hakan arkadaşın telefona snn yazılımı atarken çötü aynı bu evolsu dead flash olarak atabilirmiyim
eyw dostum halletdim zaten durmu
Tabiki Atarsın, Ben Hep Bir CFW Atarken Dead Flash İşaretleyip Atıyorum..
güncelleme bugünnmü çıkcak?
güncelleme bugünnmü çıkcak?
emeğinin karşılığı ödenmez valla ellerin dert görmesin
iyi olmuş emeğinize sağlık sorunsuz şekilde attım C6-01![]()
teşekkürler indirip deneyeceğim kardeşim
Hakan senide rahatsız ediyorum şu yoğunlukda kusura bakman inşallah.Kendimce halletmeye çalıştım fakat Yazılımı bir türlü atamadım.Sürekli bir hatayla karşılaşıyorum son kısma şu an için bir el atarsan sevinirim.Yüklemek çile oldu bana görsellere dayanarak yapmaya çalışsamda sonuç alamadım.Team ile bağlantıya geçelim bi zahmet.
yazılımı sıfırla ile attım zaten ki böyle olduğu iyi oldu zaten şimdilik memnunm =)
Hocam emeklerine saglik, guncel cihazlar sayende hep guncel kaliyor![]()

Hakan bey elinize sağlık güzel olmuş
bu cfw kısa süre önce yayınladığınız Evulation ile aynı mı yoksa farklı bir cfw mi?
birde şarja taktığımızda kırmızı led ışık yanıyor onuda ekleseniz cfw'ye 808'de telefonun şarj olduğunu gösteren hiç bir işaret olmuyorda(dosya bende var gönderebilirim)
1.01(1) la oynuyorum aşırı kasma oluyorHangi surumde oynuyorsun ? 1.01.1---1.01.2 ??
1.01(1) la oynuyorum aşırı kasma oluyor
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/dev-arsiv-tam-155-adet-hd-oyun-733141.html
Burdaki en üstte asphalt 6yı indirip kuruyorum oynayamıyorum başka link varsa atarmısınız ?
bide yeni yazilimina kullandigin modlari paylastin mi.