Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye

609'dur

- - - Eklendi - - -

umarım turksel menu gibi sende olan şeyler bize gelmez :=) ve o hakan yazısı bizde olmayacak demi ?

- - - Eklendi - - -

senın bu yazılım uzerinde avkon değiştiremiyorum c recceos mu ne onun içiindki apps e atamayırum e ye de denedim aynı sorun ne olablr ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

609'dur

- - - Eklendi - - -

umarım turksel menu gibi sende olan şeyler bize gelmez :=) ve o hakan yazısı bizde olmayacak demi ?

- - - Eklendi - - -

senın bu yazılım uzerinde avkon değiştiremiyorum c recceos mu ne onun içiindki apps e atamayırum e ye de denedim aynı sorun ne olablr ?
5800 da türkcell menü yapmama rağmen başka operatörlerde orjinal ismiyle gözüküyordu o yüzden öyle düşünerek yaptım ama sabit kaldı bende Sim Menü olarak değiştirdim... hakan olan isim tabikide genel olrak gelicektir...
rom patcherdan open 4 al ve instal server yamasını etkinleştirdinmi.. onsuz atamazsın...
- - - Eklendi - - -

Müzik widget Ve Yazılım Bilgileri

emreli01

emreli01

Üye

rom pchr açinca bu uyariyi veriyor ve etkinleştiremiyorum open4all ve ıntall serveri etkinleştiremiyorum
ve hocam bunun dokunmatik hassasiyetini nasıl yükselte bilriiz sanki önceki yazılmlara gore biraz daha azaltılmış gibi

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

rom pchr açinca bu uyariyi veriyor ve etkinleştiremiyorum open4all ve ıntall serveri etkinleştiremiyorum
ve hocam bunun dokunmatik hassasiyetini nasıl yükselte bilriiz sanki önceki yazılmlara gore biraz daha azaltılmış gibi

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

dokunmatik hassasiyeti çok iyi. Gelçi ben betadan çok gelişmişini kullanıyorum şuan güncelleme çıkınca dokunmatiği o zaman dene şuan bişe diyemem o konuda. Pc geçince benim editim olan iconunuda değiştirdiğim rompatchere atarım sana yamalar sorunsuz aktiflesiyor.
[/I

Jitou

Jitou

Üye
Bakalım:hmmm

emreli01

emreli01

Üye
tmm peki bekliyorum..
bu dokunmatik hassasiyetini formatsız halledemezmiyiz

Jitou

Jitou

Üye
Teşekkürler

emreli01

emreli01

Üye
ben bu rom pacher işini halletimde avkonu değiştirecem c deki app in icine atıyorum rest ama degsmiyor yine de

emreli01

emreli01

Üye
hocam c ye de atuyorum e yede ama değişmiyor bu avokon neden

emreli01

emreli01

Üye
o zaman zaten avkon sn değiştirmiş olursun :) neye cwf dn olduğu belli bekliyecez

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o zaman zaten avkon sn değiştirmiş olursun :) neye cwf dn olduğu belli bekliyecez

bana kullanıcan avkonu rarlamadan linke koyup ver bi deniyeyim...http://qfs.mobi/ bu siteye koyarsan daha iyi olur

fethi zeybek

Üye
5800'da işe yarar mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800'da işe yarar mı?

sadece c7 5800 için diğer yazılımıma bak
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-as-x6-as-symbian-belle-08-08-2012-01-09-2012de-pack-guncellenecek-604563.html

emreli01

emreli01

Üye
5800 yazılımındabunu da yapmışsın T9 Ön Belleği (E) Hafıza Kartın a Alındı acaba bu bizim yazılımlarda ne durumda yani bu istediğimiz cümle sayısını sınırsız halemi getiriyor ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılımındabunu da yapmışsın T9 Ön Belleği (E) Hafıza Kartın a Alındı acaba bu bizim yazılımlarda ne durumda yani bu istediğimiz cümle sayısını sınırsız halemi getiriyor ?
bu yazılımda c bölümünde... kelime eklediğin zaman depolanan yeri taşıyorsun sadece... c bölümü dolmuyor e bölümü doluyor.. tabi predich in yedeğini alırsan format atıp aynı yere koyarsan önceden eklediğin kelimeler silinmez

emreli01

emreli01

Üye
5800 daki yazılımda bunun gibi yaptığın ince modlamalarıda bizim yazılımlara koyacaksndir herhalde gerçi fazla bakamadim ordaki modlamalara ama değişik yararlı modlamalar güzel olur kullanışlı olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 daki yazılımda bunun gibi yaptığın ince modlamalarıda bizim yazılımlara koyacaksndir herhalde gerçi fazla bakamadim ordaki modlamalara ama değişik yararlı modlamalar güzel olur kullanışlı olur

5800 ı o hale getirmem zamanımı çok aldı.şimdi ortada kaliteli bir cfw war.Zamanla buda öyle olucak tabikide. Bu aralar privateyi inceliyorum zaten ince ayarlar için. C baya hafifledi. Hard format atınca c bölümü 472 mb boş hafıza altına inmiyor :) tabi uygulama kurulmamış c bölümüne. Kullandığım uygulamalar opera, active file, bubble lock, ve pinbal oyunu...

Takipçi Satın Al

Üst Alt