Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye

sistem daha kararlı kasmalar daha az.müzk çlr, web browser widgetler flan güncellendi. 1 de 5800 a çıkartıcam 9 da c7 e çıkıcak. Bence yükleme bekle şuan kullandıgın evolsdan hızlı olmuycaktır refresh.

öyle yapacam zaten işlemci hızı değişip değişmediğini kimse bilmiyor şimdilik en azından orjinal tarayıcımiz ve mp3 çalarimız oldu widgetler c hafızasını ne kadar dolduruyor bilmiyorum ama güzel yararlı widgetler dursa güzel olur bu müzik çalarda dolby sn koydun diye biliyorum ama forumda bir arkadaş bu dolby nin sis halini paylaştı yazılımin üstüne kurdum store yazısının yerine dolby yazısıda geldi güzel oldu snde o şekilde yaparsan sevinirim ve bu dolby koyunca dengede iken mp3 player den atıyor du yani recep hocanin yazılımında iken öyle oluyordu senin yazılımda denemedim denge ayarı bozulur diye eğer bu evols de de aynı sorun oluyorsa bi el atsan ii olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapacam zaten işlemci hızı değişip değişmediğini kimse bilmiyor şimdilik en azından orjinal tarayıcımiz ve mp3 çalarimız oldu widgetler c hafızasını ne kadar dolduruyor bilmiyorum ama güzel yararlı widgetler dursa güzel olur bu müzik çalarda dolby sn koydun diye biliyorum ama forumda bir arkadaş bu dolby nin sis halini paylaştı yazılımin üstüne kurdum store yazısının yerine dolby yazısıda geldi güzel oldu snde o şekilde yaparsan sevinirim ve bu dolby koyunca dengede iken mp3 player den atıyor du yani recep hocanin yazılımında iken öyle oluyordu senin yazılımda denemedim denge ayarı bozulur diye eğer bu evols de de aynı sorun oluyorsa bi el atsan ii olur

yararlıları kaldırmadım. Bi tane örnek vereyim. Wlan kapama açma widgetini kaldırdım. Topbarda var zaten onun gibi yararsız widgetleri kaldırdım. Dolby de atma war hala ilgilenicem onunlada saolasın bilgilendirme için

emreli01

emreli01

Üye
bu güncellemede yok hack yapılmıyor yok efekt yapılmıyor diyorlar sn güncellemede ne yapacaksın hocam halledilebilir mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu güncellemede yok hack yapılmıyor yok efekt yapılmıyor diyorlar sn güncellemede ne yapacaksın hocam halledilebilir mi ?
:) nasıl yapılmaz ya ben çoktan hackledim. Uygulamalarımıda kurdum. Efekti daha değiştirmedim

emreli01

emreli01

Üye
widget ekleniyor mu ve efektide ekleye bilirsen söylede bilelim :)

- - - Eklendi - - -

ve avkon değiştiriliyor mu .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon Bilgileri & Widgetler

emreli01

emreli01

Üye
klavye ninde resmi koyabilirmsn fp1 de gibi değilmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ana başlıkta resimler güncellendi ordan bak kardeşim

emreli01

emreli01

Üye
bu bir klavye var değişik o klavye yi koyamazmsn şuan mobil olduğum için resmini koyamıyorm QWERTY klavyesi daha değişik kullanışlı resimlerdeki klavye şuan bu yazılım da da var ..

mutlu8890

Üye

bu yazılım üstünden güncelleme yapabilirsin. Navifrmden indir dosyaları bunu attgın gibi at. Fazlalık widgetleri kaldırdım eksikler tamamladım, performansı dahada artırdım şuan sorun yok 09.09 a kadar deniyorum yayınlıycam.

Şu an refresh yükledim evols un performansı daha iyiydi. downgrade le uğraşmak istemiyorum da :) hocam şu tarihi biraz daha erkene alsan. biz de dener sorun varsa bildiririz sana

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu an refresh yükledim evols un performansı daha iyiydi. downgrade le uğraşmak istemiyorum da :) hocam şu tarihi biraz daha erkene alsan. biz de dener sorun varsa bildiririz sana

01.09.12 de 5800 a çıkartıcam araya bide c7 sokamam malesef. Downgradeyle uğraşma zaten. Biraz idare et yada güncellemesi çıkan başka cfw kur

- - - Eklendi - - -

bu bir klavye var değişik o klavye yi koyamazmsn şuan mobil olduğum için resmini koyamıyorm QWERTY klavyesi daha değişik kullanışlı resimlerdeki klavye şuan bu yazılım da da var ..

benim kullandıgım 808 klawyesi. Bakayım ona o daha kullanışlıysa onu kullanırım

emreli01

emreli01

Üye
yok anladım ama şuan ki klavyeye direk gomülse diye demiştim androidde ki gibi olsa dedim yani

- - - Eklendi - - -

tabi mümkünse

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok anladım ama şuan ki klavyeye direk gomülse diye demiştim androidde ki gibi olsa dedim yani

- - - Eklendi - - -

tabi mümkünse
yazılımı ne kadar çok hafifletirsem o kadar daha iyi bu tür uygulamaları sonradan depo hafızasına kurunca daha iyi olur. Hem orda ayarlar war ben bunu kullanan her üyeye anlatamam ki çok sorun yaşarım klawyeden o yüzden olmaz gömemem kardeşim

emreli01

emreli01

Üye
benim ki sadece bir tavsiye sn daha iyi bilirsin ben yüklemiştim o klavyeyi fakat biraz da olsa geç açılma gibi birşey oldu birde orjinal açılan klavye gibi açılmıyor pro olduğu için gömülmesini istemenin sebebi daha stabil olur düşüncesi ile demiştim şuan ki QWERTY klavyeyi silip bizim onun yerine koymaktı bizim nokiaya fp1 de var sanıyordum olsaydı orjinal bir şekilde olmuyacaksa tabi olmaması daha ii olur androidde çok güzel oluyor ama sevmiştim yazim da daha kolay oluyor ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim ki sadece bir tavsiye sn daha iyi bilirsin ben yüklemiştim o klavyeyi fakat biraz da olsa geç açılma gibi birşey oldu birde orjinal açılan klavye gibi açılmıyor pro olduğu için gömülmesini istemenin sebebi daha stabil olur düşüncesi ile demiştim şuan ki QWERTY klavyeyi silip bizim onun yerine koymaktı bizim nokiaya fp1 de var sanıyordum olsaydı orjinal bir şekilde olmuyacaksa tabi olmaması daha ii olur androidde çok güzel oluyor ama sevmiştim yazim da daha kolay oluyor ..

geç açılması uygulamayla alakalıdır. Ewet s2 deki klawyeyi bende beğeniyorum ama gömsem bile orjinalindeki gibi stabil olmaz.

emreli01

emreli01

Üye
anladım hocam stabil hale getirebilsen süper olur ve şuan ki yazılımındakı açılış görüntüsü çok güzel hemde sade çıkaracağında da aynen kalırsa güzel olur

- - - Eklendi - - -

şuan ki kullandığım evolsden çıkardığın bir mod veya uygulama yok sanırım şimdi çıkaracağın yazılımda bu yazılımda olmayıpta eklediğin modlar neler ben konu başında göremedim sadece eklediğin resimleri görebildim ve ellemediysn yeni eklediklerini kırmızı bir yazı ile veya başka bir türde belirtisn ..
Şimdi sn refresh üzerinde modlu bir şekilde kullanıyorsun benim şuan kullandığım yazılımdan daha iyi durumda mi yoksa fazla bir fark yokmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım hocam stabil hale getirebilsen süper olur ve şuan ki yazılımındakı açılış görüntüsü çok güzel hemde sade çıkaracağında da aynen kalırsa güzel olur

- - - Eklendi - - -

şuan ki kullandığım evolsden çıkardığın bir mod veya uygulama yok sanırım şimdi çıkaracağın yazılımda bu yazılımda olmayıpta eklediğin modlar neler ben konu başında göremedim sadece eklediğin resimleri görebildim ve ellemediysn yeni eklediklerini kırmızı bir yazı ile veya başka bir türde belirtisn ..
Şimdi sn refresh üzerinde modlu bir şekilde kullanıyorsun benim şuan kullandığım yazılımdan daha iyi durumda mi yoksa fazla bir fark yokmu ?

açılış aynı. Reklamsız orjinal ve sadelikten yanayım.
Betadaki modlar hala var. Dahadada fazlasını ekledim. 5800 dan sebep bi türlü ince ayarlara geçemedim. 5800 a Güncellemeyi çıkartayım rahatlıyçm. Yazılım refreshle daha stabil oldu. Şuana kadar hata görmedim. Ana başlıkta yapılan modlamaları sildim baştan eklicem hepsini. Yeni neler ekledim ayırt edemem şuan ama daha sonraki güncellemelerde tarih atıp yapılanları ayrı yazıcam. Şuan çıkıcak olan güncellemede yapılan modların hepsini okuman gerekecek.

Takipçi Satın Al

Üst Alt