Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
yazılımı sıfırla ile attım zaten ki böyle olduğu iyi oldu zaten şimdilik memnunm =)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hakan senide rahatsız ediyorum şu yoğunlukda kusura bakman inşallah.Kendimce halletmeye çalıştım fakat Yazılımı bir türlü atamadım.Sürekli bir hatayla karşılaşıyorum son kısma şu an için bir el atarsan sevinirim.Yüklemek çile oldu bana görsellere dayanarak yapmaya çalışsamda sonuç alamadım.Team ile bağlantıya geçelim bi zahmet.

-Fight-

-Fight-

Üye
hakan arkadaşın telefona snn yazılımı atarken çötü aynı bu evolsu dead flash olarak atabilirmiyim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hakan arkadaşın telefona snn yazılımı atarken çötü aynı bu evolsu dead flash olarak atabilirmiyim

Tabiki Atarsın, Ben Hep Bir CFW Atarken Dead Flash İşaretleyip Atıyorum..

faysal26

Üye
iyi olmuş emeğinize sağlık sorunsuz şekilde attım C6-01 :)

Ferzan

Ferzan

Üye
emeğinin karşılığı ödenmez valla ellerin dert görmesin

fsfsddased

Üye
Hakan abi ne zaman boş olacan ne zaman hallederiz :)

yusuf1998x

Üye
güncelleme bugünnmü çıkcak?

.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkürler indirip deneyeceğim kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
iyi olmuş emeğinize sağlık sorunsuz şekilde attım C6-01 :)

mesajlara giriyor dimi atma gibi bir durum söz konusu değil. Bi kişide öyle sorun olmuş...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler indirip deneyeceğim kardeşim

rica ederim kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Hakan senide rahatsız ediyorum şu yoğunlukda kusura bakman inşallah.Kendimce halletmeye çalıştım fakat Yazılımı bir türlü atamadım.Sürekli bir hatayla karşılaşıyorum son kısma şu an için bir el atarsan sevinirim.Yüklemek çile oldu bana görsellere dayanarak yapmaya çalışsamda sonuç alamadım.Team ile bağlantıya geçelim bi zahmet.

şuan müsaitim yapabiliriz

- - - Eklendi - - -

yazılımı sıfırla ile attım zaten ki böyle olduğu iyi oldu zaten şimdilik memnunm =)

senlik bir sorun var başkası yükledi öyle bir sorun belirtmedi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hocam emeklerine saglik, guncel cihazlar sayende hep guncel kaliyor :D

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey elinize sağlık güzel olmuş :oke:
bu cfw kısa süre önce yayınladığınız Evulation ile aynı mı yoksa farklı bir cfw mi?
birde şarja taktığımızda kırmızı led ışık yanıyor onuda ekleseniz cfw'ye 808'de telefonun şarj olduğunu gösteren hiç bir işaret olmuyorda(dosya bende var gönderebilirim)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey elinize sağlık güzel olmuş :oke:
bu cfw kısa süre önce yayınladığınız Evulation ile aynı mı yoksa farklı bir cfw mi?
birde şarja taktığımızda kırmızı led ışık yanıyor onuda ekleseniz cfw'ye 808'de telefonun şarj olduğunu gösteren hiç bir işaret olmuyorda(dosya bende var gönderebilirim)

farklıdır ama çok fazlada fark aramamak gerek çünkü 2 cfw de benim olduğu için ve aynı arşivden yapıldığı için aynı modları kullandım. evulation çıktıktan sonra yeni modlar yaptım ve yeni modlar çıktı onlar bu cfw de var ayrıca görsel açıdan çok farklıdır... şarj ışığını dm de görmüştüm deneyemediğim için almamıştım sende sorunsuz çalışıyorsa paylaşırsan ilerde 808 için tabikide kullanırım

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yalniz youtube downloader veya yükleme yaparken internet isteyen prolar yüklenmiyooo. bun bilmeni istedim. nokia 701 benim tel

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
Hangi surumde oynuyorsun ? 1.01.1---1.01.2 ??
1.01(1) la oynuyorum aşırı kasma oluyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/dev-arsiv-tam-155-adet-hd-oyun-733141.html
Burdaki en üstte asphalt 6yı indirip kuruyorum oynayamıyorum başka link varsa atarmısınız ?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bide yeni yazilimina kullandigin modlari paylastin mi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1.01(1) la oynuyorum aşırı kasma oluyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/dev-arsiv-tam-155-adet-hd-oyun-733141.html
Burdaki en üstte asphalt 6yı indirip kuruyorum oynayamıyorum başka link varsa atarmısınız ?

demek ki o sürümde var 1.01.2 dene

- - - Eklendi - - -

bide yeni yazilimina kullandigin modlari paylastin mi.

modlar bölümünde paylaştım

Üst Alt