Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyler zaferimiz büyük... Neyse gelelim sorulmuş soruların cevaplarına :)

- - - Eklendi - - -

Symbiana karşı şu son 5-6 aydan itibaren sen daha fazla emek verdin nokia attı bir köşeye bizi :(

- - - Eklendi - - -

Usta 1 sorum olacak bu telefonlarda kilitleme süresini 0 yapamıyozmu yani kilitledigim an devreye girse tekrar kilit kodu istese böyle 1 dakka sorna devreye giriyor her açtıgımda 1 dakka uzuyor ? Yoksa sadece 701 demi böyle 5800dada böyleydi ama varmı bir yöntemi ?

onu ben ayarlarım sadece. kaç sn olacağı menüden ayarlanmıyor rofs2 den ayarlanıyor

- - - Eklendi - - -

hocam ellerıne saglık harıka olmus cok hızlı ve sorunsuz gıbı gorunuyor ... ellerin dert gormesın inş

yanlız benım kucuk bı derdım var şu widgetlerin şeffaf olmayan hallerını nasıl bulabılırım bu rehber grup flan ?

- - - Eklendi - - -

maxımod da var orjınalıne donuyo ama o da cok kasıyo teli ?

teşekkürler güle güle kullan. orjinal coreden çekip cfw ye aktarırsan kasma yapmaz

- - - Eklendi - - -

hocam programla falan olmuyor mu bu olay?

flaşhsızda oluyordu ama unuttum. Mesut aktaş a sorun ona bir ara anlatmıştım yapmıştı

- - - Eklendi - - -

hocam ne yaptıysam 701im asphalt 6da kasıyor bu cfwyide yükledim fayda vermedi

ben c7 de bile rahatlıkla oynayabiliyorum 701 de kasma filan olmaması gerek sende vardır bişey

- - - Eklendi - - -

güncelleme mükemmel olmuş dostum teşekkürler :)

yorum için teşekkürler güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

ben eskyi kullanıyorum kullananlar bstltta yndn bşlat varmı bir de 2 3 tane daha rsm koyun 3 rsmle bir sey anlamadım yeniyi yuklesemmi yuklemesemmi kararsızım

yeniden başlat yoktur...

- - - Eklendi - - -

Hakan abi herşeyi güzelde fontu değiştiremedim nokia 700 :/ bende eskiye geri döndüm :/

yarın team viewerdan hazırlarız sana rofs2 sen nokia cooker u indir ve eski evols un rofs2 ni bi masa üstüne al hazırda dursunlar

- - - Eklendi - - -

cfw 154 mb 98 değil sıkıştırılmış az bişey ama bu yazı fontu çoook bozdu ne iyiydi eskisi :( moralin 0 oldu ama çok hızlı

sanada hazırlarız pure fontlu rofs2 :

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla ben çok beğendim,şuana kadar herhangi bir olumsuzluk da görmedim,tekrar eline sağlık Hakan

emre.koc

emre.koc

Üye
hemen deniyorum

emre.koc

emre.koc

Üye
teşekkürler :)

egemenciki

egemenciki

Üye
bi haftadır beklediğim günceleme ama yükler yüklemez mesajları açmama hatası verdi beni üzdü sildm bende

ılgınbursa

Üye
hakan abi gerçek saatinden erken verdi diye aldık maçı filan dualar kabul oldu filan :D 2-2 beraberlik ile yetinmeyip 3-2 ile takım eleriz bravo ASLANLAR

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
egemenciki

egemenciki

Üye
c6-01 black mesajlar açılmıyor çıkıyor direk

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hadi gözün aydın Hakan'ım.Yemedin,içmedin sonuç olarak emeğini bizlere bir ikram niteliğinde sunmasını bildin.Muazzam görünüyor biran önce keyfini sürmek istiyor insan ve tabi biraz da yoğun gördüm seni.Müsaitmisin yada yarın senin için uygunmudur.

EmreSalman

Üye
ovv süper eline sağlık hakan bide bişi soracam bunu diğer cfw yi yüklediğimiz gibi mi yapacaz phonexden sw reset ile mi yüklüyecez

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Mükemmel CWF hızlı kullanışlı ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ovv süper eline sağlık hakan bide bişi soracam bunu diğer cfw yi yüklediğimiz gibi mi yapacaz phonexden sw reset ile mi yüklüyecez

teşekkürler. ewet sw reset ile flaşhla

- - - Eklendi - - -

Mükemmel CWF hızlı kullanışlı ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

bilgi için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Hadi gözün aydın Hakan'ım.Yemedin,içmedin sonuç olarak emeğini bizlere bir ikram niteliğinde sunmasını bildin.Muazzam görünüyor biran önce keyfini sürmek istiyor insan ve tabi biraz da yoğun gördüm seni.Müsaitmisin yada yarın senin için uygunmudur.

çok teşekkürler. Yarın uygun olurum. baya stresli bi gündü benim için

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

[/QUOTE]

Tahmin ettiğim gibi fazla da meşgul etmeyim seni mağlum fazlasıyla emek isteyen bir iş ve devamı olarak şu an için başarılı bir cfw.En azından tadını çıkarmalısın.Yarın görüşmek üzere kolay gelsin.

-Fight-

-Fight-

Üye
hakan bu evulationdan neyi farklı ....*

ErSin9006

Üye
selam öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler bir kaç bilgi vermek istedm win8 de fılaşlama yaparken sistem sorunla karşılaştı diyor kapanıyor win 7 ile sorunsuzca flasladım 603 telefon hafızası 515.5 oldu evolatuion dediğiniz hangisi bilmiorum ama bu diğerlerine göre çok hızlı geldi görsel ve performanslarıda cabası açılışda klasörsüz geldi onuda belirteyim buradan =) Not: benm telefona iyi geldi deneyenleri bilemem tabiki ama açıklama bekleyen arkadaşlar olmuştur eminim =)

-Fight-

-Fight-

Üye
evulation başka bi forumda yayınlandı yine hakan arkadşımızın yaptığı bir cfw

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
selam öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler bir kaç bilgi vermek istedm win8 de fılaşlama yaparken sistem sorunla karşılaştı diyor kapanıyor win 7 ile sorunsuzca flasladım 603 telefon hafızası 515.5 oldu evolatuion dediğiniz hangisi bilmiorum ama bu diğerlerine göre çok hızlı geldi görsel ve performanslarıda cabası açılışda klasörsüz geldi onuda belirteyim buradan =) Not: benm telefona iyi geldi deneyenleri bilemem tabiki ama açıklama bekleyen arkadaşlar olmuştur eminim =)

yazılımı tam atamadın. Yazılım sıfırla ile atmazsan tam yüklenmez. Ana sayfada yükleme talimatlarına bak tekrardan yükle...

- - - Eklendi - - -

hakan bu evulationdan neyi farklı ....*

2 konuyu karşılaştır. Ayrıca 2 cfw de benim o kadar büyük fark aramamak gerek.

- - - Eklendi - - -

Tahmin ettiğim gibi fazla da meşgul etmeyim seni mağlum fazlasıyla emek isteyen bir iş ve devamı olarak şu an için başarılı bir cfw.En azından tadını çıkarmalısın.Yarın görüşmek üzere kolay gelsin.[/QUOTE]

teşekkürler. Sizlerde saolasınız. Görüşürüz yarın.

Üst Alt