Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan ben evulatıona ve eski evolsa göre performansta artış farkettım nedense telefon daha hızlı geldı bana performansta iyileştirme yaptınmı eski evolsun üzerine :) ?

evet evulationdan sonra çıkan modlar ve kendi yaptığım modlar bunda var. mesela başlangıçta gereksiz şeyler kapalıydı ama dahasınıda kapattım ve buda performansa etki ediyor.. ayrıca sistem çok kararlı çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Ayrıca rehberde kartvizit araması nasıl olmuş :)

- - - Eklendi - - -

yeauw

yeauw

Üye
hemen deniyorum güncellemeyi :))) Teşekkürler sende olmasan güncelleme alamyacaz :))

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hocam yükledim elineze sağlık şuan hiçbir sorun yok fakat yazı tipi diğerinde daha iydi

ılgınbursa

Üye
yükledim abi ilk korktum az geldi diye ama çok iyi gözüküyor internetten baza program gitmiş filan sonra farklı bi şey göremedim ama iyidir bu tebrik ederim süper :) yapacağım bi şey var mı kapatıp açacağım ? Bu arada keşke içine bi kaç program gömseydin rar filan ama süper tekrar bravo :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye

evet evulationdan sonra çıkan modlar ve kendi yaptığım modlar bunda var. mesela başlangıçta gereksiz şeyler kapalıydı ama dahasınıda kapattım ve buda performansa etki ediyor.. ayrıca sistem çok kararlı çalışıyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Vay farketmemiştim gayet iyi :) evet yazılım baya güzel çalışıyor..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam yükledim elineze sağlık şuan hiçbir sorun yok fakat yazı tipi diğerinde daha iydi
yazı tipi orjinaline döndürüldü çünkü browserda ve rehberde hatalar alınıyordu... sorunsuz bir yazılım yapmak istedim onun için pure fontu kullanmadım

- - - Eklendi - - -

yükledim abi ilk korktum az geldi diye ama çok iyi gözüküyor internetten baza program gitmiş filan sonra farklı bi şey göremedim ama iyidir bu tebrik ederim süper :) yapacağım bi şey var mı kapatıp açacağım ?
depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format atıp yazılımı flaşhladıysan başka yapacağın bir şey kalmıyor... güle güle kullan artık :)

- - - Eklendi - - -

Vay farketmemiştim gayet iyi :) evet yazılım baya güzel çalışıyor..

evolsada bu yakışırdı :)

ılgınbursa

Üye
dediğin hepsini yaptım hafızayı biçimlendirdim hard format yaptım anında heyecandan flashladan :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

yazı tipi orjinaline döndürüldü çünkü browserda ve rehberde hatalar alınıyordu... sorunsuz bir yazılım yapmak istedim onun için pure fontu kullanmadım

- - - Eklendi - - -

depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format atıp yazılımı flaşhladıysan başka yapacağın bir şey kalmıyor... güle güle kullan artık :)

- - - Eklendi - - -

cihaza hard format atmadım yazmamışsınız fakat biçimlendirmeyi yaptım.
sorun yok kablo bağlı iken mesaj da yazabiliyorum :)
ben yazı fontunu nasıl değiştirebilirim?
tekrardan çok teşekkürler..

Scuderia.

Scuderia.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Evolsa tüm yakışanları yaptın usta sende yapmasan güncelleme görmiycek yüzümüz nokia desen zaten biliyoruz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dediğin hepsini yaptım hafızayı biçimlendirdim hard format yaptım anında heyecandan flashladan :D

tamamdır o zaman :)

- - - Eklendi - - -

Evolsa tüm yakışanları yaptın usta sende yapmasan güncelleme görmiycek yüzümüz nokia desen zaten biliyoruz :)

:)Nokia kadar olamazsam da yapıyorum bir şeyler....

- - - Eklendi - - -

cihaza hard format atmadım yazmamışsınız fakat biçimlendirmeyi yaptım.
sorun yok kablo bağlı iken mesaj da yazabiliyorum :)
ben yazı fontunu nasıl değiştirebilirim?
tekrardan çok teşekkürler..

eski evolsun rofs2den font klasörünü al yeni evolsun rofs2'e aktar tamamdır

Scuderia.

Scuderia.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Symbiana karşı şu son 5-6 aydan itibaren sen daha fazla emek verdin nokia attı bir köşeye bizi :(

- - - Eklendi - - -

Usta 1 sorum olacak bu telefonlarda kilitleme süresini 0 yapamıyozmu yani kilitledigim an devreye girse tekrar kilit kodu istese böyle 1 dakka sorna devreye giriyor her açtıgımda 1 dakka uzuyor ? Yoksa sadece 701 demi böyle 5800dada böyleydi ama varmı bir yöntemi ?

SalihByk

SalihByk

Üye
hocam ellerıne saglık harıka olmus cok hızlı ve sorunsuz gıbı gorunuyor ... ellerin dert gormesın inş

yanlız benım kucuk bı derdım var şu widgetlerin şeffaf olmayan hallerını nasıl bulabılırım bu rehber grup flan ?

- - - Eklendi - - -

maxımod da var orjınalıne donuyo ama o da cok kasıyo teli ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hocam programla falan olmuyor mu bu olay?

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
hocam ne yaptıysam 701im asphalt 6da kasıyor bu cfwyide yükledim fayda vermedi

yeauw

yeauw

Üye
güncelleme mükemmel olmuş dostum teşekkürler :)

Anil-D

Anil-D

Üye
ben eskyi kullanıyorum kullananlar bstltta yndn bşlat varmı bir de 2 3 tane daha rsm koyun 3 rsmle bir sey anlamadım yeniyi yuklesemmi yuklemesemmi kararsızım

fsfsddased

Üye
Hakan abi herşeyi güzelde fontu değiştiremedim nokia 700 :/ bende eskiye geri döndüm :/

MaxipmaN

Üye
cfw 154 mb 98 değil sıkıştırılmış az bişey ama bu yazı fontu çoook bozdu ne iyiydi eskisi :( moralin 0 oldu ama çok hızlı

Üst Alt