haqanguven
Üye
hocam iyi bak istersen snn koyduğun ben birşey yapmadım eğer flashsiz düzeltme imkanımiz varsa düzeltelim
wireles in yerine çıkıyo. Hard format at ve Depoyu yazılımdan sonra biçimlendirdin mi?
hocam iyi bak istersen snn koyduğun ben birşey yapmadım eğer flashsiz düzeltme imkanımiz varsa düzeltelim
wireles simgesi çıkıyor bağlantı yapılınca ama bu simge nasıl geldi anlamadım ilk yüklediğimden beri var
wireles in yerine çıkıyo. Hard format at ve Depoyu yazılımdan sonra biçimlendirdin mi?
wireles simgesi çıkıyor bağlantı yapılınca ama bu simge nasıl geldi anlamadım ilk yüklediğimden beri var
dosya atarak halledelim bir sürü şeyler yüklendi şimdi
Bu Avkon'da:
A işarati telefonun çekmediği veya az çektiği yerler de çıkar
orta olarak çeken yerde 4g
tam çeken yerde 4.5 g olarak çıkar
Saygılar.....
ama bu tam bana göre .. yeni version ne zmn olur acaba daha güzelini bekliyorum senden 
Hocam cwf yi ilk paylaştıgın günden beri kullanıyorum inan çok temiz cwf olmuş yükleyen sayısını bilmem ama çogu yapılan cwf den güzel olmuş bana gore diger cwflerde adam kendine göre gorsel koymus widegti çok koymuş cogu güzel degl bana göreama bu tam bana göre .. yeni version ne zmn olur acaba daha güzelini bekliyorum senden
![]()
mm bu ustte gorunen A sigesinide düzeltilsin hocam ya ne kadar da olsa göze hoş gorunmuyor çıkaracagın sürümde acele etme hocam eskitelim bir bu yazılımı hemde sen baya iyi bir yogunlaş yazılımdaÇıkıcak Olan Güncellemeden Resimler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
süper bişe çıkaracagından eminim ..
Telefonum c7 astound (rm-691) ama bu sürümün türkçe seçeneği olmadığı ve annadan sonra güncelleme çıkmadığı için ben c7-00 (rm-675) yazılımı yükledim kinetik kaydırma olayı hariç çok iyi çalışyor fakat kinetik kaydırma olunca donmalar takılmalar meydana gelyor. Bi de sürümü 610 isteyen arkadaşlar sebebini yazabilir mi. zaten 609 ile 610 aynı değil mi? 610 sadece operatör sürümüydü ek bi özellik yoktu diye bilyorum. zira yeni cfw 610 olursa ben kullanan sayısının azalacağını düşünyorum. mesela ben denedikten sonra orjinale dönme ihtimalimi göz önünde bulundurarak downgrade ile hiç uğraşmak istemem bu yüzden forumda 610 a yapılmış cfw lere hiç bakmıyorum. Gerçi ben artık dönsemde bu beta ya dönerim çok beğendim. umarım orjinalde böyle sade ve hızlı olur.mm bu ustte gorunen A sigesinide düzeltilsin hocam ya ne kadar da olsa göze hoş gorunmuyor çıkaracagın sürümde acele etme hocam eskitelim bir bu yazılımı hemde sen baya iyi bir yogunlaş yazılımdasüper bişe çıkaracagından eminim ..
Hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Daha önce anna döneminde başka bir arkadaşın cfw sini kullanyordum zamanla sadelikten uzaklaşıp çok fazla değişiklik yapmaya program eklemeye başlayınca orjinale geri döndüm ta ki bugün senin cfw yi deneyene kadar. gerçekten tam istediğim gibi. sadece batarya simgesiyle A harfine takıldım bende orjinal kalsa daha hoş olurdu. Zira görsellikte yapılan değişiklikler hız kazandırmadığı sürece hoşuma gitmiyor. bide Turkcell menü olayı var ama o isim değiştirilerek halledilyor. Ayrıca bi arkadaş kinetik kaydırma modu istemiş var demişsin ama yok ki benim açımdan olmaması daha iyiTelefonum c7 astound (rm-691) ama bu sürümün türkçe seçeneği olmadığı ve annadan sonra güncelleme çıkmadığı için ben c7-00 (rm-675) yazılımı yükledim kinetik kaydırma olayı hariç çok iyi çalışyor fakat kinetik kaydırma olunca donmalar takılmalar meydana gelyor. Bi de sürümü 610 isteyen arkadaşlar sebebini yazabilir mi. zaten 609 ile 610 aynı değil mi? 610 sadece operatör sürümüydü ek bi özellik yoktu diye bilyorum. zira yeni cfw 610 olursa ben kullanan sayısının azalacağını düşünyorum. mesela ben denedikten sonra orjinale dönme ihtimalimi göz önünde bulundurarak downgrade ile hiç uğraşmak istemem bu yüzden forumda 610 a yapılmış cfw lere hiç bakmıyorum. Gerçi ben artık dönsemde bu beta ya dönerim çok beğendim. umarım orjinalde böyle sade ve hızlı olur.
fotayı ben kaldırdım...Hocam birde şu anki beta cfw de *#0000# yapınca açılan cihaz yöneticisinde sağ menüdeki güncelleme seçeneği gitmiş.
yeni modlamalar var mı ? ve ekran görüntüsü güzel ..
bu 609 mu 610?![]()