haqanguven
Üye
Evet beyler zaferimiz büyük... Neyse gelelim sorulmuş soruların cevaplarına 
- - - Eklendi - - -
onu ben ayarlarım sadece. kaç sn olacağı menüden ayarlanmıyor rofs2 den ayarlanıyor
- - - Eklendi - - -
teşekkürler güle güle kullan. orjinal coreden çekip cfw ye aktarırsan kasma yapmaz
- - - Eklendi - - -
flaşhsızda oluyordu ama unuttum. Mesut aktaş a sorun ona bir ara anlatmıştım yapmıştı
- - - Eklendi - - -
ben c7 de bile rahatlıkla oynayabiliyorum 701 de kasma filan olmaması gerek sende vardır bişey
- - - Eklendi - - -
yorum için teşekkürler güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
yeniden başlat yoktur...
- - - Eklendi - - -
yarın team viewerdan hazırlarız sana rofs2 sen nokia cooker u indir ve eski evols un rofs2 ni bi masa üstüne al hazırda dursunlar
- - - Eklendi - - -
sanada hazırlarız pure fontlu rofs2 :

- - - Eklendi - - -
Symbiana karşı şu son 5-6 aydan itibaren sen daha fazla emek verdin nokia attı bir köşeye bizi
- - - Eklendi - - -
Usta 1 sorum olacak bu telefonlarda kilitleme süresini 0 yapamıyozmu yani kilitledigim an devreye girse tekrar kilit kodu istese böyle 1 dakka sorna devreye giriyor her açtıgımda 1 dakka uzuyor ? Yoksa sadece 701 demi böyle 5800dada böyleydi ama varmı bir yöntemi ?
onu ben ayarlarım sadece. kaç sn olacağı menüden ayarlanmıyor rofs2 den ayarlanıyor
- - - Eklendi - - -
hocam ellerıne saglık harıka olmus cok hızlı ve sorunsuz gıbı gorunuyor ... ellerin dert gormesın inş
yanlız benım kucuk bı derdım var şu widgetlerin şeffaf olmayan hallerını nasıl bulabılırım bu rehber grup flan ?
- - - Eklendi - - -
maxımod da var orjınalıne donuyo ama o da cok kasıyo teli ?
teşekkürler güle güle kullan. orjinal coreden çekip cfw ye aktarırsan kasma yapmaz
- - - Eklendi - - -
hocam programla falan olmuyor mu bu olay?
flaşhsızda oluyordu ama unuttum. Mesut aktaş a sorun ona bir ara anlatmıştım yapmıştı
- - - Eklendi - - -
hocam ne yaptıysam 701im asphalt 6da kasıyor bu cfwyide yükledim fayda vermedi
ben c7 de bile rahatlıkla oynayabiliyorum 701 de kasma filan olmaması gerek sende vardır bişey
- - - Eklendi - - -
güncelleme mükemmel olmuş dostum teşekkürler![]()
yorum için teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -
ben eskyi kullanıyorum kullananlar bstltta yndn bşlat varmı bir de 2 3 tane daha rsm koyun 3 rsmle bir sey anlamadım yeniyi yuklesemmi yuklemesemmi kararsızım
yeniden başlat yoktur...
- - - Eklendi - - -
Hakan abi herşeyi güzelde fontu değiştiremedim nokia 700 :/ bende eskiye geri döndüm :/
yarın team viewerdan hazırlarız sana rofs2 sen nokia cooker u indir ve eski evols un rofs2 ni bi masa üstüne al hazırda dursunlar
- - - Eklendi - - -
cfw 154 mb 98 değil sıkıştırılmış az bişey ama bu yazı fontu çoook bozdu ne iyiydi eskisimoralin 0 oldu ama çok hızlı
sanada hazırlarız pure fontlu rofs2 :

2-2 beraberlik ile yetinmeyip 3-2 ile takım eleriz bravo ASLANLAR