Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam iyi bak istersen snn koyduğun ben birşey yapmadım eğer flashsiz düzeltme imkanımiz varsa düzeltelim

wireles in yerine çıkıyo. Hard format at ve Depoyu yazılımdan sonra biçimlendirdin mi?

emreli01

emreli01

Üye

wireles in yerine çıkıyo. Hard format at ve Depoyu yazılımdan sonra biçimlendirdin mi?
wireles simgesi çıkıyor bağlantı yapılınca ama bu simge nasıl geldi anlamadım ilk yüklediğimden beri var
dosya atarak halledelim bir sürü şeyler yüklendi şimdi

dReamhoUSe_

Üye
güzel görünüyo eline sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wireles simgesi çıkıyor bağlantı yapılınca ama bu simge nasıl geldi anlamadım ilk yüklediğimden beri var
dosya atarak halledelim bir sürü şeyler yüklendi şimdi

avkonu değiştir. Yada güncellemeyi bekle

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bu Avkon'da:

A işarati telefonun çekmediği veya az çektiği yerler de çıkar
orta olarak çeken yerde 4g
tam çeken yerde 4.5 g olarak çıkar

Saygılar.....

• Beğen
Tepkiler: Alperen Şuayb ve kenan_dkaya
emreli01

emreli01

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
Hocam cwf yi ilk paylaştıgın günden beri kullanıyorum inan çok temiz cwf olmuş yükleyen sayısını bilmem ama çogu yapılan cwf den güzel olmuş bana gore diger cwflerde adam kendine göre gorsel koymus widegti çok koymuş cogu güzel degl bana göre :) ama bu tam bana göre .. yeni version ne zmn olur acaba daha güzelini bekliyorum senden :alkis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cwf yi ilk paylaştıgın günden beri kullanıyorum inan çok temiz cwf olmuş yükleyen sayısını bilmem ama çogu yapılan cwf den güzel olmuş bana gore diger cwflerde adam kendine göre gorsel koymus widegti çok koymuş cogu güzel degl bana göre :) ama bu tam bana göre .. yeni version ne zmn olur acaba daha güzelini bekliyorum senden :alkis

teşekkürler güzel yorumun için. Çalışmalarım devam ediyor. Yeni kullanılcak widgetler eklicem mesela hava durumu widgeti. Zaten gereksizleri kaldırdım... Şuan 5800 a güncelleme getirme çalışmalarım var 5800 kullananlar bekliyor ona çıksın c7 çalışmalarımı dahada hızlandırıcam...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çıkıcak Olan Güncellemeden Resimler

emreli01

emreli01

Üye
Çıkıcak Olan Güncellemeden Resimler

mm bu ustte gorunen A sigesinide düzeltilsin hocam ya ne kadar da olsa göze hoş gorunmuyor çıkaracagın sürümde acele etme hocam eskitelim bir bu yazılımı hemde sen baya iyi bir yogunlaş yazılımda :) süper bişe çıkaracagından eminim ..

mutlu8890

Üye
Hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Daha önce anna döneminde başka bir arkadaşın cfw sini kullanyordum zamanla sadelikten uzaklaşıp çok fazla değişiklik yapmaya program eklemeye başlayınca orjinale geri döndüm ta ki bugün senin cfw yi deneyene kadar. gerçekten tam istediğim gibi. sadece batarya simgesiyle A harfine takıldım bende orjinal kalsa daha hoş olurdu. Zira görsellikte yapılan değişiklikler hız kazandırmadığı sürece hoşuma gitmiyor. bide Turkcell menü olayı var ama o isim değiştirilerek halledilyor. Ayrıca bi arkadaş kinetik kaydırma modu istemiş var demişsin ama yok ki benim açımdan olmaması daha iyi :) Telefonum c7 astound (rm-691) ama bu sürümün türkçe seçeneği olmadığı ve annadan sonra güncelleme çıkmadığı için ben c7-00 (rm-675) yazılımı yükledim kinetik kaydırma olayı hariç çok iyi çalışyor fakat kinetik kaydırma olunca donmalar takılmalar meydana gelyor. Bi de sürümü 610 isteyen arkadaşlar sebebini yazabilir mi. zaten 609 ile 610 aynı değil mi? 610 sadece operatör sürümüydü ek bi özellik yoktu diye bilyorum. zira yeni cfw 610 olursa ben kullanan sayısının azalacağını düşünyorum. mesela ben denedikten sonra orjinale dönme ihtimalimi göz önünde bulundurarak downgrade ile hiç uğraşmak istemem bu yüzden forumda 610 a yapılmış cfw lere hiç bakmıyorum. Gerçi ben artık dönsemde bu beta ya dönerim çok beğendim. umarım orjinalde böyle sade ve hızlı olur.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mm bu ustte gorunen A sigesinide düzeltilsin hocam ya ne kadar da olsa göze hoş gorunmuyor çıkaracagın sürümde acele etme hocam eskitelim bir bu yazılımı hemde sen baya iyi bir yogunlaş yazılımda :) süper bişe çıkaracagından eminim ..

hemen çıkartmıcam zaten daha çok var. Benimde canımı sıkıyor o A harfi. Ya avkonu değiştiricem yada editliycem

- - - Eklendi - - -

Hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Daha önce anna döneminde başka bir arkadaşın cfw sini kullanyordum zamanla sadelikten uzaklaşıp çok fazla değişiklik yapmaya program eklemeye başlayınca orjinale geri döndüm ta ki bugün senin cfw yi deneyene kadar. gerçekten tam istediğim gibi. sadece batarya simgesiyle A harfine takıldım bende orjinal kalsa daha hoş olurdu. Zira görsellikte yapılan değişiklikler hız kazandırmadığı sürece hoşuma gitmiyor. bide Turkcell menü olayı var ama o isim değiştirilerek halledilyor. Ayrıca bi arkadaş kinetik kaydırma modu istemiş var demişsin ama yok ki benim açımdan olmaması daha iyi :) Telefonum c7 astound (rm-691) ama bu sürümün türkçe seçeneği olmadığı ve annadan sonra güncelleme çıkmadığı için ben c7-00 (rm-675) yazılımı yükledim kinetik kaydırma olayı hariç çok iyi çalışyor fakat kinetik kaydırma olunca donmalar takılmalar meydana gelyor. Bi de sürümü 610 isteyen arkadaşlar sebebini yazabilir mi. zaten 609 ile 610 aynı değil mi? 610 sadece operatör sürümüydü ek bi özellik yoktu diye bilyorum. zira yeni cfw 610 olursa ben kullanan sayısının azalacağını düşünyorum. mesela ben denedikten sonra orjinale dönme ihtimalimi göz önünde bulundurarak downgrade ile hiç uğraşmak istemem bu yüzden forumda 610 a yapılmış cfw lere hiç bakmıyorum. Gerçi ben artık dönsemde bu beta ya dönerim çok beğendim. umarım orjinalde böyle sade ve hızlı olur.

yorumun için teşekkürler. Önerilerini dikkate alıcam. Yazılımda hata olmuycak zaten knetik kaydırma eklemedim ki yazılımda yapılan modlamalar ana başlıkta var.610 u inceledim movistar gbi reklamlar var 610 dan vazgeçtim zaten nokia kendi yayınlamadan 609 dan başka ofw üzerinde çalışmam. 610 istek olursa çok hem 609 hem 610 olarak yayınlarım kolay iş o. A harfini çözücem şimdilik beta ile idare edin çalışmalarım devam ediyor.

mutlu8890

Üye
Hocam birde şu anki beta cfw de *#0000# yapınca açılan cihaz yöneticisinde sağ menüdeki güncelleme seçeneği gitmiş.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Görünüm Ve Widgetler

emreli01

emreli01

Üye
yeni modlamalar var mı ? ve ekran görüntüsü güzel ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni modlamalar var mı ? ve ekran görüntüsü güzel ..

c tamamen hafifletildi browserlar tamamen depo hafızasına alındı, görev yöneticisinden tut, avkon, widgetler değiştirildi. Tabi orjinallik bozulmucak şekilde modlamalar yapıldı. Yakında özel yerlerle ilgili resimler eklenicek, 09.09.2012 de güncelleme yayınlanıcak...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu 609 mu 610? :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt