Yeni linkler eklenecek,takipte kalınızindirme nasıl oluyo

Tertemiz bir yükleme için bu gereklidir bence.hocam illa ki biçimlendirme yapmak gerekiyor mu e ve f yi
Araya tanıdık falan soksak da dediğin gibi 22.00 ye alsa hakan yükleme saatiniAbi yarın 00.00 da değilde 22.00 gibi versende yatmadan yüklesek olmaz mı abim

? Bilgisayarda Format atarsın, olmadı komple biçimlendirirsin, olmadı başka bilgisayarda ikinci hdd olarak takarsın vs. ama telefonda bu gibi evde kendim halledemeyeceğim bir takım problemler olacaksa ihtimaller dahilinde bulaşmayayım diyorum.İşte bu çok güzel olacak.bizlerde rahat rahat flash atarız o zaman,teşekkürler hakan.
İşte bu çok güzel olacak.bizlerde rahat rahat flash atarız o zaman,teşekkürler hakan.
Beyler Flash atmayı falan hiç bilmiyorum. Bilgisayar konusunda iyiyimdir fakat telefonda öyle değilim. Yanlış bir adım yaparsak en kötü ihtimalle telefona ne olur? Bilgisayarda Format atarsın, olmadı komple biçimlendirirsin, olmadı başka bilgisayarda ikinci hdd olarak takarsın vs. ama telefonda bu gibi evde kendim halledemeyeceğim bir takım problemler olacaksa ihtimaller dahilinde bulaşmayayım diyorum.
808 pureview'in sitedeki orjinal fw'lerini indirdim. Ne olur ne olmaz diye. Ayrıca nokia suite ile yedekte aldım. (Yedekle dediğinde bitmesini bekledim yani, sistemi yedekle gibi birşey vardı başka birşey gerekiyor mu bilmiyorum) tedbir olarak yapmak gereken başka birşey var mı? Teşekkürler.
linkler ne zaman veriliyor hocam 1 mayısta mı ? birde geçen güncellemede mesajlar açılmıyordu sorun yaşadım düzelmiştir umarım. birde klavyeden türkçe karakterleri çıkarabiliyor muyuz sağol şimdiden hayırlı geceler.
2. nesillerde var 1. nesiller yokIngilizce klavye yokmu hakan ?
daha eklenmedi eklenecektir kardeşimkardeş ses artırma yaması hangisi ben bulamadımda