkürler. Snde saolasın bu arada dosyayı paylaştım tekrardan buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ettim kardeşim.hakan kardeşim sen ne yapmışsın ya çok güzel olmuş herşey telefon hızdan uçuyor resmen eline koluna sağlık
Her ne kadar alışılagelmiş bir deyim olsada Adamın dibisin bu tabir yaptıklarına kıyasen sana özgü olurTeşekkür ettim kardeşim.
hehe teşekkürler. Rica ederimdün akşam attım o zaman yarım kaldı tabi tamamladım sonra sabah taktım akşam bida taktım 2 mi desem 3mü bilemedim :S
herşey güzel eline sağlık yalnız
ramı ve şarzı çabuk yiyiyor.
teşekkürler
hakan benim tek sorunum giriş ekranına kısayol eklerken Yeni Mesaj yazmayı ekleyecektim ama bu yazılar çıkıyor ismi yazmıyor neden acaba tek sorun bendemi yok diğer arkadaşlarda da var mı