Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye

öyle bir sorun yok.. Anabaşlıkta yükleme talimatlarını yaptınmı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

evet öyle yaptın bi daha flashlayım deneyim bide bu sorum olacak bu evols yüklüyken tele format atıp öyle flashlasam sorun olur mu yada geri orjinal yazılıma dönüp öyle mi yükleyim evolsu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yaptın bi daha flashlayım deneyim bide bu sorum olacak bu evols yüklüyken tele format atıp öyle flashlasam sorun olur mu yada geri orjinal yazılıma dönüp öyle mi yükleyim evolsu

orjinal yazılıma geri dönmene gerek yok. Hafıza kartını ve poyu biçimlendir hard format ve flaşhla o kadar...

- - - Eklendi - - -

Güzel bir düzenlemeyle süper oldu çok şükür :)

güle güle kullanasın ;)

EmreSalman

Üye

orjinal yazılıma geri dönmene gerek yok. Hafıza kartını ve poyu biçimlendir hard format ve flaşhla o kadar...

- - - Eklendi - - -

güle güle kullanasın ;)

tamam kardeşim saol bugün akşam denerim

ender04

ender04

Üye
üstad diğer sitedeki 701 evolves gücelemesiyle bu güncelleme aynımı aynı eğer değilse bilginlendirirmisin bunu yükleyeyim diğerini kullanıyorumda

MaxipmaN

Üye
benim şu an gözume çarpan tek sorun kameranın gec kapanması fp3te de vardı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad diğer sitedeki 701 evolves gücelemesiyle bu güncelleme aynımı aynı eğer değilse bilginlendirirmisin bunu yükleyeyim diğerini kullanıyorumda

aynı değildirler...

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim saol bugün akşam denerim

tamam kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

benim şu an gözume çarpan tek sorun kameranın gec kapanması fp3te de vardı :)
geç kapanmasında kastın ne çokmu bekliyor kapanması için...

alexanderson

Üye
nokia e7 modelli telefonumu gğncelledikten sonra kayar kapağı açtıktan sonra ekran yan dönmüyor, kapağı açmadan otomatik dönüyor. sorun ne olabilir ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nokia e7 modelli telefonumu gğncelledikten sonra kayar kapağı açtıktan sonra ekran yan dönmüyor, kapağı açmadan otomatik dönüyor. sorun ne olabilir ?
ana sayfadaki yükleme talimatlarını yaptın mı

MuRti20

Üye
çok beğendim çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık ama ben türkçe alfasayısal kullanamıyorum ingilizce yüklemek istiyorum biraz aradım forumda ama bulamadım nası yapabilirim yardımcı olabilir misin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
efektleri yapmadım. onlardan mı kaynaklanıyor acaba

efekti değiştirmek istiyorsan yapacaksın... o isteğe göredir onunla alakası yoktur...

- - - Eklendi - - -

çok beğendim çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık ama ben türkçe alfasayısal kullanamıyorum ingilizce yüklemek istiyorum biraz aradım forumda ama bulamadım nası yapabilirim yardımcı olabilir misin ?

teşekkürler güle güle kullan. elimde bütün diller var ama İngilizce yok... biraz araştırayım dönerim sana

- - - Eklendi - - -

buyur nfe ile rofs2 e ekliyceksin

Lancerr

Lancerr

Üye
selam hakan. Ben bunu nasıl yüklerim ? 5800 cfw attığım gibi mı ?

emre.koc

emre.koc

Üye
teşekkürler :)

MaxipmaN

Üye
evet kapanması için çok bekliyor :( kamera

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

phoenixle.. ana başlıkta verdim link ona tıkla anlatım yaptım

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

allah allah... öyle bir sorun yaratmaması gerek. bende c7 ve 701 de hemen kapanıyor

o zaman c6-01 kullanana sormak lazım çünkü benimkinin mal olduğuna karar vermek uzereyim

MaxipmaN

Üye
başka cfw yüklerken de yazılım sıfırla mı diycez? batarya için başka deniycem sorun var mı yok mu hala tam bilmiyorum bile ama :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
başka cfw yüklerken de yazılım sıfırla mı diycez? batarya için başka deniycem sorun var mı yok mu hala tam bilmiyorum bile ama :D

benim cfwde yazılım sıfırla ile atacaksın. Başka cfw içim bilemem ama en iyisi yazılım sıfırladır öyle at sen

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

EmreSalman

Üye
kardeşim denedim yine aynı yazılar çıkıyor

Üst Alt